Razmerje s poročenim moškim
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
[/quote]
potem pa nehaj to delat. čist preprosto: ko zveš da je tip vezan, se obrneš in greš in poiščeš nekoga, ki ni
[/quote]
se strinjam, čimdlje od takih, četudi bo za tvoja čustva hudo, naj v takih primerih zmaga razum!
pazi res kaj delaš, življenje se obrača, da ne boš kdaj ti tista, ki ji bo katera druga speljala fanta, moža. ne delaj drugim česar nočeš, da drugi storijo tebi.
potem pa nehaj to delat. čist preprosto: ko zveš da je tip vezan, se obrneš in greš in poiščeš nekoga, ki ni

se strinjam, čimdlje od takih, četudi bo za tvoja čustva hudo, naj v takih primerih zmaga razum!
pazi res kaj delaš, življenje se obrača, da ne boš kdaj ti tista, ki ji bo katera druga speljala fanta, moža. ne delaj drugim česar nočeš, da drugi storijo tebi.
Ženske, ki imajo serije razmerij z zasedenimi moškimi, iščejo zasedene moške.
Nekaj v otroštvu jih je prepričalo, da je boljše biti ljubica, kot žena. Največkrat je bilo to, da je bil oče premalo pozoren do mame in je mati tarnala kako je slabo. Včasih pa je razlog tudi ta, da je oče imel ljbico in se o tem ni smelo govoriti....
No, ne želiš, da te obsojamo, ali karkoli, ampak vseeno se zgoraj nisem mogla zadržati.
Sem absolutno PROTI zvezam z zasedenimi moškimi. Poročen gor ali dol. Če je zaseden, ga ne pipam. Pa sem mela že priložnosti postat priležnica in je blo reeeees težko rečt "ne, srce, si že zaseden".
Samo pomisli kako bi se počutila, če bi našla tistega "pravega" in bi ugotovila, da te vara z drugo....
Nekaj v otroštvu jih je prepričalo, da je boljše biti ljubica, kot žena. Največkrat je bilo to, da je bil oče premalo pozoren do mame in je mati tarnala kako je slabo. Včasih pa je razlog tudi ta, da je oče imel ljbico in se o tem ni smelo govoriti....
No, ne želiš, da te obsojamo, ali karkoli, ampak vseeno se zgoraj nisem mogla zadržati.
Sem absolutno PROTI zvezam z zasedenimi moškimi. Poročen gor ali dol. Če je zaseden, ga ne pipam. Pa sem mela že priložnosti postat priležnica in je blo reeeees težko rečt "ne, srce, si že zaseden".
Samo pomisli kako bi se počutila, če bi našla tistega "pravega" in bi ugotovila, da te vara z drugo....
Imaš, da me vikaš!
če jim paše.. eni pač ločijo med sexom for fun in sexanjem iz ljubezni
še posebej tipom to ni noben problem;) odvisno kako gledaš na spolno aktivnost.. precenjeno vse skupaj...
in če ti je samo res zelo spolno privlačen.. in če je on pobudnik zakaj ne.. js vem, da ne bi mela zadržkov, samo probleme z uno žensko kasneje
sj ni treba da ve
in česar ne veš..
ps: Ne moreš verjet, koliko zasedenih tipov se ponuja, osvaja-- v real lifeu pa na netu....

in če ti je samo res zelo spolno privlačen.. in če je on pobudnik zakaj ne.. js vem, da ne bi mela zadržkov, samo probleme z uno žensko kasneje

sj ni treba da ve

ps: Ne moreš verjet, koliko zasedenih tipov se ponuja, osvaja-- v real lifeu pa na netu....
res je škoda ko se partnerji ne razumejo med seboj in si morjo pol poiskat zabavo drugje..
kaj se ne da enostavno s pogovorom rešit in če je treba kakorkoli ukrepat..
ne odobravam da si osebe ki so vezane iščejo zabavo drugje..
naj med sabo raziščejo vzrok ne pa d se varajo k potem nekdo trpi..
sicer je to čist odločitev posameznika samo ni pa fer do partnerja...
kaj se ne da enostavno s pogovorom rešit in če je treba kakorkoli ukrepat..
ne odobravam da si osebe ki so vezane iščejo zabavo drugje..
naj med sabo raziščejo vzrok ne pa d se varajo k potem nekdo trpi..
sicer je to čist odločitev posameznika samo ni pa fer do partnerja...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
sej, da ne bomo posploševali in metali vse poročene v isti koš... samo jst se ne čudim, zakaj se to dogaja... meni je zadnjič en reku, ko sm ga vprašala zakaj to dela ženi; da pr njemu je vedno ena in ista paštica. ja, če se žena ne potrudi vsaj vsake tolko časa, pol kaj češ pričakovat da bo mož delal. 

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
ojoj, če pa kaj sovražim so pa to ženske, ki se spravljajo na zasedene tipe. in ja, po drugi strani sovražim tipe, ki jih toliko boli k****, da so kljub razmerju še z neko drugo žensko...
uglavnem...moje mnenje: pošlihtaj stvari v glavi in dojemi, da je še veliko drugih moških, ki so samski!
jaz vem, da če bi hotel zaseden tip kaj od mene, in da bi izvedela da ima punco oz.da je celo poročen, bi ga po hitrem postopku nekam poslala!
uglavnem...moje mnenje: pošlihtaj stvari v glavi in dojemi, da je še veliko drugih moških, ki so samski!
jaz vem, da če bi hotel zaseden tip kaj od mene, in da bi izvedela da ima punco oz.da je celo poročen, bi ga po hitrem postopku nekam poslala!
lancy napisal/-a:sej, da ne bomo posploševali in metali vse poročene v isti koš... samo jst se ne čudim, zakaj se to dogaja... meni je zadnjič en reku, ko sm ga vprašala zakaj to dela ženi; da pr njemu je vedno ena in ista paštica. ja, če se žena ne potrudi vsaj vsake tolko časa, pol kaj češ pričakovat da bo mož delal.
Torej je žena kriva. Seveda. Bogi mož, še dobro, da ima na razpolago ljubice.
Ma boženedaj, da bi svoji ženi povedal kaj ga tare.

Imaš, da me vikaš!
sem totalno proti zvezam z zasedenimi tipi!!! in o teh ljudeh tudi nimam nobenega lepega mnenja. tako ljubice, ljubimce in vse tiste ki varajo mečem v isti koš!! mislim halooooooooooooo!! zame ni nobene razlike, kr to da se zapleteš z zasedenim tipom in to veš, menim da nemorš bit glih vredu človek. kaj pa če bi se to tebi dogajalo???? A bi ti zlo uživala??!!!!
pa zdaj ne rečem da so zdaj vse ljubice krive, tisti ki pa varajo pa nič. Obsojam obe strani
čeprav se mi je že zgodilo, da me je osvajal tip, ki je bil tik pred poroko ampak je kaj hitro dobil eno zasluženo zaušnico! :fight:
in oprostite, kr sem tako negativno nastrojena v svojem postu, ampak naj si vsaka vsaj približno poskusi zamisliti kok to boli osebo ki je bla prevarana

čeprav se mi je že zgodilo, da me je osvajal tip, ki je bil tik pred poroko ampak je kaj hitro dobil eno zasluženo zaušnico! :fight:
in oprostite, kr sem tako negativno nastrojena v svojem postu, ampak naj si vsaka vsaj približno poskusi zamisliti kok to boli osebo ki je bla prevarana
- Miss September
- Debatorica
- Roberta R.
- Cosmopolitanka