Dančy napisal/-a:Načeloma tudi meni Špela ne sede, ampak ne gre za postavo, temveč za karakter. Da ne bo pomote, da bi nekdo pomislil, da sem njena fenica. Ampak ne morem pa mimo tega, kar nekateri pišete ( postava, joške...bla bla bla). Kar se tega tiče nihče ne more reči, da je "grda", ker to ni res. Vsake oči imajo svojega malarja. Kar pa se tiče njenih jošk, pa se zame zdijo popolne, je res, da s pomočjo plastičnega kirurga, ampak če si punca lahko to privošči, pa si naj.
Nism nikjer omenjala njenga karakterja, ubistvu ga ne morem, ker je ne poznam, sam vem, da se vedno rine naprej kr mi ni ušeč. Nikjer nism omena, da je grda, pač meni ona ne sede. In njene zize so ušeč TEBI Meni je za njih ravno, zdijo se mi pa mal preveč špičaste
Ja bouhica, točno tako:) Samo razumem, da nekateri ne vejo, da pač jz rada povem tak ko je. Ne vidim fore u tem, da bi zdej govorila kok oh in sploh se mi zdi, če se mi ne? In ne vidim fore u tem, da bi govorila kolk gadna je, če mi ne bi bla?
Zadnjič spremenil renatka_, dne 28. Jul. 2006 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~ napisal/-a:sram me je da je iz istga kraja kot js čeprov njena sestra dela pa v eni lekarni tle in je pa ful faca..
a ni ona iz domžal? teb pa piše da si primorka? sicer sm res mela gefo na maturi tri, sam c'mon
Bravo!
neki bo na tem, jst sicer ne bom trdila 100%, sm pa že slišala večkrat, da izhaja od tu nekje, tud priimk je tle čist naš domač, bi rekla. Njena sestra je dost starejša, tko da nevem, mogoče so ble tle kake ločitve/selitve staršev vmes, in pa odhod hčera s katerim od staršev na drugi konec Slo, ne vem...
bouhica napisal/-a:Eni ne vejo, da ma vsak svoj okus in da maš pravico do svobodnega izražanja
Ok, res je, da ima vsak pravico do osebnega izražanja oziroma pravico do kritiziranja karakterja,obnašanja, vzgoje...mislim, pa da nihče nima pravice kritizirati človekovo zunanjost,za katerega je poskrbela mati narava!
S tem si samo dokazala, da je res, tisto kar pravijo. Človek naj bi se razvil iz primatov - homosapiens (prvi primerek naj bi bil nekje v Afriki)
P.S.:za tvoje bolečine, pa se lahko obrneš na dr. Fabian-a, vendar nisem sigurna, da ti bo lahko pomagal, kajti tudi on je le lepotni kirurg in ne čarovnik
Zakaj bi to dokazvala, če je to splošno znano. To, da ti žališ zaradi ubistvu nobenega razloga pa ni primitivno Čeprav nism nikjer zasledila, da bi jz žalila tebe