Kontracepcijske tabletke
Mislim, da je prepozno, če bi hotela prestavljat menstruacijo, ker moraš tabletke začet jemat na začetku menstruacije. tak da bi itak morala počakat na to ta drugo m.
Čeprav nisem čist zihr, menda lahko nekatere tabletke vzameš tud šele 5. dan menstruacije (pol bi jih lahk zdej vzela), sam ne me prijet za besedo.
Čeprav nisem čist zihr, menda lahko nekatere tabletke vzameš tud šele 5. dan menstruacije (pol bi jih lahk zdej vzela), sam ne me prijet za besedo.
deborah napisal/-a:dons (če jz prov vem) genikologinja pr keri sm jst naročena ne dela, pa ju3 tut ne. h kšni drugi pa ne morem jt (ali pač?) joj, sploh ne vem kaj naj nardim.
Ja itak, tabletke za prestavit dobis tudi pri splošni zdravnici. Pokličeš tja in rečeš sestri, da ginekologinja danes ne dela, pa da bi rabla in ti bo dala recept brez problema

deborah pejt k splosnem zravniku jutri pa nej ti da uen tabletke.. ko jemljes nekaj dni preden mislis d amas za dobit menstro.. oz nekaj dni(ne vem tocno kolko, sje pise v navodilih) preden mas kam za it!
kontracepcijske pa bos pol dobila pri ginekologu in bos pocakal za zacet jemat prvi dan menstre.
kontracepcijske pa bos pol dobila pri ginekologu in bos pocakal za zacet jemat prvi dan menstre.
-
- Komunikatorka
jaz bi pa v tej temi nekaj prašala ker zarad tega vprašanja ne bom odpirala nove teme....če jemlješ kontracepcijske tabletke in če narediš test nosečnosti - ali katera ve, ali test kljub jemanju tabletk pokaže pravilno? to sprašujem zaradi tega, ker tabletke vplivajo na hormone in me zanima če katera ve, ali kljub jemanju tabletk in sočasnega opravljanja testa nosečnosti pokaže le-ta pravilen rezultat? 

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka