Mam raj slovece
(no ja, sicer pa.. nikol se ne ve)

Dead_kid napisal/-a:No ja, jst pa priznam, sem diskriminativna. Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih. Sej mam prjatlce, južnjakinje, pa se čist vredu razumemo, sam mislm, da pa s tipom to neb šlo.
Mam raj slovece![]()
(no ja, sicer pa.. nikol se ne ve)
metron(temporary) napisal/-a:Dead_kid napisal/-a: Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih.
LoooooooL
Kaj pa če je pravnik, zdravnik, arhitekt (ker res vsi solato prodajajo lol)?
metron(temporary) napisal/-a:Dead_kid napisal/-a: Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih.
LoooooooL
Kaj pa če je pravnik, zdravnik, arhitekt (ker res vsi solato prodajajo lol)?
brez zamere dead kid, ampak jst temu rečem omejenost.Mislm nevem, kr neke stereotipe si v glavi delate, neki posplošujete ubistvu pa je očitno da še niti enga deca nisi spoznala iz tam.jst nevem, sicer resda da kaj povejo o svoji rodni deželi (zakaj pa ne??!) ampak pa da bi govorili o tem akr si napisala...še nikoli slišala, pa jih dost poznam.Sicer pa nevem, a če se pa govori o tem kaj je bilo včerej v Ameriki in kako tam to in to počnejo, je pa vse uredu?In še glede na to, da je Amerika skor hujša kot sam itler.To je pa vredu a ne.Pa angleške besede lahko tudi uporabljamo v pogovornem kontekstu, če pa kšno bosansko rečeš vmes, te pa že vsi pošiljajo nazaj v bosno (četudi si pravi slovenec) in na tečaj slovenščin in kajjestvemkajševse
Jst poznam engam, normalen te kože ima, normalno govori slovensko, lepo se oblači, doma so socializirani, vbistvu so pa čistokrvni cigani-a babe so vse nore nanga, ker ne vedo tega

Folk ne razume da je bla učasih tut slovenija del useh "balkanskih" držav...Sama sm pou slovenka in pou črnogorka,moj fant je pa pou slovenc in pou hrvat.Štekava se ful,nebi ga zamenjala za nč na svetu
Moja družba je mešana od srbov,hrvatov,makedoncev,romov usega po mal.

), če bi našla nekoga, ki bi se normalno oblaču in rihtu (frizura pa to), bi pa bla tud s čefurjem, če bi bil tud sicer okej. No ja, pa ne bi bla s kakšnim Arabcem, ampak spet zgolj zato, ker mi vizualno ne odgovarjajo. 
... Tako govorite kot da vam bilo super z Nemcem, ker je on pač Nemec in ne z Bosancem, ker "Jaz pa ne bom mela tipa, ki krampa na cesti!"
Ojoj. Umiram ob branju. Kok ste eni kretenski.

gemini napisal/-a:
Aja ne sej res... kmetavzarji pa ljudje, ki nismo iz Lj tud spadamo pod une nezaželene nacionalnosti najbrž:D