Bivši vas hoče nazaj ....
- 
				1sneguljčica
- Komunikatorka 
a nisi napisala nekje da jo je "pihnil" z mlajšo? Razlog za to mi je sicer neznan, ampak jz na tvojem mestu ne bi šla nazaj, imej malo ponosa, ne takoj letel k njemu v objem ko te pokliče. Verjetno obstaja dober razlog da sta se razšla, če pa je on kr tak najdel neko smrkljo pa je še slabše. V nobenem primeru ne bi šla nazaj. Preteklost je preteklost in prav je da tako tudi ostane.

ma ja saj sem mu rekla da si ne želim bit zdaj z njemu da bo moral prej določene stvari spremenit ... pravi da še sam ne ve kaj se je takrat dogajal z njim .. da se ni sam sebe prepoznal ... da sm edina ženska s kero si želi imet otroka pa kr neki .... trenutno vem da si ne upam bit z njim ....

Vse se zgodi z razlogom

- 
				purple_rain
- Cosmopsiho 
- Kraj: Lj
^^svoj podpis si še ene 3x preberi, pa bo mogoče kaj bolj jasno.  
Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).

Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).
					Zadnjič spremenil purple_rain, dne 16. Jan. 2011 0:19, skupaj popravljeno 1 krat.

- babygirly*
- Komunikatorka 
- 
				..Evelyn..
- Cosmopsiho 
- Tearjerker
- Cosmopsiho 
purple_rain napisal/-a:Se načeloma strinjam s tem, da bivši je bivši z razlogom (dopuščam možnost, da niso vsi razlogi nepopravljivi in da kakšna zveza lahko uspe tudi v drugo).
What she said
 Jaz sem bila tudi do nedavnega mnenja, da bivši more bit bivši pa pika, ampak sem potem malo opazovala okolico in ugotovila, da stvari niso črno-bele. Nekateri pari recimo ne znajo komunicirat med sabo in se jim težave nabirajo, ko pa pride do razhoda pa spoznata da sta naredila veliiiiko napako, ki pa se jo da zlahka odpravit. Sama poznam dva taka para (punci sta moji ful dobre prijateljice pa jima verjamem,) in oba sta uspela do te mere, da živijo skupaj in načrtujejo družino (kar še ne pomeni, da v prihodnosti ne bo prišlo do razhoda zveze, ampak ciljam na to, da se ene napake da popravit oziroma zgladit nesoglasja). Je pa res, da so takšni pari v manjšini.
 Jaz sem bila tudi do nedavnega mnenja, da bivši more bit bivši pa pika, ampak sem potem malo opazovala okolico in ugotovila, da stvari niso črno-bele. Nekateri pari recimo ne znajo komunicirat med sabo in se jim težave nabirajo, ko pa pride do razhoda pa spoznata da sta naredila veliiiiko napako, ki pa se jo da zlahka odpravit. Sama poznam dva taka para (punci sta moji ful dobre prijateljice pa jima verjamem,) in oba sta uspela do te mere, da živijo skupaj in načrtujejo družino (kar še ne pomeni, da v prihodnosti ne bo prišlo do razhoda zveze, ampak ciljam na to, da se ene napake da popravit oziroma zgladit nesoglasja). Je pa res, da so takšni pari v manjšini.- Tearjerker
- Cosmopsiho 
V mojem primeru .. ni bil problem v komunikaciji .. glede tega nisva imela težav.. razumeva se zeloo dobro , tud prej ko sva bila v zvezi se nisva nikol prepirala ... fant je mlajši od mene ... pomoje mu je blo vse skupi preveč resno da se je umaknu ... a zdeej pravi da hoče met otroka z mano...

Vse se zgodi z razlogom

anca321 napisal/-a:V mojem primeru .. ni bil problem v komunikaciji .. glede tega nisva imela težav.. razumeva se zeloo dobro , tud prej ko sva bila v zvezi se nisva nikol prepirala ... fant je mlajši od mene ... pomoje mu je blo vse skupi preveč resno da se je umaknu ... a zdeej pravi da hoče met otroka z mano...
ja, srečno.
Tudi z mojim bivšim sva načrtovala in poroko, in otroka in se preselit.
Ampak ni šlo.. Bivši naj ostane bivši.
- 
				Mr. Nobody
- Komunikatorka