če se bova kdaj zares oz. uradno poročila, bova šla en dan do Jankoviča in bo to to

KittyCat napisal/-a:mi2 s fantom bova imela črno poroko v stilu dokler naju SMRT ne ločiza prostor bova verjetno izbrala lokal Pr`Skelet (zaradi ambienta), poročil naju bo kolega, ki naju je spoznal (ni duhovnik), povabljeni bodo samo najbližji, prstanov ne bo (fotr bo zih razočaran ker je zlatar
), si bova dala tetovirat Mr. in Mrs. Madness, sledili bodo teqila shots in koktejl party dolgo v noč. za poročno potovanje bova šla za ene 2 mesca tripat po Aziji
![]()
če se bova kdaj zares oz. uradno poročila, bova šla en dan do Jankoviča in bo to to
renatka_ napisal/-a:
Drugače mi je pa to glede snemalcev pa fotografov ful čudno, ko kr nek tuj folk skače okol tebe pa te snema pa škljoca,... Nevem, men gre na živce.Plus tega vsakemu dat po 600€ al kok?!
Jochie napisal/-a:renatka_ napisal/-a:
Drugače mi je pa to glede snemalcev pa fotografov ful čudno, ko kr nek tuj folk skače okol tebe pa te snema pa škljoca,... Nevem, men gre na živce.Plus tega vsakemu dat po 600€ al kok?!
renatka, to so profesionalci, ki vedo, kaj delajo...drugače jih pa itak spoznaš ko se dogovarjaš za poroko in vse ti lepo razložijo...in na poroki jih komaj opaziš... je pa vredno vsakega eura...ko potem gledaš slike, dvd...
boste takrat razumeli, ko boste vse dali skozi!
Jst sem pa preveč navezana na svojo družino, da bi se poročila brez njih. Če se kdaj bom, jih bom absolutno imela poleg.