Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

No ja, jst pa priznam, sem diskriminativna. Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih. Sej mam prjatlce, južnjakinje, pa se čist vredu razumemo, sam mislm, da pa s tipom to neb šlo.
Mam raj slovece :D

(no ja, sicer pa.. nikol se ne ve) :oops:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Dead_kid napisal/-a: Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih.

LoooooooL
Kaj pa če je pravnik, zdravnik, arhitekt (ker res vsi solato prodajajo lol)?
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanja24 »

Dead_kid napisal/-a:No ja, jst pa priznam, sem diskriminativna. Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih. Sej mam prjatlce, južnjakinje, pa se čist vredu razumemo, sam mislm, da pa s tipom to neb šlo.
Mam raj slovece :D

(no ja, sicer pa.. nikol se ne ve) :oops:

a slovenci nimamo sel?,... lej bodimo iskrene da so južnaki boljši fantje od slovencev! biti bosanec ali se delati čefur pa je velika razlika! No meni gredo na živce slovenci, ki hočejo biti južnaki izpatejo mi pa prav smešni!

Ne veš kaj zamujaš!!!! Lep pozdravček
Zadnjič spremenil sanja24, dne 15. Okt. 2007 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanja24 »

metron(temporary) napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a: Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih.

LoooooooL

tako lepo si to napisala! Res! Lep pozdravček
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

metron(temporary) napisal/-a:

LoooooooL

ohja, kot da državljani oziroma rodbinci Bosne in Hercegovine, srbije in ostalih vam neželjenih balkasnkih držav, govorijo le o štantih in o selu :roll: brez zamere dead kid, ampak jst temu rečem omejenost.Mislm nevem, kr neke stereotipe si v glavi delate, neki posplošujete ubistvu pa je očitno da še niti enga deca nisi spoznala iz tam.jst nevem, sicer resda da kaj povejo o svoji rodni deželi (zakaj pa ne??!) ampak pa da bi govorili o tem akr si napisala...še nikoli slišala, pa jih dost poznam.Sicer pa nevem, a če se pa govori o tem kaj je bilo včerej v Ameriki in kako tam to in to počnejo, je pa vse uredu?In še glede na to, da je Amerika skor hujša kot sam itler.To je pa vredu a ne.Pa angleške besede lahko tudi uporabljamo v pogovornem kontekstu, če pa kšno bosansko rečeš vmes, te pa že vsi pošiljajo nazaj v bosno (četudi si pravi slovenec) in na tečaj slovenščin in kajjestvemkajševse :roll:
sej pravim, omejenost, drugega izraza ne najdem.
in še nekej povem, veste kolk romov obstaja, za katere za nič na svetu nebi pomislili da so romi :wink: Jst poznam engam, normalen te kože ima, normalno govori slovensko, lepo se oblači, doma so socializirani, vbistvu so pa čistokrvni cigani-a babe so vse nore nanga, ker ne vedo tega :D
če bi pa povedal, da je rom, bi pa vse uporabile alarm nacionalističnosti in se umaknile.ker je pač rom, a ne :stupid:
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Jz že od mejhnga nimam teh problemov.Zdi se mi da je v sloveniji pravih slovencev zelo malo.Tle na forumu jih je očitno ful! :D Folk ne razume da je bla učasih tut slovenija del useh "balkanskih" držav...Sama sm pou slovenka in pou črnogorka,moj fant je pa pou slovenc in pou hrvat.Štekava se ful,nebi ga zamenjala za nč na svetu :love: Moja družba je mešana od srbov,hrvatov,makedoncev,romov usega po mal.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

čist odvisno kje si kam hodš kje žviš...jz vem da k sm živel na viču smo bli sami mešanci...sam te bol frajerčki pa to...osnovna še prej sami kmetavzi...srednja spet tako okolje da bi se nejraj prepisu med bol skuliran folk...kle na faksu smo spet (z)mešanci, so pa tut ogromne razlike med oddelki....pa odvisno tut v kerm kraju živiš pa kok velkem...ogromne razlike so tut recimo med biotehniško pa ekonomijo...al pa med folkom v različnih službah itd.

No, pa sj niso sam južnaki...so tut angleži lol
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Če mi pa gre kakšna stvar bolj na živce je pa to, da se jih tok slovencev dela "čefurje", namenoma se tko oblačjo in zavijajo na tak način, da ne morem da se nebi smejala. Sama sm rojena v bosni, pr 4 letih pršla v slo, končala oš z samimi petkami, se vpisala na gim. bežigrad, zdele pa študiram mednarodne opdnose in sm na izmenjavi v ameriki. še nikoli v življenju nism vidla kmetije (razen enkrat, ko smo šli na izlet v 5. razredu oš). starša oba iz bosne, oba super zdravnika. Tko da mi je to stereotipiziranje smešno. Zabavno in smešno. Smešno je tudi to, da nekatere govorite, da ne bi mogle nikakor hoditi s kom takim. Pa ne zaradi x vere, y narodnosti..., ampak zato ker srce ne izbira. ko se zaljubiš, se zaljubiš :D

