Jochie napisal/-a:generalno pospravi stanovanje...z gasmasko na obrazu! pa lahko se še slikaš pa sliko objaviš!
zgoraj brez, po možnosti

wut, a je blo to skrito do zdej? kr teme so stare.. al sm res tolk slepa?
 wut, a je blo to skrito do zdej? kr teme so stare.. al sm res tolk slepa?
 seveda rabljen, ampak res lep in ohranjen. wiwiwi
 seveda rabljen, ampak res lep in ohranjen. wiwiwi

Led Zeppelin napisal/-a:- sem danes gledal Bangladeš na travel chanellu...res super država, tropsko vreme, nevarne ceste, nevarna mesta ponoči, kače, faking bengalski tigri , poplave, faking krokodili, malarija. Spoštujem Pačouli, sam vseen...a niso bolj prijetne tretje države sveta na temu svetu. Sam sprašujem
 Mah, velika mesta niso nič bolj nevarna kot ostala podobna mesta v regiji ali "tretjem svetu" na splošno. Nasprotno, glede na velikost in revščino je Dhaka relativno varna. Poplave so pravzaprav del življenja v Bangladešu in je cikel leta temu pač prilagojen, že stoletja. Poplavljena polja niso tak problem, ker jih kmetje pričakujejo in prinesejo svežo prst. Podobno se do poplavljenih ulic v Dhaki prebivalci obnašajo, kot da je nekaj čisto običajnega. Kač, krokodilov ali bengalskih tigrov pa v Dhaki nimamo, tak da...
 Mah, velika mesta niso nič bolj nevarna kot ostala podobna mesta v regiji ali "tretjem svetu" na splošno. Nasprotno, glede na velikost in revščino je Dhaka relativno varna. Poplave so pravzaprav del življenja v Bangladešu in je cikel leta temu pač prilagojen, že stoletja. Poplavljena polja niso tak problem, ker jih kmetje pričakujejo in prinesejo svežo prst. Podobno se do poplavljenih ulic v Dhaki prebivalci obnašajo, kot da je nekaj čisto običajnega. Kač, krokodilov ali bengalskih tigrov pa v Dhaki nimamo, tak da...  Ostalo pa je problem, ja. Sam to je del izziva. V bistvu ne znam razložit, zakaj mi je tu tak všeč, oziroma ljudje ne bi razumeli. Bangladeš te ravno zaradi vsega napisanega prisili, da razmišljaš zunaj okvirjev, je izziv se znajti v popolnoma drugačnem okolju, videti, kako lahko funkcioniraš brez varnega zavetja poznanega. Če bi hotela udobno, bi ostala doma.
 Ostalo pa je problem, ja. Sam to je del izziva. V bistvu ne znam razložit, zakaj mi je tu tak všeč, oziroma ljudje ne bi razumeli. Bangladeš te ravno zaradi vsega napisanega prisili, da razmišljaš zunaj okvirjev, je izziv se znajti v popolnoma drugačnem okolju, videti, kako lahko funkcioniraš brez varnega zavetja poznanega. Če bi hotela udobno, bi ostala doma.

Upam, da bo fajn, se mi druži z ljudmi ta vikend za spremembo
 Upam, da bo fajn, se mi druži z ljudmi ta vikend za spremembo