pomoje pa da lahk seksaš s kondomom
k pa če bo po tem stanje boljše
al pa praš ginekologinjo rajš..sej bo, držim pesti 
blue eye napisal/-a:jokica napisal/-a:jah ne morm... alergicna na lateks... uni brez lateksa so pa... DRAGI...
Aja joj boga noma sej po en stran pa bolš da potrpiš ša bo pol tok bolš..res upam, da se ti to kmal izbolša

no ja sej sva se sele spoznala... sm tole je res bedno....

! Nič mi ni jasno...jem tako kot zmeraj, v družini ni nihče nagnjen k debelosti ali kaj takega, hujšala nisem nikoli ker nikoli nisem imela težav...
... Hlače so mi premajhne...predvsem mislim da je šlo v rit, stegna...ampak to kr naenkrat :S...
Vsekakor mi ni jasno kam je slo teh 5kg, ker sem bliznje povprasala po objektivnem mnenju in pravijo, da se mi sploh ne vidi... Je to voda v telesu al wtf? Me malo skrbi... 
tea_ napisal/-a:Lep pozdrav!!!
Upam, da bo katera znala pomagat oziroma svetovat... in sicer. ta mesec sem po dveh mesecih premora ponovno začela z jemanjem tabletk. Vzela jo prvi dan menstruacije, vsak večer... pač tak kot piše v navodilih
V sredo sem vzela 11.tabletko v škatlici, naslednji dan pa nenačrtovano odpotovala in popolnoma pozabla vzeti tabletke s sabo... in včeraj sem dobla menstruacijo, štiri dni po zadnji tabletki, ki sem jo vzela, torej kot da bi imela sedemdnevno pavzo med tablicama...
TAbletke danes ob prihodu domov nisem vzela...
Zanima me, če je zdaj kaj narobe, ker je med menstruacijama minlo le devet dni, ker me je res strah...
sem že pregledala navodilo, pa omenjenega primera ni nikjer napisanega
Hvala za pomoč
če si imela ta mesec bolj kratek ciklus, ni nič hudega, samo ne tega prevečkrat ponavljat. Naredi tako, kot bi imela zdaj 7 - dnevni premor, vzemi NOVO tablico tabletk in jih začni jemati 8. dan od zadnje tabletke in pojej vse iz te tablice (21 dni), potem pa spet premor, pa bo nasleednji mesec OK.