Med seksom ne morem biti zgoraj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
nikkita21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slovenija

Med seksom ne morem biti zgoraj

Neprebrana objava Napisal/-a nikkita21 »

problem je to,da ne morava seksat ko sem jaz zgoraj..vsi drugi položaji niso problem..ko pa hočeva od zgoraj ga ne more dat notr..sploh ne vem kaj naj naredim oziroma narediva..ful čudno je..ne more ga dat notr..a mate kak nasvet..
vsi tok hvaljo ta položaj jst ga pa ne morm probat.. :cry:
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

jst ne razumem zakaj ga pol sama ne daš notr, sj si stara 21 let boš pa ja vedla kako ga dat notr :roll:
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

To bosta pa mogla sama malo sprobavati, da bosta našla prvi način ... Težko je tako svetovati ... :roll: Nevem ... midva teh težav nimava, zato tudi nimam kakšnega pametnega nasveta ... :?
Glavno je, da sta sproščena, pa se prepustita ...
Držim pesti! :kleeblatt:
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a incognito »

če si zgoraj je itak bolj na tebi, da ga spraviš not... na delo punca!

razn če ma on mogoče kake probleme z erekcijo, to se bosta pa mogla sama zmenit (saj veš, da ni dovolj "trd")
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

hmm... ja sej ga ne more dt on notr če si ti zgori :) dej no.. se boš pa že znala gor naštimat ane :razz:
First to Know

Tres tres chic.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Pa probejta preidit iz kakšnega drugega položaja v tega. Saj veš, sta npr. v misijonarskem pa se obrneta okrog, tako da je on ves čas v tebi. Mogoče bo šlo tako. Veliko spretnosti želim!
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

oba bodita dovolj vzburjena pol pa bo
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Mam tut jst včasih podobno težavo in me predvsem ful živcira :oops: , pa njega pomoje tut... to med seksom ni glih kul... mislm, da gre tuki predvsem za izkušnje, ki jih nimam ravno veliko. Sm glih zadnjič pogruntala, da je najbl važna SPROŠČENOST, tko kot itak že vsi pravjo :freude:
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tupatam

Neprebrana objava Napisal/-a ivana orleanska »

mozno je da nima dovolj trdega...da je tak ukrivljen...al pa da ti nisi dovolj vlazna

ce ni dovolj trd morata ugotoviti zakaj ne!! to je prvo! ce ni do konca zrajcan ga zrajcaj. ce pa ima druge probleme pa jih probajta resit(najprej s pogovorom)

ce je ukrivljen..ne bi smel biti problem ker je tvoja muca elasticna njegov tic pa tudi ni kamen in je vsaj malo gibljiv tak da not se itak da spravit!! lepo pocasi!

ce pa se ti ze vnaprej prestrasis tega polozaja in ti je neprijetno nisi vec vlazna tak ko treba..te pa bo res tezko sou not..tak da ..lahko greta po dolgi poti prek pogovora pa bla bla..al pa malo poslinis al pa uporabis lubrikant .. pa si ga/ti ga lepo nastavi pa pocasi in postopoma drsis nanj. not ti mora iti postopoma..ker se ne mores kar vsesti na njega ap ajd gremo.. :) te pa bos ze vidla ce je to to bos naslednjic ziher vlazna naravno :)

zaj pa bi blo fajn ce se oglasis pa poves ce je kaj od tega problem al pa kaj drugo pa da Dr. cosmopolitanke to nekak probamo s skupnimi mocmi resit :D

upam da bo!

ivana
nikkita21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a nikkita21 »

po dolgem času se oglašam...
hm..še vedno nama ni uspelo :cry: pa sva vse to sprobala..pa čisto tdega ma..pa nima ukrivljenega, pa tud jst sm ga že probala dat not..pa ne vem zakaj ampak ne moreva.. pa tud jst mam dost vlažno..jst sm že čist obupala..mogoče se preveč obremenjujem zarad tega oziroma si preveč na silo želim to sprpbat..sam upam da nama rata...
v drugih položajih pa je vse normalno in ful dobro in nimava nobenih težav..
lp
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Jaz tudi predlagam da se najprej misionarko potem pa se samo obrneta.To bosta zagotovo zmogla_obrnit se a ne???Pa veliko zadetkov. :jump: :top:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Lipss
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Luče

Neprebrana objava Napisal/-a Lipss »

Mene pa zanima koliko časa ste vi na vrhu, ker jaz se po 10 minutah ful utrudim, čeprav zelo uživam ampak ne morem. Noge se mi začnejo trest in potem morava zamenjat položaj.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

meni je taboljše bit na vrhu ..
treba samo najt pravo pozo , pa gre kolko časa hočeš ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Sej mogoče je mal bedna fora, tko ful nespontano, ampak vseen: men pomaga, če v trenutku, ko ga si ga hočm dat notr, globoko izdihnem, pa se s tem vse mišice sprostijo, pa sploh ne vem, kdaj ga dobim notr (to zadnje je rahlo metaforično mišljeno - valda, da čutm, pa še tko je dobr... :gut: )
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

:eek: jas pa sem mislila da gre najlažje not če je ženska na vrhu...probajta tak ko so že ostale rekle, obrnita se...pa pomoje je problem da se ti sekiraš pa obremenjuješ, nevem kaj bi drugega lahko blo...sprostit se, pa bo šlo :cool: dosti užitkov vama želim :wink:
as if.
Odgovori