Bivši vas hoče nazaj ....
Bivši vas hoče nazaj ....
Kaj menite o tem ste za da greste nazaj k bivšemu oz bivši ..
Zadnjič spremenil anca321, dne 22. Jan. 2011 10:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Vse se zgodi z razlogom
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
jaz definitivno ne bi šla nazaj k bivšemu. v bistvu je blo tko, da sva enkrat vmes že šla narazen za par dni (skregala sva se na polno, jaz sem hotela konec) pa me je on nekako prepričal, da sva bil spet skupaj. ampak po tistem je šlo samo še navzdol, jaz pa neumna kot sem bila, sem se prepričevala da moram vztrajat in se trudit. ampak (hvala bogu) sva šla potem narazen
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
^^se strinjam.
Jaz sem delala isto.V treh letih sva se dvakrat skregala in šla narazen, v tretje pa je bilo dokončno.Vedno so neki razlogi, da gre človek narazen in povečini se ne popravijo da bi šlo na bolje.Ponavadi je isto ali pa slabše.
Tako da je veliko boljše iti naprej, saj je dovolj tipov na svetu.
Jaz sem delala isto.V treh letih sva se dvakrat skregala in šla narazen, v tretje pa je bilo dokončno.Vedno so neki razlogi, da gre človek narazen in povečini se ne popravijo da bi šlo na bolje.Ponavadi je isto ali pa slabše.
Tako da je veliko boljše iti naprej, saj je dovolj tipov na svetu.
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Očitno dovolj dobri, da tega takrat nista razrešila.
Je pa res, da mi je bilo pri prvem razhodu zelo težko.Cel proces s solzami in filmi in sovražim ga,do prekomernega žuranja.Potem pa mi je bilo že lažje in sem se če ne drugega naučila tega, da če ni bilo to pač ni bilo to.Mogoče bo tebi v primeru ponovnega razhoda lažje in se boš nekaj naučila iz tega
Je pa res, da mi je bilo pri prvem razhodu zelo težko.Cel proces s solzami in filmi in sovražim ga,do prekomernega žuranja.Potem pa mi je bilo že lažje in sem se če ne drugega naučila tega, da če ni bilo to pač ni bilo to.Mogoče bo tebi v primeru ponovnega razhoda lažje in se boš nekaj naučila iz tega

The world is as you are.