Lipss napisal/-a:Mene pa zanima koliko časa ste vi na vrhu, ker jaz se po 10 minutah ful utrudim, čeprav zelo uživam ampak ne morem. Noge se mi začnejo trest in potem morava zamenjat položaj.
Ja mene tudi cez nekaj casa zacnejo noge bolet. Ampak imava pri njem na sreco tako posteljo, da se lahko primem z rokami za posteljo (tam za njegovo glavo) in si pomagam z rokami...tko da svoje teze ne dvigujem samo z nogami ampak se tudi z rokami gor povlecem. ali pa ko sem res ze utrujena, se s trupom nagnjem k njemu in samo z ritko gor in dol..kar mu tud full pase
ja men tut tole bit zgori ni glih najbol. po pravic povedan se kr mal branim. pa sej ne da ni fajn, ampak tud mene začnejo pol noge bolet, pa kolena.........pa pol v eni fazi tud rob postle ne pomaga
mojm je všeč če sm zgori tak da ms kr dostkrt. fajn je k lahk sama uravnavam tempo pa to, sam učas gre pa preglobok pa buli. pa ni mi fajn k se prvč zmatram pa že vse boli, pol sm pa čist hin.
Kako pa izvajata ta polozaj? Ce tko da tko k deske lezita drug na drugmu ga je res tezko not spravt, ubistvu je sploh tezko do njega pridt.
On nj se uleze na hrbet ti ti pa cez njega used na pete, tko da mas kolena pokrcena, da si tem pravokotno na njem - upam da razumes no . Pol si ga pa nacili u tapravo lukno pa se pocas used nanga. to bi pomojm mogl it...lah ti on sramne ustnce se mal narazen potegne da bo lazi. Al pa kupta lubrikant da bo bol drsel - midva ga mava pa je full dobr
Midva skor zmeri prakticirava sex jaz zgoraj. Pa me nkol nč ne boli - kakšna kolena, ker mam drgač ful težave s koleni. Mohoče zato,k mava mal prilagojen položaj, jest sm sicer zgorej, ampak se sklonim naprej k njemu, da se lahko lubčkava, grizljava...
čist klasično, da sm jest zgori, pa da skačem po njemu, pa mi ni preveč všeč... in največkrat vztrajam sam ene par sekund
hvala vam za vse nasvete..z lubijem nama je uspelo:)
in moram reči da je ta položaj super...in mi je žal da nisva že prej ga prakticirala.. mislim pa da nama ni šlo, kr sm bla jst mogoče malo preveč nesproščena..v glavnem zdaj je super:)
nisem si izmislila tega...res ne.. ful sva mela probleme s tem položajem..ne vem..v bistvu se mi zdaj ful čudno, kr potem ko sva pač enkrat spet probala pa je šlo čist normalno...res čudno..ne vem..pomoje sm bla jst premalo sproščena in sem se preveč obremenjevala s tem... valda pa si ne bi zmisla kaj takega
Mogoče sta si preblizu...veš kak mislim? Naprimer..dobr se da to izvest v avtu. On sedi na sedežu...ti pa na njemu. Nalonjena bodi pa na sprednje sedeže. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat. Pač...več razdalje je med vama. Pa mislim, da bi tak šlo...
sicer pa sm tudi jz mela podoben polozaj, na zacetku .. sam pol sem se enkrat dvignila na stopalih-- pa ga drzala ravno in pocas sm zdrsnila gor, in je blo super.. je pa tudi res da na zacetku zveze sm bla se ful taka sramezljiva pa to.. pa neizkusenost..pol pa dejansko ko zacnes razmisljat o tem,se tudi noznica posusi, nisi vec tolko vzburjena in ne gre notr, pa mors kr potistni u bistvu
no sej zdej pa ze nekaj let od tega.. pa sm itak vlazna ze ob misli da grem k njemu