Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mislim, da je prepozno, če bi hotela prestavljat menstruacijo, ker moraš tabletke začet jemat na začetku menstruacije. tak da bi itak morala počakat na to ta drugo m.
Čeprav nisem čist zihr, menda lahko nekatere tabletke vzameš tud šele 5. dan menstruacije (pol bi jih lahk zdej vzela), sam ne me prijet za besedo.
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a deborah »

kaj pa s tistimi tabletkami, ki so samo za prestavitev menstruacije?
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

če greš danes iskat tabletke, si lahko menstruacijo še vedno prestaviš (če začneš jemat 1.-5. dan, ampak potem ta mesec zaščita ne bo 100% - je treba imet dodatno zaščito)
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a deborah »

dons (če jz prov vem) genikologinja pr keri sm jst naročena ne dela, pa ju3 tut ne. h kšni drugi pa ne morem jt (ali pač?) joj, sploh ne vem kaj naj nardim.
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

deborah napisal/-a:dons (če jz prov vem) genikologinja pr keri sm jst naročena ne dela, pa ju3 tut ne. h kšni drugi pa ne morem jt (ali pač?) joj, sploh ne vem kaj naj nardim.

Ja itak, tabletke za prestavit dobis tudi pri splošni zdravnici. Pokličeš tja in rečeš sestri, da ginekologinja danes ne dela, pa da bi rabla in ti bo dala recept brez problema :wink:
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

KT začneš lahko jemati do 5. dne v ciklusu pa je zaščita maksimalna, drugače pa dobiš lahko tudi ene druge tablete, ki so namenjene prav za prestavitev menstruacije. Te lahko dobiš tudi pri splošnem zdravniku, jemati pa jih moraš začeti približno 10 dni pred pričakovano menstruacijo.

lp
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

deborah pejt k splosnem zravniku jutri pa nej ti da uen tabletke.. ko jemljes nekaj dni preden mislis d amas za dobit menstro.. oz nekaj dni(ne vem tocno kolko, sje pise v navodilih) preden mas kam za it!

kontracepcijske pa bos pol dobila pri ginekologu in bos pocakal za zacet jemat prvi dan menstre.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ja, tabletke za prestavitem menstre so drugačne od kontracepcijskih in jih ješ takrat ko bi jo mogla dobit. ampak je pa res da ne ščitijo pred zanositvijo
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

jaz bi pa v tej temi nekaj prašala ker zarad tega vprašanja ne bom odpirala nove teme....če jemlješ kontracepcijske tabletke in če narediš test nosečnosti - ali katera ve, ali test kljub jemanju tabletk pokaže pravilno? to sprašujem zaradi tega, ker tabletke vplivajo na hormone in me zanima če katera ve, ali kljub jemanju tabletk in sočasnega opravljanja testa nosečnosti pokaže le-ta pravilen rezultat? :?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ja test vseeno pokaže. sem 100% in ti govorim iz izkušenj (ne mojih, hvala bogu).
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

aha, hvala ti za odgovor.
sem slišala, da si kljub menstruaciji lahko noseč....in zadnje cajte imam nekam šibko menstruacijo, čeprav redno jemljem tabletke, ma me vseeno skrbi :?
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

AtomicKitty napisal/-a:sem slišala, da si kljub menstruaciji lahko noseč....in zadnje cajte imam nekam šibko menstruacijo, čeprav redno jemljem tabletke, ma me vseeno skrbi :?

ima katera podoben primer?
girl007
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Pa sej v navodilih tabletk piše, da menstruacija postane bolj šibka.
Torej ...
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

ja saj to tudi meni pamet nese...sam zadnje 3 mesece je še bolj šibka kot ponavadi....zato me je malo zaskrbelo :?
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

aja tablete pa jemljem že 3 leta
Zaklenjeno