Če se že gremo takega stereotipiziranja, slovenci načeloma veljajo za zelo netolerantne, mrzle ljudi, punce pa za zelo lahke. hehe
ampak - to so le stereotipi
:wink:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js priznam, da ne bi bla s čefurjem. Pa ne zato, ker bi mela kej proti njim nasplošno, ampak zato, ker se jih večina tk ogabno oblači, pa tiste njihove čupce in fejk D&G in podobno ... yuck. Sej ne rečem da so vsi taki, sej verjetn tud dost Slovencev zdej prisega na tak stil ( :tot: ), če bi našla nekoga, ki bi se normalno oblaču in rihtu (frizura pa to), bi pa bla tud s čefurjem, če bi bil tud sicer okej. No ja, pa ne bi bla s kakšnim Arabcem, ampak spet zgolj zato, ker mi vizualno ne odgovarjajo. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

^^imam pa raje tipa v trenirki kot pa nekoga, ki tale pederstil fura ... šminke so za bejbe!

drugače se pa malo umirite ... tudi "čefurji" so ljudje in noben prebivalec Bosne ni nič slabši kot Slovenec, Anglež ali pa Francoz.
Poznam ogormno žensk, ki so dale skozi že kar nekaj narodnosti, pa so rekle, da ne menjajo z Bosancem :D ... Tako govorite kot da vam bilo super z Nemcem, ker je on pač Nemec in ne z Bosancem, ker "Jaz pa ne bom mela tipa, ki krampa na cesti!"

In ne, ne nosijo vsi Bosanci trenirk in gel frizur in vsi Albanci ne prodajajo lubenic in vsi Hrvati ne sovražijo Slovencev .. po drugi strani pa tudi vsi Slovenci niso take perle ... Če pač ne poznate nobenega "čefurja", ampak govorite o nekih stereotipih, potem res raje ne govorite, ker izpade zelo nezrelo.
gre pa samo za odnos do žensk. Ne glede na oblačila ;)

No, ne bomo dovolili nestrpnosti, zato se zadržite takih neumnih komentarjev. Ker je tale tema samo žaljenje, opozarjam vse tiste, ki so do sedaj žalile, naj pazijo na jezik. Vsakršno nadaljnje žaljenje bo sankcionirano.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

:rofl: Ojoj. Umiram ob branju. Kok ste eni kretenski.
Jst bi pol tud lahko skoz govorila o ˝svojem selu˝, pa sem čist lepo slovenka.

Aja ne sej res... kmetavzarji pa ljudje, ki nismo iz Lj tud spadamo pod une nezaželene nacionalnosti najbrž:D
Kok ste eni egocentrični pa samovščeni. To človk težko že verjame.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Gemini, važn da ti nis "kretenska", k so ti vsi tok kretenski lol. Mal manj žalitev, pa bo tut lepš (drgač pa pazi, sm pol čefur, pa po mami mam mal italijanske krvi, kar pomen, da skoz nosm pištolo pa batrflaja s sabo sam če kdo kej sikne je mrtu lol a ne).

gemini napisal/-a:
Aja ne sej res... kmetavzarji pa ljudje, ki nismo iz Lj tud spadamo pod une nezaželene nacionalnosti najbrž:D

Ne, ljudje izven ljubljane ste pač mariborčani, celjani, koprčani. Že živiš v selu, si podeželan. Če imaš kmetijo, si kmet. Če pa si primitivn zaplankan slovenc, k ne priznava ničesar drugega kot sebe pa svoj primitivizem in nacionalizem, pol si pa KMETAVZ.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni sploh ni do tega, da bi koga žalila, samo svoje mnenje sem pač povedala. In kot sem jasno povedala, niso vsi enaki. Govorila sem o tistem kar vidim jaz.

Sicer pa se tale tema po mojem mnenju razvija v popolnoma napačno smer.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Meni pa še vedno ni jasno ZAKAJ ne bi bili z nekom, ki ni iste narodnosti. A je kužen ali kaj? A so vsi drugi tako pod našim nivojem, da nočemo imeti opravka z njimi? Predsodki na delu...me prav zanima če se jih je mogoče kdaj rešiti...

Mene nacionalnost zanima kot zanimivost in da boljše spoznam človeka. Če je druge nacionalnosti je kvečjemu le še bolj zanimivo. Vsekakor je to ena najmanj odločilnih lastnosti, prej preverim raje če ima kaj v glavi, če je dober človek in če se ujemava.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

...isto me je sram u ime nekateri Srbov, k tm rišejo pravoslavne križe pa neki pametujejo...kmetavzi so povsod.
Odgovori