Saj jaz tudi ne vem kako ima lahko kdo kaj proti hondi?

Pač vsako tele ima svoje vesele.

Yazmeen napisal/-a:Men so Honde (na sploh 'japonci') všeč, sam ni mi pa jasn, kako ma lahko 4 leta star avto ceno 12 000 € (civic)?! Hvala lepa, za ta denar dobim nov avto.
Yazmeen napisal/-a:No jst sm takrat gledala za civic sport, 1.6, 16V, pa so ble letnik 2004 še po 11 al pa celo 12 čukov in se mi je zdel neumn dajat tolk denarja za tok star avto, pa če je še ne vem kolk fajn in lep.
Pol sm si pa za 9000€ kupla praktično novga twingota GT in sm več k zadovoljna z njim (tok, tok!), pokur mi ful mal (6 litrov), ker ma 74 kW pade še v nižji rang pr zavarovanju, ma pa turbino in ma 101 konja, mašino pa 1.2, kar pomen da piči k zmešanMen je ful fajn, pa tud za pogledat mi je taka luštna mejhna petardica...sm zasledila, da ga je folk poimenoval pocket rocket
Yazmeen napisal/-a:Eeem, ne vem o čem govorišNism še vidla tega. Predvidevam pa, če oponaša lepotca iz Maribora, da oponaša kšnga Bradača
McLarnovc napisal/-a:Ja ampak tale twingo nikoli ne bo 1.6 VTI..... Sej veš kako hondaši furajo.....semafor..pred njim hondaš....rrrrrrnnnnnnNNNNNNnnnnnnnn-rnnnnnnNNNNNNnnnnn nabija u blokado.....prva, zelena luč, rnnnnnnnnnnNNNNNNN do blokade, pok druga rnnnNNNNNNNNnnnnnn do blokade....in tako naprej...![]()
Yazmeen napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Ja ampak tale twingo nikoli ne bo 1.6 VTI..... Sej veš kako hondaši furajo.....semafor..pred njim hondaš....rrrrrrnnnnnnNNNNNNnnnnnnnn-rnnnnnnNNNNNNnnnnn nabija u blokado.....prva, zelena luč, rnnnnnnnnnnNNNNNNN do blokade, pok druga rnnnNNNNNNNNnnnnnn do blokade....in tako naprej...![]()
Kere otročje foreJst mam ta avto, ker je men všeč, ne zato, da bom zdj 'tekmovala' in se kregala s folkom, kdo ma bolš avto. Drugač ma pa en kolega to hondo civic sport, 1.6, 16V in ma sam 110 konj, pa težek avto k svinja in je reku, da je 100%, da ga jst z mojim pajsnem za šalo
Ampak ok, kot sm že rekla, men je čist vseen, al ga, al ga ne, men je zakon.