Razmerje s poročenim moškim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

sama sem že imela ponudbo. tip je bil poročen, imel 2 otroka. mi je že vnaprej povedal, da se ne misli ločiti. da bi bil vse samo seks. ampak takrat pred tremi leti sem bila celo tako pametna, da sem ga zavrnila. in mi ni bilo nikoli žal.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*plava* napisal/-a:vem da jih je veliko ampak tale sedaj je že 3 v tem letu ki je žau že zaseden!
Zabava me, da ocitno moras imet nekoga na tapeti. Glede na pisanje opcija, da pac doloceno obdobje z nobenim nic nimas, zate sploh ne obstaja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enaa »

[/quote]
potem pa nehaj to delat. čist preprosto: ko zveš da je tip vezan, se obrneš in greš in poiščeš nekoga, ki ni :roll:[/quote]

se strinjam, čimdlje od takih, četudi bo za tvoja čustva hudo, naj v takih primerih zmaga razum!

pazi res kaj delaš, življenje se obrača, da ne boš kdaj ti tista, ki ji bo katera druga speljala fanta, moža. ne delaj drugim česar nočeš, da drugi storijo tebi.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Ženske, ki imajo serije razmerij z zasedenimi moškimi, iščejo zasedene moške.
Nekaj v otroštvu jih je prepričalo, da je boljše biti ljubica, kot žena. Največkrat je bilo to, da je bil oče premalo pozoren do mame in je mati tarnala kako je slabo. Včasih pa je razlog tudi ta, da je oče imel ljbico in se o tem ni smelo govoriti....

No, ne želiš, da te obsojamo, ali karkoli, ampak vseeno se zgoraj nisem mogla zadržati.

Sem absolutno PROTI zvezam z zasedenimi moškimi. Poročen gor ali dol. Če je zaseden, ga ne pipam. Pa sem mela že priložnosti postat priležnica in je blo reeeees težko rečt "ne, srce, si že zaseden".
Samo pomisli kako bi se počutila, če bi našla tistega "pravega" in bi ugotovila, da te vara z drugo....
Imaš, da me vikaš!
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ja to je tko kot pravijo,da tolk časa ponavljaš ene in iste napake,dokler se ne naučiš nekej iz tega.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

če jim paše.. eni pač ločijo med sexom for fun in sexanjem iz ljubezni :roll: še posebej tipom to ni noben problem;) odvisno kako gledaš na spolno aktivnost.. precenjeno vse skupaj...

in če ti je samo res zelo spolno privlačen.. in če je on pobudnik zakaj ne.. js vem, da ne bi mela zadržkov, samo probleme z uno žensko kasneje :roll: :lol:

sj ni treba da ve :lol: in česar ne veš..

ps: Ne moreš verjet, koliko zasedenih tipov se ponuja, osvaja-- v real lifeu pa na netu....
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

res je škoda ko se partnerji ne razumejo med seboj in si morjo pol poiskat zabavo drugje..
kaj se ne da enostavno s pogovorom rešit in če je treba kakorkoli ukrepat..
ne odobravam da si osebe ki so vezane iščejo zabavo drugje..
naj med sabo raziščejo vzrok ne pa d se varajo k potem nekdo trpi..
sicer je to čist odločitev posameznika samo ni pa fer do partnerja...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ng/lj

Neprebrana objava Napisal/-a lancy »

sej, da ne bomo posploševali in metali vse poročene v isti koš... samo jst se ne čudim, zakaj se to dogaja... meni je zadnjič en reku, ko sm ga vprašala zakaj to dela ženi; da pr njemu je vedno ena in ista paštica. ja, če se žena ne potrudi vsaj vsake tolko časa, pol kaj češ pričakovat da bo mož delal. :roll:
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

ojoj, če pa kaj sovražim so pa to ženske, ki se spravljajo na zasedene tipe. in ja, po drugi strani sovražim tipe, ki jih toliko boli k****, da so kljub razmerju še z neko drugo žensko...
uglavnem...moje mnenje: pošlihtaj stvari v glavi in dojemi, da je še veliko drugih moških, ki so samski!
jaz vem, da če bi hotel zaseden tip kaj od mene, in da bi izvedela da ima punco oz.da je celo poročen, bi ga po hitrem postopku nekam poslala!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ne odobravam tega! In takga človeka js sploh ne spoštujem...od mojga tipa fotr ma enga kolega k to svoji ženi dela...ma drugo...js se z njemu tut pogovarjat ne morm, tko mi je odvratn.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

lancy napisal/-a:sej, da ne bomo posploševali in metali vse poročene v isti koš... samo jst se ne čudim, zakaj se to dogaja... meni je zadnjič en reku, ko sm ga vprašala zakaj to dela ženi; da pr njemu je vedno ena in ista paštica. ja, če se žena ne potrudi vsaj vsake tolko časa, pol kaj češ pričakovat da bo mož delal. :roll:

Torej je žena kriva. Seveda. Bogi mož, še dobro, da ima na razpolago ljubice.

Ma boženedaj, da bi svoji ženi povedal kaj ga tare. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eclat »

sem totalno proti zvezam z zasedenimi tipi!!! in o teh ljudeh tudi nimam nobenega lepega mnenja. tako ljubice, ljubimce in vse tiste ki varajo mečem v isti koš!! mislim halooooooooooooo!! zame ni nobene razlike, kr to da se zapleteš z zasedenim tipom in to veš, menim da nemorš bit glih vredu človek. kaj pa če bi se to tebi dogajalo???? A bi ti zlo uživala??!!!! :eek: pa zdaj ne rečem da so zdaj vse ljubice krive, tisti ki pa varajo pa nič. Obsojam obe strani :!:

čeprav se mi je že zgodilo, da me je osvajal tip, ki je bil tik pred poroko ampak je kaj hitro dobil eno zasluženo zaušnico! :fight:

in oprostite, kr sem tako negativno nastrojena v svojem postu, ampak naj si vsaka vsaj približno poskusi zamisliti kok to boli osebo ki je bla prevarana
irma89
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a irma89 »

jst tega ne odobravam! res da so najbolši vedno zasedeni ampk treba je pomislt kako bi blo nm če bi nm kera u zelje skakala, pa tud če ns moški poišče smo enako krive kot on!
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Js se tudi vedno postavim na mesto prevarane žene in mi niti malo ne bi bilo všeč, da bi se mi to dogajalo. Prav grozno mora biti. :? Res ne vem, zakaj ljudje ne pomislimo na to, kako bi bilo nam, če bi nam to kdo počel...
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

softTouch napisal/-a:ja to je tko kot pravijo,da tolk časa ponavljaš ene in iste napake,dokler se ne naučiš nekej iz tega.

tole je pa super napisano :zustimm:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori