Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da je bil ta teden vrhunec poletja :love: slo obala, EPIC koncert Rogerja Watersa v Splitu, kampiranje s top druzbo.. vse stlaceno v 6 dni.
- Da sem danes mogla predcasno s kampiranja ker jutri delam in bi sla nazaaaaaj
- Da mam posledicno ogromen post-party-depression in bom znorela tle sama v sobi, se po telefonu nocm nobenga klicarit zaradi pozne ure.. tko da vrtim youtube filmcke v ozadju, samo da neki ceblja :( :D
- Da me edino preseneca kako zelo ogledanega deckota spremeni alkohol, kot da bi pred mano stal drug clovek.. In nikoli si nism mislila da se ga bom kdaj nacrtno izogibala v velikem loku.. eh, nevermind
- Da sm mela precej naughty sanje ko smo spali prakticno eden cez druzga, upam da me ni kej izdalo.. :oops:
- Da bo zdej neki casa spet samo kuca-posao posao-kuca, ampak mi zaenkrat se ni tezko vstat in it na siht :) bomo se vidli..
- Da smo v primerjavi s povprecnimi druzinami ocitno v zelo 'hladnih' odnosih, pa tega niti ne opazim.. zadnjic omenim sodelavki, da gre brat vsako leto k sorodnikom na morje cez skoraj cele pocitnice, pa je bila cisto zacudena: ''ojooj a to pomeni da ga po mesec, 2 ne vidis??' hm..a pred parimi dnevi ko je sel, se niti poslovila nisva ker so odrinili zelo zgodaj in sem se spala.. :lach: ne vem, tako nekako funkcioniramo ze od vedno, pa se nikoli ne kregamo ali karkoli, ampak hja.. v primerjavi z nekaterimi drugimi druzinami nismo ravno povezani..
- da ne vem, ce me to moti ali ne
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* si je mama zlomila kolk, in me skrbi za umret ker je slabokrvna, in dejansko se ji ne more zaceliti :( .

-* je pes pozdravljen, dlaka mu je zrasla nazaj in sedaj izgleda spet dostojanstveno

-* smo prejšnji teden spravili 600kg mini bager v 4. nadstropje :cool: . Tega nikoli več nočem ponoviti.

-* kino pod zvezdami je kul

-* bom imel vijolično kopalnico, ker je vijolična lepa barva. Mi je škoda ker ne bom mogel imeti rjavih lesenih elementov, in bom očitno mogel imeti bele moderne elemente.
Dejansko nimam nobenega občutka za barve, stil ali dizajn. :D
Nekoč bi imel dnevno sobo s perzijsko pregrogo in visečimi stoli in visečo mrežo v dnevni sobi, pa oljnato sliko na steni, ter gramofon.

-* sem pomagal svojemu prijatelju pobeliti stanovanje, in sva se režala zgodbam iz srednje šole cele dneve. Dober prijatelj in zabaven čas v sš, sem vesel da sva obdržala močno vez, ne konstantno ampak močno.

