Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Jochie napisal/-a:generalno pospravi stanovanje...z gasmasko na obrazu! pa lahko se še slikaš pa sliko objaviš! :D

zgoraj brez, po možnosti :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem ful žalostna, ker očitno ne bo nič z grčijo, fant more delat do sredine avgusta, pol pa itak grem s kolegi na morje
*se grem sončit, ker za kaj druga nimam volje
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da ne bo nič počitnic zame letos :/
*da bodo delovne, sem dobila dodatnega dela in mi kar precej časa dnevno vzame
*da zaslužim pa bolj malo in bi rabila še kakšno dodatno delo
*da se nikakor ne moreva zmenit da se malo vidiva, zmeraj ko sva dogovorjena nekaj (delo) vmes pride
*da mi je že čist bad za vse skupaj
*da sem čudna :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da sm dns prvic opazla podforum 'dom in bivanje in se nekej' :D wut, a je blo to skrito do zdej? kr teme so stare.. al sm res tolk slepa?
- Da sm dobila svoj prvi avtooooo :hearts: seveda rabljen, ampak res lep in ohranjen. wiwiwi
- Da mam barvo za lase na glavi, upam da bo kul, ni bols filinga kokr lepa nova shiny barva :)
- Da komi cakam mini dopustek pojutrsnem. spet bo pestro, jupi!
- Da sm ze ceu dan ful dobre volje
- Da so mi tudi njegovi bolj 'uradni' smski tko simpaticni da joj:)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... da mi je žal, da se nisva včeraj sestala, sedaj pa se cel vikend nebova videla, ker ima goste iz Avstrije na dvodnevnem obisku. You stupid, stupid girl!
... da sem bila danes pridna kar se tiče diplome.
... da s kolegico že cel teden prestavljama kavico iz danes na jutri.
... da se je začelo obrestovat moje ''trmarjenje'' v stilu: nikomur neboš gnjavila nekaj časa in boš videla, kdo se bo dejansko spomnil na tebe. Sedaj, ko bo sledila ''čistka na telefonu in FBju'' bom brez problema odstranila določene ljudi, za katere sem že itak ves čas potihoma vedela, da znajo poklicat takrat, ko kaj potrebujejo.
... da sem imela ravno včeraj debato, kako se mi je življenje v zadnje pol leta spremenilo. Predvsem na bolje :)
... da si novi sosedi ob desetih zvečer pečejo na žaru in diši v p.m., jaz pa lačna :?
... da ga pogreeeeeeešam in si res želim, da bi ga lahko vsaj za trenutek videla, objela in ga čutla ob sebi ter mu pokazala, kolikor mi pomeni :(
... da se grem zamotit in dalje pisat diplomo.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Brat je pobegnil od doma in ja, očitno nisem edina, ki se ji zdi odnos staršev katastrofaln.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem se lihkar VELIČASTNO zdrla na nekoga
- Da sem sprejela odločitev da ne bom več sodelovala z njim. Lajk, ever.
- Da upam da mi ne bo treba nazaj k njemu po kako pomoč oz karkoli
- Da ne prenašam da ljudje pometajo z mano
- Da bom zaradi tega šla drugam
- Da je očitno čas, da zamenjam hobi
- Da sovražim ljudi, ki brez nekega tehtnega razloga uveljavljajo svojo
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da lahko priznam, da res ful spim :snoopy:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Led Zeppelin napisal/-a:- sem danes gledal Bangladeš na travel chanellu...res super država, tropsko vreme, nevarne ceste, nevarna mesta ponoči, kače, faking bengalski tigri , poplave, faking krokodili, malarija. Spoštujem Pačouli, sam vseen...a niso bolj prijetne tretje države sveta na temu svetu. Sam sprašujem :D

Pozabil si še onesnaženost, smeti, smrad in porušene stavbe :D Mah, velika mesta niso nič bolj nevarna kot ostala podobna mesta v regiji ali "tretjem svetu" na splošno. Nasprotno, glede na velikost in revščino je Dhaka relativno varna. Poplave so pravzaprav del življenja v Bangladešu in je cikel leta temu pač prilagojen, že stoletja. Poplavljena polja niso tak problem, ker jih kmetje pričakujejo in prinesejo svežo prst. Podobno se do poplavljenih ulic v Dhaki prebivalci obnašajo, kot da je nekaj čisto običajnega. Kač, krokodilov ali bengalskih tigrov pa v Dhaki nimamo, tak da... :D Ostalo pa je problem, ja. Sam to je del izziva. V bistvu ne znam razložit, zakaj mi je tu tak všeč, oziroma ljudje ne bi razumeli. Bangladeš te ravno zaradi vsega napisanega prisili, da razmišljaš zunaj okvirjev, je izziv se znajti v popolnoma drugačnem okolju, videti, kako lahko funkcioniraš brez varnega zavetja poznanega. Če bi hotela udobno, bi ostala doma.
Poleg tega pa tu živijo najbolj čudoviti in gostoljubni ljudje na svetu.
Pa v naši ulici, praktično v centru glavnega mesta, sem enkrat videla tipa, ki je jahal na slonu.

