Kako glasne ste?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Eni se preden doživijo orgazem pustijo daviti, da ti potem bolj pride..ker je pomanjkanje kisika v možganih in je bolj senzibilno potem ali nekaj takega...enkrat bom eno vmes med seksom za grlo stisnil preden ji pride da vidim odziv? :gruebel: :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Lih derem se ne k žvau, tišine se pa tut ne grem oz se je nism zmožna it (zato težko seksam nekje, kjer bi mogla bit skrajno "diskretna" :P ) ... Mislm, da sm naštimana na čist spodobno jakost :D .

Tišina pr seksu me odbija, dobim feeling, da je use skp en crap in da je osebek tik pred tem, da izdihne (od bede, doukčasa, kaj-js-vem-česa). Enkrat sm se sam mal bl mečkala s take vrste decom, pa mi je hit dol padl. Mal več življenja, prosm.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah...saj je odvisno od situacije koliko se lahko prepustiš....enkrat smo imeli obisk pri nas doma...in je ena ko sva seksala je vsakič ko je šel kdo v kuhinjo ful skočila v luft, ker se je bala da bo kdo v sobo prišel...pa sem ji skos govoril daj saj nikoli nobenga ni noooo..una pa še kar paranoje zganjala...pa bila je pridna...je samo tiho jamrala, čeprav je bila parkrat kar dosti na meji...ampak mislim da noben ni pogruntal, ker je itak tv nažigal v dnevni sobi in so se naglas pogovarjali...posteljo imam pa tudi dobro skusaj sešravfano da ne škripa preveč...so pa dile malo pokale :rofl: :lach:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ah, takih scen se js na splošno ne grem, kr ne morem veselo seksat in bit usa sproščena, če se mi mem vrat nekdo sprehaja, sploh kšn obisk :nein: ... Pa nej se spomne pol kdo (od mojih dveh) še mal mojo nenavadno sobo razkazvat in mi uleti šest folka not :eek: , ijeeeej, deca od strahu sam po štengah dol vržem in se delam, da spim.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

ja meni je bilo pa ravno to zabavno :lach: Saj valjda vas štekam ženske...ampak saj jaz mislim da če bi kdo uletel bi pač njemu bilo bolj bad in se delal glupega...kaj pa hodi po tujem stanovanju v spalnice kaj :rofl:
Ampak bi pa bil res smeh da bi slučajno kdo uletel,ccc...ampak to je bilo čisto spontano da tako naneslo...sva se pač ufurala in se je začelo dogajati...pa si kar naenkrat potem v akciji sploh ne veš kdaj :nixweiss:

Drugače je pa za moje pojme glasnost ženske zaželjena...vsaj veš da je živa in da se nekaj dogaja...ne da leži kot mrtva riba kjerkoli že pač in samo miži in globoko diha :rofl:
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst se spomnim ene scene ko sta dva sexala, mi smo bili pa na balkonu te sobe na ciku (no ja smo mogl kr en cajt pocakat da sta koncala :oops: :roll: ), in tko kar naenkrat zaslismo da je kolega uletu u sobo in tko pogleda cis frapiran pa rece; ''A si lahko sam en poustr sposodm??''.. Tipu je blo pol cist bed :D
Cruella De Vil
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cruella De Vil »

Ne kričim prisiljeno oz. živalsko, se pa rada tu pa tam zaderem oz. glasno izdahnem. :D Vzdihujem pa mislim da skos pomalem, mogoče parkrat nezavedno vmes utihnem, potem pa dalje...
Be with someone who knows what he has, when he has you.
Cruella De Vil
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cruella De Vil »

Aloha napisal/-a:Ah, takih scen se js na splošno ne grem, kr ne morem veselo seksat in bit usa sproščena, če se mi mem vrat nekdo sprehaja, sploh kšn obisk :nein: ... Pa nej se spomne pol kdo (od mojih dveh) še mal mojo nenavadno sobo razkazvat in mi uleti šest folka not :eek: , ijeeeej, deca od strahu sam po štengah dol vržem in se delam, da spim.

Zato pa obstajajo ključavnice. :wink: Kot najstniku verjetno starši res lahko vdrejo mimogrede ali pa "mimogrede", sploh glede razkazovanja otroške sobe, ampak če si že malce starejši in še živiš doma... ne vem no, ampak a vam nekaterim še vedno kar vdrejo not ali pa obiske pošljejo? :?
Be with someone who knows what he has, when he has you.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Cruella De Vil napisal/-a:Ne kričim prisiljeno oz. živalsko, se pa rada tu pa tam zaderem oz. glasno izdahnem. :D Vzdihujem pa mislim da skos pomalem, mogoče parkrat nezavedno vmes utihnem, potem pa dalje...

Jst isto!
Mi je pa že parkrat reku naj bol bl glasna k ga uzburja sam ... mi ni kej preveč do tega :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Ne morem bit glasna, ker nimava svojega stanovanja.
Uporabniški avatar
MiaMia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiaMia »

ryu10kyu napisal/-a:Eni se preden doživijo orgazem pustijo daviti, da ti potem bolj pride..ker je pomanjkanje kisika v možganih in je bolj senzibilno potem ali nekaj takega...enkrat bom eno vmes med seksom za grlo stisnil preden ji pride da vidim odziv? :gruebel: :lach:

Jaz ze ne bi seksala s tabo. Verjetno bi se zadusila, ce bi me takrat stisnil za grlo.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

To, kar je ryu10kyu napisal, bo pa čist držalo, vsaj pri meni. Orgazem je veliko bolj intenziven. :oops: :P

Sicer pa ne morem bit ravno glasna, ker imata njegova stara starša dost blizu kuhinjo in spalnico. Včasih si pomagam s povštrom ali me pa fant kako drugače utiša. :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Kako glasne ste?

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

samjaz napisal/-a:Zanima me kakšne ste ve? Tihe ali glasne?

Neki srednjega sm jst,hihi :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst sem tudi opazila, da je intenzivnost orgazma odvisna od tega, kako glasno lahko kricim, ker se tako lahko popolnoma sprostim in mi pride, da se se nekaj casa tresem in ne morem normalno hodit. :oops:
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jasmine »

Bring it loud :D
Odgovori