slo obala, EPIC koncert Rogerja Watersa v Splitu, kampiranje s top druzbo.. vse stlaceno v 6 dni.
- Da sem danes mogla predcasno s kampiranja ker jutri delam in bi sla nazaaaaaj
- Da mam posledicno ogromen post-party-depression in bom znorela tle sama v sobi, se po telefonu nocm nobenga klicarit zaradi pozne ure.. tko da vrtim youtube filmcke v ozadju, samo da neki ceblja
- Da me edino preseneca kako zelo ogledanega deckota spremeni alkohol, kot da bi pred mano stal drug clovek.. In nikoli si nism mislila da se ga bom kdaj nacrtno izogibala v velikem loku.. eh, nevermind
- Da sm mela precej naughty sanje ko smo spali prakticno eden cez druzga, upam da me ni kej izdalo..
- Da bo zdej neki casa spet samo kuca-posao posao-kuca, ampak mi zaenkrat se ni tezko vstat in it na siht
bomo se vidli..
- Da smo v primerjavi s povprecnimi druzinami ocitno v zelo 'hladnih' odnosih, pa tega niti ne opazim.. zadnjic omenim sodelavki, da gre brat vsako leto k sorodnikom na morje cez skoraj cele pocitnice, pa je bila cisto zacudena: ''ojooj a to pomeni da ga po mesec, 2 ne vidis??' hm..a pred parimi dnevi ko je sel, se niti poslovila nisva ker so odrinili zelo zgodaj in sem se spala..
ne vem, tako nekako funkcioniramo ze od vedno, pa se nikoli ne kregamo ali karkoli, ampak hja.. v primerjavi z nekaterimi drugimi druzinami nismo ravno povezani..
- da ne vem, ce me to moti ali ne

. Tega nikoli več nočem ponoviti.
), očitno sem jaz nadkul, da se dečka edino z mano dovolj štekata
Da se ne hvalim preveč, ni ravno posbej sladek, čeprav mi ga je pomagal izbrati prijazni stric, pri katerem ponavadi kupim zelenjavo.

upam, da rata... ampak glede na to, da moramo imeti minimalno 15 strani... mislim, da se da napisat to v 5 dneh, če se človek res ornk zram usede.
sam letos line up ni po mojmu okusu..
avtograme delim pol.
ah ja... kdo bi rekel.
(slišim da ponekod še kaj več kot to