Bivši vas hoče nazaj ....

Zadovolj(e)n/a v postelji.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a 1sneguljčica »

Jaz ne bi šla nazaj in tudi nisem. Sta dva to hotla pa nisem šla nazaj. Če končaš končaš in pika. Si imel razlog zato, da si končal.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

a nisi napisala nekje da jo je "pihnil" z mlajšo? Razlog za to mi je sicer neznan, ampak jz na tvojem mestu ne bi šla nazaj, imej malo ponosa, ne takoj letel k njemu v objem ko te pokliče. Verjetno obstaja dober razlog da sta se razšla, če pa je on kr tak najdel neko smrkljo pa je še slabše. V nobenem primeru ne bi šla nazaj. Preteklost je preteklost in prav je da tako tudi ostane.
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anca321 »

ma ja saj sem mu rekla da si ne želim bit zdaj z njemu da bo moral prej določene stvari spremenit ... pravi da še sam ne ve kaj se je takrat dogajal z njim .. da se ni sam sebe prepoznal ... da sm edina ženska s kero si želi imet otroka pa kr neki .... trenutno vem da si ne upam bit z njim ....
Vse se zgodi z razlogom
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^svoj podpis si še ene 3x preberi, pa bo mogoče kaj bolj jasno. :D

Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 16. Jan. 2011 0:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Ne hodi nazaj, ker boš s tem zapravljala dragocen čas... govorim iz izkušenj.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Nikoli se ne bi šla ponovnega razmerja z bivšim, flirtanje in seks za zabavo, to bi šlo, kaj več pa ne.
As your lover describes you, so you are.
Boyana_si
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Boyana_si »

Saj veš kako pravijo ... Pogreta juha ni več nikoli tako dobra kot tista, ki se skuha in je sveža ... Seveda pa je odločitev v tvojih rokah.
Lepo bodi.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Enolončnice so vedno boljše nasledn dan, ko jih spet pogreješ.. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^haha Evelyn maš čist prav :D

Jaz ne bi šla k bivšemu na tvojem mestu, mislim da sem celo že napisala enkrat :D Pa vso srečo. ;)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

purple_rain napisal/-a:Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).

What she said :D Jaz sem bila tudi do nedavnega mnenja, da bivši more bit bivši pa pika, ampak sem potem malo opazovala okolico in ugotovila, da stvari niso črno-bele. Nekateri pari recimo ne znajo komunicirat med sabo in se jim težave nabirajo, ko pa pride do razhoda pa spoznata da sta naredila veliiiiko napako, ki pa se jo da zlahka odpravit. Sama poznam dva taka para (punci sta moji ful dobre prijateljice pa jima verjamem,) in oba sta uspela do te mere, da živijo skupaj in načrtujejo družino (kar še ne pomeni, da v prihodnosti ne bo prišlo do razhoda zveze, ampak ciljam na to, da se ene napake da popravit oziroma zgladit nesoglasja). Je pa res, da so takšni pari v manjšini.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Ob nezmožnosti komunikacije mi ne gre skupi to, da se veliiiiiiiiiiika napaka lahko zlahka popravi ..... No, kakor hočejo, meni je to absurdno. Ni vse takoj rožnato, če se po x časovnem obdobju naenkrat začne nazaj pogovarjat.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Nezmnožnost komunikacije je velika napaka. Rekla sem, da se jo da zlahka odpravit (vkolikor sta seveda oba pipravljena delat na tem) kar nikakor ni enako ''veliko napako se zlahka odpravi''. There. In tud nisem rekla, da rata vse takoj rožnato, je pa dober in obetaven začetek.
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anca321 »

V mojem primeru .. ni bil problem v komunikaciji .. glede tega nisva imela težav.. razumeva se zeloo dobro , tud prej ko sva bila v zvezi se nisva nikol prepirala ... fant je mlajši od mene ... pomoje mu je blo vse skupi preveč resno da se je umaknu ... a zdeej pravi da hoče met otroka z mano...
Vse se zgodi z razlogom
Uporabniški avatar
minny11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a minny11 »

anca321 napisal/-a:V mojem primeru .. ni bil problem v komunikaciji .. glede tega nisva imela težav.. razumeva se zeloo dobro , tud prej ko sva bila v zvezi se nisva nikol prepirala ... fant je mlajši od mene ... pomoje mu je blo vse skupi preveč resno da se je umaknu ... a zdeej pravi da hoče met otroka z mano...

ja, srečno.
Tudi z mojim bivšim sva načrtovala in poroko, in otroka in se preselit.
Ampak ni šlo.. Bivši naj ostane bivši.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

minny11 napisal/-a:Bivši naj ostane bivši.

V življenju ni vse samo črno ali belo. To ali boš z nekom še kdaj skupaj in bo zveza uspešna, je odvisno od večih stvari, pač stvar posameznika. Neumno je posploševati.
Odgovori