) ... Mislm, da sm naštimana na čist spodobno jakost
.

... Pa nej se spomne pol kdo (od mojih dveh) še mal mojo nenavadno sobo razkazvat in mi uleti šest folka not
, ijeeeej, deca od strahu sam po štengah dol vržem in se delam, da spim.
Saj valjda vas štekam ženske...ampak saj jaz mislim da če bi kdo uletel bi pač njemu bilo bolj bad in se delal glupega...kaj pa hodi po tujem stanovanju v spalnice kaj

Aloha napisal/-a:Ah, takih scen se js na splošno ne grem, kr ne morem veselo seksat in bit usa sproščena, če se mi mem vrat nekdo sprehaja, sploh kšn obisk... Pa nej se spomne pol kdo (od mojih dveh) še mal mojo nenavadno sobo razkazvat in mi uleti šest folka not
, ijeeeej, deca od strahu sam po štengah dol vržem in se delam, da spim.
Kot najstniku verjetno starši res lahko vdrejo mimogrede ali pa "mimogrede", sploh glede razkazovanja otroške sobe, ampak če si že malce starejši in še živiš doma... ne vem no, ampak a vam nekaterim še vedno kar vdrejo not ali pa obiske pošljejo? Cruella De Vil napisal/-a:Ne kričim prisiljeno oz. živalsko, se pa rada tu pa tam zaderem oz. glasno izdahnem.Vzdihujem pa mislim da skos pomalem, mogoče parkrat nezavedno vmes utihnem, potem pa dalje...

ryu10kyu napisal/-a:Eni se preden doživijo orgazem pustijo daviti, da ti potem bolj pride..ker je pomanjkanje kisika v možganih in je bolj senzibilno potem ali nekaj takega...enkrat bom eno vmes med seksom za grlo stisnil preden ji pride da vidim odziv?![]()

samjaz napisal/-a:Zanima me kakšne ste ve? Tihe ali glasne?