- Da se bova danes videla, ampak v družbi celega kupa ljudi in ne bova imela priložnosti bit sama. Ljubčkanje v javnosti je pa no go :(
- Da je bla žurka včeraj še kar kul, par znancev sem srečala po kakih 2 mesecih odsotnosti z žurk, neki novih zanimivih ljudi...
- Da imata tip in njegova žena, ki sta organizirala žurko BOŽANSKO stanovanje v dveh nadstropjih in z impresivno zbirko alkohola s celega sveta, ki bi jima jo zavidal vsak povprečen bar.
- Da mi je čudno govoriti slovensko, ker sem čisto na angleščini, ampak po drugi strani je pa fajn srečat ljudi z naših bivših skupnih koncev.
- Da sem novega cimra včeraj peljala v Staro Dhako in sem tudi sama bila tam prvič, od kar sem nazaj v Bangladešu. Ah, vse tiste ozke ulice, vonji in barve in najbolj čudovite stare kolonialne stavbe z ljubkimi balkončki, cele prerasle z zelenjem... Ko bom velika, bom imela stanovanje na Hindu St v Stari Dhaki.
- Da mi je še vedno zabavno razlagati ljudem iz fancy predela mesta, kjer živi večina expatov, kje in kako živimo. Brez tople vode, klime, rezervnega vira električne energije za vse tiste mrke, pralnega stroja ali kuharja/čistilke. We are so hardcore.
- Da imam za današnje couchsurfing srečanje rdeče nohtke pa neki lepega bom oblekla :) Upam, da bo fajn, se mi druži z ljudmi ta vikend za spremembo :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Rollin #3 napisal/-a:> da lahko priznam, da res ful spim :snoopy:

jz tud, zato me kr skrbi kako bo ta tedn :O
-ŠE EN DAN ŠE EN DAN!!!!!!!!
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

rokerca napisal/-a:Brat je pobegnil od doma in ja, očitno nisem edina, ki se ji zdi odnos staršev katastrofaln.

Ojej...držim pesti, da se tole čimprej razreši!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da smo se imeli včeraj res noro
da bomo danes ponovili
da obožujem tople poletne večere
da sem bila danes v zari in sem ugotovila da se moram odločit ali shujšam na M ali se pa zredim do L, ker sem ravno vmes. majo pa cel kup oblekic, teh elegantnejših, ki bi jih kar posvojila. mi pa zaradi hruška postave ti kroji ne ustrezajo najbolje :(
da mi ni jasno, kako ni folku nerodno blogat oz sherat fortk outfitov, v ozadju se pa sveti razmetana soba oz stanovanje. to me asocira na "francosko svinjarijo in parfume" - sej ni važno, če se ne umijem, se lepo naparfumiram pa bo dišalo :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da sem svinja in si ne zaslužim bit srečna
*da vse skupaj nima smisla
*preprosto ne morem več tak funkcionirat, moram stran
*bi najraje prespala cel teden, al pa celo leto.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^ne pretiravaj, vsak si zasluži biti srečen.

Beg te ne pripelje nikamor, le odloži težave za nek čas.

Dokler imaš moč odločanja, imaš moč spreminjati stvari....kaznovanje samega sebe, in nemoč ki te sili v beg ti odvzemata moč na ideje kako popraviti ali premakniti stvari iz statusa quo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

* sem si vzel vikend na totalni odklop stran od ljudi
* s kolesom sem se pripeljal v maribor, check inal v hotel, si kupil six pack piva, naroco kitajsko pa jedo pa pil cel dan in bral knjigo pa izklopo mozgane :D
* danes zjutraj me je cakal fajn zajtrk pa kavica, zdaj pa morem zal do 12ih oditi ceprav bi najraje ostal za pol leta not tak.
* se ne grem domov. V park bom sel in tam nadaljeval branje.
* vem da mi je tak odklop potreben ker si morem nujno najt svoje stanovanje cimprej
* saj ni preslabo bit doma ko mam vse oprano pa skuhano ampak veliko raje sem na svojem tak da sledi akcija iskanja stanovanja!
* do takrat bom pa se mel take vikend odklope

* zelim Misheli da se ji postima kar jo muci, ker si vsak zasluzi sreco. Nobena juha ni tak vroca kot se jo skuha.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Zaklenjeno