Fant se kar naenkrat obnaša povsem drugače
Joj, seveda! Ona naj se vozi k njemu! Ki je ne pokliče, ji ne piše, je ''šel za dva meseca'' (na drug konec Slovenije, ne v Avstralijo), ki se z njo ne pogovarja o problemih, ki jo je varal ... ne se hecat!
Zadnja stvar, ki jo narediš, je to, da greš k njemu. Če bi te pogrešal, bi: klical, pisal, prišel na obisk. In to je to. Tale tip ni vreden 5€, kolikor stane prevoz iz Ljubljane v Maribor!
Aha, pa strinjam se s predhodnico, da je to, da oprostiš varanje, samo dober pokazatelj, da te lahko vara kolikor hoče.
Zadnja stvar, ki jo narediš, je to, da greš k njemu. Če bi te pogrešal, bi: klical, pisal, prišel na obisk. In to je to. Tale tip ni vreden 5€, kolikor stane prevoz iz Ljubljane v Maribor!
Aha, pa strinjam se s predhodnico, da je to, da oprostiš varanje, samo dober pokazatelj, da te lahko vara kolikor hoče.
^^ Pa veš, da lahko ''imaš še vedno rad'' (si odvisen) tudi nekoga, ki te pretepa, te izsiljuje, ponižuje, ti laže, te vara (nekatere ženske ljubicam svojih dedcev celo stržejo)?
Tale punca bi morala tipu reči, da naj iz nujnega razloga pride na obisk k njej (Dva meseca na drugem koncu SLOVENIJE? Buhuhu!) in potem ga bi morala obvestit, da sta končala in da se poslavlja od njega. In se mu zahvalit, da je prišel. To je vse, kar bi bilo primerno in na nivoju.
Tale punca bi morala tipu reči, da naj iz nujnega razloga pride na obisk k njej (Dva meseca na drugem koncu SLOVENIJE? Buhuhu!) in potem ga bi morala obvestit, da sta končala in da se poslavlja od njega. In se mu zahvalit, da je prišel. To je vse, kar bi bilo primerno in na nivoju.
Haha Sarissima tale tvoj komentar me je spravil v precej boljšo voljo
Sicer pa ja,sem se odločila da se vsaj pomenim z njim zakaj je takšen... Strinjam se z Abby da sem zaj* in da bi ga verjetno morala takoj poslat nekam,vendar na žalost nisem tako odločna.Sem pa odločena da še ene priložnosti vsekakor ne dobi 

LolaBunny: Ni edini tip na svetu. In definitivno ni edini izmeček od tipa na svetu. Takih, pa z lepšimi očmi in bolj pocukranimi čustvenimi izlivi, je pravzaprav kolikor hočeš. Ne boš do konca življenja samska, če zdaj tega pustiš.
Od kod pa si/kam je šel on delat? (To me pa res že ves čas zanima, da vidim to hudo razdaljo ...) Ugibam: Ti iz Murske sobote, on dela v Kopru?

Od kod pa si/kam je šel on delat? (To me pa res že ves čas zanima, da vidim to hudo razdaljo ...) Ugibam: Ti iz Murske sobote, on dela v Kopru?

Vem,si je pa včasih kar malo težko priznat da nekomu ki ga imaš neizmerno rad pač ni do tebe.Razdalja sploh ni tolikšna,jaz sem iz Osrednje Slovenije,on je šel v Koper
Problem je bolj v tem da jaz še študiram in bom imela zdaj izpite,poleg tega pa mi je bedno viset z njima če očitno nisem zaželena
Zdaj se je javil,vendar se mi še vedno zdi precej hladen
Ne vem,mogoče imam pa samo jaz takšen občutek ker me je prizadelo... Pogovorila se bom raje v živo da lahko vidim njegov odziv

Zdaj se je javil,vendar se mi še vedno zdi precej hladen