-* sem se že 8 mesecev vozil s pretečenim vozniškim dovoljenjem :D

-* sem gledal Wolverina in ostal za post credit scene....haha suck it!! Samo 5 nas je ostalo, awesome
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da si naša familija tud ni tak oh in sploh blizu, očitno. S sestro sem v zadnjih 8 mesecih govorila, hm, dvakrat, mogoče?
- da rada kuham za moje dečke v stanovanju, ker potem jemo skupaj. Rada imam, če jemo skupaj, ker imam občutek, da smo družina. Hm, zanimiv zaključek ^^ :gruebel:
- da ne vem zakaj se stvari z ženskimi cimrami vedno malo kislo končajo. In po pravici povedano, imam raje samo moške cimre, čeprav po drugi strani na splošno pogrešam žensko družbo. Pojma nimam, zakaj. Pa z ženskimi cimrami niti nimam problema jaz, jaz sem itak navajena z vsemi satani živet in me bolj malo gane (razen, če kdo poje moj jogurt :mad: ), očitno sem jaz nadkul, da se dečka edino z mano dovolj štekata :cool:
- da sem ravnokar za večerjo pojedla svež ananas. Ki je bil ful poceni, 20 centov :P Da se ne hvalim preveč, ni ravno posbej sladek, čeprav mi ga je pomagal izbrati prijazni stric, pri katerem ponavadi kupim zelenjavo.
- da bi ga ful ful poklicala, ampak nočem
- da ga bom poklicala jutri
- da se bojim, da se ne bo dobro končalo in bi rada stvari vzela bolj na easy, ker imam občutek, da nisem čisto neobremenjena glede njega. Kaj mi je tega treba, no.
- da še ful tehtam al it nazaj na kontracepcijske al ne. Me kr strese, ko pomislim na stranske učinke, ampak po drugi strani pa mogoče kake druge tablete ne bodo imela takih učinkov na moje telo. Ma ni mi... Sam če je tak paničen in ne zaupa samo kondomom.
- da je celo noč in večino dneva deževalo. Dobra stran tega je, da je prav prijetno sveže sedaj zvečer, kolikor sveže pač gre julija. Slaba stran pa je, da sem skoraj morala plavati v službo. In zaradi jebene vlage mi vse cote in posteljnina smrdijo po gnilih mokrih cunjah :eew:
- ful sanjam o svojem stanovanju, mislim brez cimrov. Samo poleg tega, da bi mi bilo dolgčas in ne vem, če bi se počutila varno, je ful težko tu najt manj kot 3 spalnična stanovanja. Kako malo dvosobno bi že zmogla plačevat sčasoma...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da se že par dni slabo počutim, ker me par stvari tako muči
*da nevem zakaj imam kar neko upanje, da bi morala že davno pozabit vse skupaj ampak kar ne in ne...
*da je po včerajšnjem monologu to še toliko bolj očitno
*da so ti kratki in sladki trenutki z njim tako lepi in vem, da bodo solze še tekle
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

kikyca napisal/-a:*da so ti kratki in sladki trenutki z njim tako lepi in vem, da bodo solze še tekle

+1

- včeraj nism niti pomislna nanj

- se je nedelja iztekla nad pričakovanji...

- ^^vse sproščeno, zajebancije... čeprav uradni del in formalnosti smo pa naredili kot je treba in ko je blo vsega konec smo se samo z očmi sporazumeli in že bli na poti :lach:

- sm imela včeraj svojo predstavo 5moških.com...poleg tega pa še vsi v uniformah... :yau:

- mi ta druščina popolnoma sede in se počasi odmikam od prejšnje....vem, da ni prow...vendar je v moški družbi vse lažje in lepše :lach:

- me je ena koza zadnjič ponovno negativno presentla - sestrična me povabi na pijačko s svojo klapo in moški del klape se pogovarja, kako bodo imeli moški večer in ta koza vskoči in mu reče: ''kdo je pa reku, da boš kam šel?'' on je samo utihnil, js pa zadrževala smeh in sm si že predstavljala kako jo tepem....jao...Slika

- ^^u bistvu ne vem, kdo je bolj ne neumen...on ker se ji pusti al ona, ki nima mere
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

nazaj :D

- da je bilo fajn, ampak tudi stresno.. bil sem z ljudmi ki so totalno brez reda.. sej bo slovenček pospravljal.
- da je težka prebava, po vseh teh čevapih
- da sem komaj čakal da je konec po eni strani in pridem domov, grem pa kmalu spet.
- da je noro kok se nabere na netu v enem tednu.. treba vse pogledat :P
- da bo spet treba delat, in to v tej vročini.. bom kr zvečer :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* da reees komaj čakam Terraneeeo. waaaa <3
* 21ga avgustaa že moram oddati diplomsko seminarsko. jaz pridem nazaj domov 11ga... torej bom mela 10 dni za pisanje :/ upam, da rata... ampak glede na to, da moramo imeti minimalno 15 strani... mislim, da se da napisat to v 5 dneh, če se človek res ornk zram usede.
* da bi sicer lahko kaj napisala pred terraneom, ampak se mi res ne da :/
* day 2/3 tridnevnega posta
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^ zakon se boste meli na Terraneotu, res je lepa lokacija + sprosceno vzdusje, tako res pocitnisko ;) sam letos line up ni po mojmu okusu..

