Fant se kar naenkrat obnaša povsem drugače

Pomoč iz čustvenih stisk.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Joj, seveda! Ona naj se vozi k njemu! Ki je ne pokliče, ji ne piše, je ''šel za dva meseca'' (na drug konec Slovenije, ne v Avstralijo), ki se z njo ne pogovarja o problemih, ki jo je varal ... ne se hecat!

Zadnja stvar, ki jo narediš, je to, da greš k njemu. Če bi te pogrešal, bi: klical, pisal, prišel na obisk. In to je to. Tale tip ni vreden 5€, kolikor stane prevoz iz Ljubljane v Maribor!

Aha, pa strinjam se s predhodnico, da je to, da oprostiš varanje, samo dober pokazatelj, da te lahko vara kolikor hoče.
erato
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a erato »

Jaz mislim, da če mu je oprostila varanje, potem ga ma verjetno še vedno rada. In razumem to. Jaz bi se odpeljala tja in razčistla, raje kot pa da čakam dva meseca
Čeprav then again, verjetno tip res ni vredn tega. Pa vseeno, čimprej razčistita
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Pa veš, da lahko ''imaš še vedno rad'' (si odvisen) tudi nekoga, ki te pretepa, te izsiljuje, ponižuje, ti laže, te vara (nekatere ženske ljubicam svojih dedcev celo stržejo)?

Tale punca bi morala tipu reči, da naj iz nujnega razloga pride na obisk k njej (Dva meseca na drugem koncu SLOVENIJE? Buhuhu!) in potem ga bi morala obvestit, da sta končala in da se poslavlja od njega. In se mu zahvalit, da je prišel. To je vse, kar bi bilo primerno in na nivoju.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Hja, sej če mu ni več do nje itak ne bo hotu prit nazaj.
Ampak če pride in ga ona gladko pusti - želim si, da bi lahko vidla obraz od tipa :D
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LolaBunny »

Haha Sarissima tale tvoj komentar me je spravil v precej boljšo voljo :D Sicer pa ja,sem se odločila da se vsaj pomenim z njim zakaj je takšen... Strinjam se z Abby da sem zaj* in da bi ga verjetno morala takoj poslat nekam,vendar na žalost nisem tako odločna.Sem pa odločena da še ene priložnosti vsekakor ne dobi :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

LolaBunny: Ni edini tip na svetu. In definitivno ni edini izmeček od tipa na svetu. Takih, pa z lepšimi očmi in bolj pocukranimi čustvenimi izlivi, je pravzaprav kolikor hočeš. Ne boš do konca življenja samska, če zdaj tega pustiš. :wink:

Od kod pa si/kam je šel on delat? (To me pa res že ves čas zanima, da vidim to hudo razdaljo ...) Ugibam: Ti iz Murske sobote, on dela v Kopru? :D
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

A se ti je zdaj kaj javil? Kakšno je stanje kaj zdaj?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
LolaBunny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LolaBunny »

Vem,si je pa včasih kar malo težko priznat da nekomu ki ga imaš neizmerno rad pač ni do tebe.Razdalja sploh ni tolikšna,jaz sem iz Osrednje Slovenije,on je šel v Koper :) Problem je bolj v tem da jaz še študiram in bom imela zdaj izpite,poleg tega pa mi je bedno viset z njima če očitno nisem zaželena :wink:
Zdaj se je javil,vendar se mi še vedno zdi precej hladen :( Ne vem,mogoče imam pa samo jaz takšen občutek ker me je prizadelo... Pogovorila se bom raje v živo da lahko vidim njegov odziv
Odgovori