avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jah Jochie pač ne more verjeti, da lahko nekdo negativno misli o Hondi!
Saj jaz tudi ne vem kako ima lahko kdo kaj proti hondi? :nixweiss:
Pač vsako tele ima svoje vesele. :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men so Honde (na sploh 'japonci') všeč, sam ni mi pa jasn, kako ma lahko 4 leta star avto ceno 12 000 € (civic)?! Hvala lepa, za ta denar dobim nov avto.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Yazmeen napisal/-a:Men so Honde (na sploh 'japonci') všeč, sam ni mi pa jasn, kako ma lahko 4 leta star avto ceno 12 000 € (civic)?! Hvala lepa, za ta denar dobim nov avto.

Ne bi te rad lovil na besedo...ampak sem šel na neki spletni portal kjer so cene avtomobilov dosti razvidne in pregledne..in je cena 3 leta stare Honde civic cca. 10.000€?

Skratka...načeloma definitivno japonci dobro držijo ceno. Verjetno je neki smisel v tem...kajti cena se ponavadi prilagaja povpraševanju.
Dvomim, da so zaradi videza tako iskani...kajti meni japonci niso očem všečni čeprav so v teh letih dosti napredovali v dizajnu.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

No jst sm takrat gledala za civic sport, 1.6, 16V, pa so ble letnik 2004 še po 11 al pa celo 12 čukov in se mi je zdel neumn dajat tolk denarja za tok star avto, pa če je še ne vem kolk fajn in lep.

Pol sm si pa za 9000€ kupla praktično novga twingota GT in sm več k zadovoljna z njim (tok, tok!), pokur mi ful mal (6 litrov), ker ma 74 kW pade še v nižji rang pr zavarovanju, ma pa turbino in ma 101 konja, mašino pa 1.2, kar pomen da piči k zmešan :) Men je ful fajn, pa tud za pogledat mi je taka luštna mejhna petardica...sm zasledila, da ga je folk poimenoval pocket rocket :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Yazmeen napisal/-a:No jst sm takrat gledala za civic sport, 1.6, 16V, pa so ble letnik 2004 še po 11 al pa celo 12 čukov in se mi je zdel neumn dajat tolk denarja za tok star avto, pa če je še ne vem kolk fajn in lep.

Pol sm si pa za 9000€ kupla praktično novga twingota GT in sm več k zadovoljna z njim (tok, tok!), pokur mi ful mal (6 litrov), ker ma 74 kW pade še v nižji rang pr zavarovanju, ma pa turbino in ma 101 konja, mašino pa 1.2, kar pomen da piči k zmešan :) Men je ful fajn, pa tud za pogledat mi je taka luštna mejhna petardica...sm zasledila, da ga je folk poimenoval pocket rocket :D

Vrži slikico gor :D :D :D
Da vidimo tole tvojo lepoto od avta. :wink:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Slika

No tole je moj lubi :hearts:...sam še lepš mi pa zgleda, če ga gledaš iz sprednje strani :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Yazmeen napisal/-a:Slika

No tole je moj lubi :hearts:...sam še lepš mi pa zgleda, če ga gledaš iz sprednje strani :)

Luškan je!!! :wink:
...ampak ne vem zakaj vedno, ko vidim tale avto zdraven Zrnca zagledam kako unega "lepotca" oponaša...kaj je že un Mariborčan? :lach:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ja ampak tale twingo nikoli ne bo 1.6 VTI..... Sej veš kako hondaši furajo.....semafor..pred njim hondaš....rrrrrrnnnnnnNNNNNNnnnnnnnn-rnnnnnnNNNNNNnnnnn nabija u blokado.....prva, zelena luč, rnnnnnnnnnnNNNNNNN do blokade, pok druga rnnnNNNNNNNNnnnnnn do blokade....in tako naprej... :lol: :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Eeem, ne vem o čem govoriš :? Nism še vidla tega. Predvidevam pa, če oponaša lepotca iz Maribora, da oponaša kšnga Bradača :gruebel:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Yazmeen napisal/-a:Eeem, ne vem o čem govoriš :? Nism še vidla tega. Predvidevam pa, če oponaša lepotca iz Maribora, da oponaša kšnga Bradača :gruebel:

http://www.youtube.com/watch?v=3PKtDpVzE48 :rofl:

Evo tukaj je pa za tvingota:
http://www.youtube.com/watch?v=zTnDn3QK ... re=related
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

McLarnovc napisal/-a:Ja ampak tale twingo nikoli ne bo 1.6 VTI..... Sej veš kako hondaši furajo.....semafor..pred njim hondaš....rrrrrrnnnnnnNNNNNNnnnnnnnn-rnnnnnnNNNNNNnnnnn nabija u blokado.....prva, zelena luč, rnnnnnnnnnnNNNNNNN do blokade, pok druga rnnnNNNNNNNNnnnnnn do blokade....in tako naprej... :lol: :lol:

Kere otročje fore :roll: Jst mam ta avto, ker je men všeč, ne zato, da bom zdj 'tekmovala' in se kregala s folkom, kdo ma bolš avto. Drugač ma pa en kolega to hondo civic sport, 1.6, 16V in ma sam 110 konj, pa težek avto k svinja in je reku, da je 100%, da ga jst z mojim pajsnem za šalo :) Ampak ok, kot sm že rekla, men je čist vseen, al ga, al ga ne, men je zakon.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz imam pa Clia ... :love:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

A ta novga? Pr men je tud pršu v ožji izbor, k sm kupvala avto :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Yazmeen napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Ja ampak tale twingo nikoli ne bo 1.6 VTI..... Sej veš kako hondaši furajo.....semafor..pred njim hondaš....rrrrrrnnnnnnNNNNNNnnnnnnnn-rnnnnnnNNNNNNnnnnn nabija u blokado.....prva, zelena luč, rnnnnnnnnnnNNNNNNN do blokade, pok druga rnnnNNNNNNNNnnnnnn do blokade....in tako naprej... :lol: :lol:

Kere otročje fore :roll: Jst mam ta avto, ker je men všeč, ne zato, da bom zdj 'tekmovala' in se kregala s folkom, kdo ma bolš avto. Drugač ma pa en kolega to hondo civic sport, 1.6, 16V in ma sam 110 konj, pa težek avto k svinja in je reku, da je 100%, da ga jst z mojim pajsnem za šalo :) Ampak ok, kot sm že rekla, men je čist vseen, al ga, al ga ne, men je zakon.

Nisi še nikoli slišala teh for o hondaših?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

ženska napisal/-a:Jaz imam pa Clia ... :love:

Aja? A me boš peljala en krog? Daj vrži sliko gor. :D :D :D
A je čist noter ali je umazan? :P Baje tako vidiš kakšen je človek tudi drugače...urejen ali bolj na hojladri hojladro. :wink:
Odgovori