Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Dančy napisal/-a:Načeloma tudi meni Špela ne sede, ampak ne gre za postavo, temveč za karakter. Da ne bo pomote, da bi nekdo pomislil, da sem njena fenica. Ampak ne morem pa mimo tega, kar nekateri pišete ( postava, joške...bla bla bla). Kar se tega tiče nihče ne more reči, da je "grda", ker to ni res. Vsake oči imajo svojega malarja. Kar pa se tiče njenih jošk, pa se zame zdijo popolne, je res, da s pomočjo plastičnega kirurga, ampak če si punca lahko to privošči, pa si naj. :wink:

Nism nikjer omenjala njenga karakterja, ubistvu ga ne morem, ker je ne poznam, sam vem, da se vedno rine naprej kr mi ni ušeč. Nikjer nism omena, da je grda, pač meni ona ne sede. In njene zize so ušeč TEBI :) Meni je za njih ravno, zdijo se mi pa mal preveč špičaste :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

renatka_ sej ženska ne sme nč skritizirat, vse se takoj poveže s fovšijo... :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja bouhica, točno tako:) Samo razumem, da nekateri ne vejo, da pač jz rada povem tak ko je. Ne vidim fore u tem, da bi zdej govorila kok oh in sploh se mi zdi, če se mi ne? In ne vidim fore u tem, da bi govorila kolk gadna je, če mi ne bi bla? :)
Zadnjič spremenil renatka_, dne 28. Jul. 2006 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Klasičen primer zlate slovenske ribice :rofl:
Misli pozitivno....
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Eni ne vejo, da ma vsak svoj okus in da maš pravico do svobodnega izražanja :roll:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Dančy napisal/-a:
urszika napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:sram me je da je iz istga kraja kot js :D
čeprov njena sestra dela pa v eni lekarni tle in je pa ful faca..

a ni ona iz domžal? teb pa piše da si primorka? :gruebel: sicer sm res mela gefo na maturi tri, sam c'mon :D

Bravo! :wink:

neki bo na tem, jst sicer ne bom trdila 100%, sm pa že slišala večkrat, da izhaja od tu nekje, tud priimk je tle čist naš domač, bi rekla.
Njena sestra je dost starejša, tko da nevem, mogoče so ble tle kake ločitve/selitve staršev vmes, in pa odhod hčera s katerim od staršev na drugi konec Slo, ne vem... :?:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

bouhica napisal/-a:Eni ne vejo, da ma vsak svoj okus in da maš pravico do svobodnega izražanja :roll:

Ok, res je, da ima vsak pravico do osebnega izražanja oziroma pravico do kritiziranja karakterja,obnašanja, vzgoje...mislim, pa da nihče nima pravice kritizirati človekovo zunanjost,za katerega je poskrbela mati narava! :evil:
Misli pozitivno....
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Se pravi, da joške lahko, ker je namesto mati narava, poskrbeu za njih oče Fabjan.

In jz si še vedno jemlem pravico do izražanja kritik, če mi pač nekaj ni ušeč. Pa me direkt boli đoko za mati naravo :wink:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

S tem si samo dokazala, da je res, tisto kar pravijo. Človek naj bi se razvil iz primatov - homosapiens (prvi primerek naj bi bil nekje v Afriki)

P.S.:za tvoje bolečine, pa se lahko obrneš na dr. Fabian-a, vendar nisem sigurna, da ti bo lahko pomagal, kajti tudi on je le lepotni kirurg in ne čarovnik :D
Misli pozitivno....
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Zakaj bi to dokazvala, če je to splošno znano. To, da ti žališ zaradi ubistvu nobenega razloga pa ni primitivno :) Čeprav nism nikjer zasledila, da bi jz žalila tebe :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

..špela je iz dž, sestra??? ok maybe ampak iz dž zihr ne! Pa dejte pol ukint tole temo,ker je očitno Špela tooook brezvezna da je pkoda posta zanjo:)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Dančy napisal/-a:mislim, pa da nihče nima pravice kritizirati človekovo zunanjost,za katerega je poskrbela mati narava! :evil:

Narobe misliš. Tud to mamo pravico skritizirat. Sicer pa sej ne veš, kaj vse na njej je naravno :twisted:

nikita20 tema nej kr lepo ostane, mene nč ne mot, če pa tebe, jo pa preskoč :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

......
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Baje se Špelca vrača na glasbeno sceno, vendar tokrat kot solistka. :gruebel:
Misli pozitivno....
Odgovori