MsN napisal/-a:Dita- napisal/-a:men je zlo žal če ste se v tej temi o tem že pogovarjale, ampak v nahitrm preletu 280 strani tega nism našla, če sm pa zgrešila se pa opravičujem...
A se je kateri zgodil to, da ji je po jemanju tabletk full libido padu? Jz jem logest in premišljujem da bi jih zamenjala?
Jaz sem jemala logest in, ce primerjam z yasminelle, ki jih imam zdaj, mi je vec do seksa kot prej. Je pa res, da vsega niso krive le kt, lahko je pac kaj drugega v tvojem zivljenju, kar libidu preprecuje, da pride do pravega izraza. Neprestano ne more biti na visku, ne
ojoj!!! Prov te dneve, tedne se soočam s tem problemom. Moj pravi d mu je OK, d ga ne moti pretirano, da je men libido padu...me razume in podpira. Ma moti MENE!!!!!
in tudi kadar si ga želim, se nama zatakne pri temu, da nisem zadosti vlažna!? Prešla sem iz Lyndinette na Yasminelle, teža je ista, razpoloženje tudi, sam to me zdej zajebava. Res ne vem kaj nej nrdim, najrajši bi se nehala zastruplat s tem, sam pol bom pa čez pou leta pisala pod temo nosečnost!? Ne gre z njimi niti brez... 

.
).