renatka, sej fora fotografiranja je v tem, da so fotografije čimbolj posnete naravno in se folk lih ne postavlja pred objektiv in prisilno nasmiha.Fotograf pač škljoca na use konce in kraje, sam išče primerne kote in postavitve s katerih so slike najboljše.razen pač tisti fotografij kjer sta sama, pa vaju kdaj posebej postavljajo, kdaj pa spet use poteka precej spontano.
Moj stric pa teta ko sta se ženila sta prou pred samim poročnim obredom stopila v fotostudio in tam so jih pred določeno sceno fotografirali.Sej slike so lepo izpadle, ampak vseeno, men se to ne zdi spontano in mi je blo krneki.Lepše so ble une spontane slike,za katere sploh vedl nismo kdaj so nas slikal.
sicer pa nevem, usaj jst želim met nekega profesionalca zraven, z dobrim aparatom z znanjem o tem, da nebi na koncu prišlo pol slik zmazanih in krneki.useeno je ta dan treba tud fotografsko ovekovečit, tko da se mi zdi tukej vredn denar za fotografa.snemanje pa tako tako,o tem bi še ramzmislila.
drugač pa jst želim tud eno kukrtok nenavadno poroko.Stoposto odpade Ljubljanski grad, kater mi gre glede poročnih obredou, njihovih tajmingou in teženja da naj počas gremo ker je za nami še ena poroka,precej na jetra.Men se je zdelo use tko neosebno,prehitro in brezveze.tle bi pomojem celo slovenijo okol obrnla kakšno lokacijo za civilni obred bi vzela.sigurno pa bi rada nekaj lepega, nekaj kjer bi bli kšni konji naokoli ali različne živalce,da bi bili sami in da nas nebi preganjali da bi se za nami ženiu še kdo.če bi cerkveno šla se poročit, pa sigurno kšna Piranska cerkeu...Ampak to je še velik vprašaj.
nebi mela neke poroke, da bi bla res navadna, pa tud neke popolnoma tradicionalne ne.No,. sigurno bo kej domišljijskega notr padlo,pr men se ni za bat 
niso mi pa ušeč poroke u daljnih krajih,ker ne predstavljajo mene, ker nisem tam doma in ker se nebi poročala brez useh mojih dragih.usem pa tud nebi mogla plačat potovanja, oziroma si ga sami nebi mogli.rada jih imam ob sebi in želim, da so ob meni tudi na moj poročni dan.