Bivši vas hoče nazaj ....
-
- Komunikatorka
a nisi napisala nekje da jo je "pihnil" z mlajšo? Razlog za to mi je sicer neznan, ampak jz na tvojem mestu ne bi šla nazaj, imej malo ponosa, ne takoj letel k njemu v objem ko te pokliče. Verjetno obstaja dober razlog da sta se razšla, če pa je on kr tak najdel neko smrkljo pa je še slabše. V nobenem primeru ne bi šla nazaj. Preteklost je preteklost in prav je da tako tudi ostane.
ma ja saj sem mu rekla da si ne želim bit zdaj z njemu da bo moral prej določene stvari spremenit ... pravi da še sam ne ve kaj se je takrat dogajal z njim .. da se ni sam sebe prepoznal ... da sm edina ženska s kero si želi imet otroka pa kr neki .... trenutno vem da si ne upam bit z njim ....
Vse se zgodi z razlogom
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^svoj podpis si še ene 3x preberi, pa bo mogoče kaj bolj jasno.
Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).

Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 16. Jan. 2011 0:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- babygirly*
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).
What she said

- Tearjerker
- Cosmopsiho
V mojem primeru .. ni bil problem v komunikaciji .. glede tega nisva imela težav.. razumeva se zeloo dobro , tud prej ko sva bila v zvezi se nisva nikol prepirala ... fant je mlajši od mene ... pomoje mu je blo vse skupi preveč resno da se je umaknu ... a zdeej pravi da hoče met otroka z mano...
Vse se zgodi z razlogom
anca321 napisal/-a:V mojem primeru .. ni bil problem v komunikaciji .. glede tega nisva imela težav.. razumeva se zeloo dobro , tud prej ko sva bila v zvezi se nisva nikol prepirala ... fant je mlajši od mene ... pomoje mu je blo vse skupi preveč resno da se je umaknu ... a zdeej pravi da hoče met otroka z mano...
ja, srečno.
Tudi z mojim bivšim sva načrtovala in poroko, in otroka in se preselit.
Ampak ni šlo.. Bivši naj ostane bivši.
-
- Komunikatorka