Jochie napisal/-a:generalno pospravi stanovanje...z gasmasko na obrazu! pa lahko se še slikaš pa sliko objaviš!
zgoraj brez, po možnosti

wut, a je blo to skrito do zdej? kr teme so stare.. al sm res tolk slepa?
seveda rabljen, ampak res lep in ohranjen. wiwiwi

Led Zeppelin napisal/-a:- sem danes gledal Bangladeš na travel chanellu...res super država, tropsko vreme, nevarne ceste, nevarna mesta ponoči, kače, faking bengalski tigri , poplave, faking krokodili, malarija. Spoštujem Pačouli, sam vseen...a niso bolj prijetne tretje države sveta na temu svetu. Sam sprašujem
Mah, velika mesta niso nič bolj nevarna kot ostala podobna mesta v regiji ali "tretjem svetu" na splošno. Nasprotno, glede na velikost in revščino je Dhaka relativno varna. Poplave so pravzaprav del življenja v Bangladešu in je cikel leta temu pač prilagojen, že stoletja. Poplavljena polja niso tak problem, ker jih kmetje pričakujejo in prinesejo svežo prst. Podobno se do poplavljenih ulic v Dhaki prebivalci obnašajo, kot da je nekaj čisto običajnega. Kač, krokodilov ali bengalskih tigrov pa v Dhaki nimamo, tak da...
Ostalo pa je problem, ja. Sam to je del izziva. V bistvu ne znam razložit, zakaj mi je tu tak všeč, oziroma ljudje ne bi razumeli. Bangladeš te ravno zaradi vsega napisanega prisili, da razmišljaš zunaj okvirjev, je izziv se znajti v popolnoma drugačnem okolju, videti, kako lahko funkcioniraš brez varnega zavetja poznanega. Če bi hotela udobno, bi ostala doma.
Upam, da bo fajn, se mi druži z ljudmi ta vikend za spremembo