- Da mi je danes dc na sihtu
- Da se ne pritozujem nad tem :D
- Da ze ceu tedn sanjam lubenico
- Da sm ucasih tak stor da ne morm verjet.. v enmu tednu sm se dvakrat ful opekla s kodralnikom.. najprej v celo in uceri se v prst.. :( se dvakrat si nardim frizuro in bom freddy krueger.. ajaa plus to da sm neki premikala kable ko se je grel in sm si stopila polnilc od telefona. :fisch: avtograme delim pol.
- Da bi nekaterim ljudem ki jih srecujem na sihtu dala kaksno lekcijo o osnovah bontona.. ma kje so odrastli, v gozdu?!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* vrooooče :mad: vem, da isto jamram kot vsi. ampak glede na to, da sem doma in da pri nas nikoli ni vroče.. potme je res vroče!
* totalno neproduktivna.
* na živce mi gre, ker mi ne odgovori. resno?! kaj mi ta zadeva res ni usojena?
* zadnje čase mi gre vse narobe.
* no, vse razen :hearts: ah ja... kdo bi rekel.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da sem začela nek nov workout in u m i r a m. po mojem danes zvečer ne bom mogla prit po štengah do postle. že naslovi vaj so boleči.
- da morem še posesat flet, samo nisem ziher če lahko cev od sesalca v rokah držim.
- pol pa tuš pa do konca spakirat in na delovne počitnice. komaj čakam kolesarski izlet :D
- mi gr en akurac moj tip, ker je len ko fuksla in pol še meni zbija motivacijo.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Je moja draga mama tak sfukana, da je vsak dan bolj ne morem. In si želim da nebi mela nikogar drugega od sorodnikov ker me potem nebi več nič vezalo na dom
- Je nora. Oz. zmedena v tej svoji pohabljeni glavi, kako lahko svojemu otroku rečeš ˝ti itak neboš nikdar mela otrok, ker jih nisi sposobna met?˝ Pa ni te sram ženska stara gnila, če celo življenje otroke pazim, kaj pa če res nebom mogla otrok met? Bo ona ubogauboga nesojena babica
- Je tako mučno skoraj vso energijo vložit v to, da sem potem čist brez volje
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*po eni strani nočem nevihte, ker bo uničlo vsa sadna drevesa :cry: (slišim da ponekod še kaj več kot to :/ )
*po drugi pa mi je fajn, ko se pripravlja nevihta, ker tak močno piha :D ponavadi grem takrat tečt, danes pa sem šla raje na kolo, ker sem pred tem jedla :/ in lepo pobrala vse večje veje s ceste :3
*mam ful dela, ampak sem danes dan zapravla za sončenje in branje
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da omg, od kod tolko mrčesa?!
*da je mušic (enodnevnic) ogromno in pol se kr naberjo in med letenjem crknejo?! skratka vsako jutro ko se zbudim me čaka leglo crknjenih mušic po celi sobi
*da jutri grem mrežo zalepit na okno v upanju, da bo kaj pomagalo
Yada, yada, yada...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^jaz tudi na veliko kolnem mušice že nekaj dni! :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

- je bratrancu odpihnilo streho, hvalabogu je noben ni kasiral na glavo. Prav tako je še 5 hišam v naselju odpihnilo streho.
Smo se hitro organizirali, prinesli dile, pnevmatska kladiva ter polivinil, in je zdaj to zrihtano za silo.

- se mi smilijo ljudje ki nimajo zavarovano :(

- grem jutri na svoj najljubši kraj na svetu, bom dneve preživel v hribih, malo pucal podstrejše in iskal nove izzive :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Zaklenjeno