Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

MsN napisal/-a:Mene je tudi par kg manj, odkar jem Yesmanille. Ocitno res ne povzrocaja zastajanja vode, lulam kot nora :lol:

tole okol lulanja pa drži tudi zame :D
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

sleepyheadgirl napisal/-a:mene sam zanima a se je keri k je začela yasminelle jemat ful vrtel pa še umesno krvavitev je dubla?

men se je tud vrtel, pa glava me je bolela, tako nekak kot pri migreni, ampak samo dopoldne, popoldne je blo ql... vmesnih krvavitev pa nisem dobla

sicer sem zdaj pojedla šele prvo škatljico, ta teden začnem novo, pol bomo pa vidli, če se bo uredilo :roll:

full mi je bad, ker me je že pri prejšnjih(logest) full glava bolela, pa je zdravnica rekla, da če me bo še pri teh, pač tabletk ne bom smela jemat... samo halo, kaj naj pa pol?!?!
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

bejbe..ne me kregat začet..resnično se mi ne da it brat teh 250 strani, zato bom kr uprašala tuki..

zdj jemljem tabletke vsak dan ob 9ih zvečer že kr nek mescu.. čez dva tedna bom začela z novo škatlco, pa bi si rada prestavla na okrog 4ih popoldne... se mi bo s tem kej menstra zamešala? po moje da ne, al kaj praute..je tut kj narobe da si zamenjam čas, al je bolš da mam kr ob 9ih zvečer kot ponavadi?
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Ma kaj se ti bo zamešalo. Jaz nikol ne jem ob isti uri. Pč ko se spomnim, enkrat proti večeru. Zdaj je pa lahko to ob 18.00, včasih pa tudi šele ob 22.00, pa nikol nimam nobenih težav.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

jaz sem do zdaj tabletke jemala vsak dan ob 11 uri zjutraj, potem pa sem en dan morala biti cel dan v sluzbi, tabletke so pa ostale doma...uzela sem jo sele ob 22.00 :? ampak, nic ni bilo narobe :D zdaj jih jemljem od 18 do 22 ure... in M pride isto, kot prej.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

jz mam tud en problem...

ponavadi sem začela jesti tablete v ponedeljek, končala v nedeljo, brez bla 1 teden iz zopet vzela prvo v nedeljo. sedaj pa en mesec nisem jemala tabletk in me zanima ali naj jih vzamem kot ponavadi se pravi v ponedeljek ali naj zdj počakam menstruacijo, ker sedaj menstruacije nisem dobila tako kot ponavadi in jo vzamem 5. al keri dan menstruacije že? :?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

najbol je, da začneš jemat na 1. dan menstre.

če začneš jemat kar tako nekje vmes, pa morš prvi teden uporabljat dodatno zaščito.

in to je vsa logika :D
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

men je zlo žal če ste se v tej temi o tem že pogovarjale, ampak v nahitrm preletu 280 strani tega nism našla, če sm pa zgrešila se pa opravičujem...
A se je kateri zgodil to, da ji je po jemanju tabletk full libido padu? Jz jem logest in premišljujem da bi jih zamenjala?
Our passion is our strength <3
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Dita- napisal/-a:men je zlo žal če ste se v tej temi o tem že pogovarjale, ampak v nahitrm preletu 280 strani tega nism našla, če sm pa zgrešila se pa opravičujem...
A se je kateri zgodil to, da ji je po jemanju tabletk full libido padu? Jz jem logest in premišljujem da bi jih zamenjala?

Jaz sem jemala logest in, ce primerjam z yasminelle, ki jih imam zdaj, mi je vec do seksa kot prej. Je pa res, da vsega niso krive le kt, lahko je pac kaj drugega v tvojem zivljenju, kar libidu preprecuje, da pride do pravega izraza. Neprestano ne more biti na visku, ne :)
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Jp, meni je tudi libido padu, in zdl že 5 mescu ne jem več in imam opazno višjega.
Ura jemanja ni važna, če si prej jemala ob 9 zvečer, potem zdaj prvo vzemi popoldne in tako jemlji še naprej, pa tud če kdaj ktero vzameš zvečer ni panike. Ura ni čist pomembna, jz sm jemala tko od ene 20h do 22h, razn pol k sm si alarm naštimala, k sm pozabljala vzet, takrat sm mela ob isti uri.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

NOVO:
No uglavnem zgodba je taka da sva v petek sesksala in mi je notr spustu.Tko k vedno.Sam mene pa zdj mau panika grab ker sva midva seksala v petek popoldne,zvečer bi pa mogla uzet prvo tabletko iz nove škatlce.Ampak problem pa je da sm jo pozabla in sm jo pol šele okol desetih zjutri v soboto.Pač je zaščita med unim 7-dnevnim premorom,sam usen me je pa kr mau strah.Zdej ne vem a nej grem pol dons do ginekologinje po une tablete k jih 3 dni po tem uzameš al ne?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Ne vem točno kaj bi ti lahko svetovala, lahko ti samo povem, da če pozabiš v 1. tednu tabletko in imaš v tednu pred pozabljeno tabletko spolni odnos, ali če ste pozabili začeti jemati tablete iz nove ploščice, svetujejo da za nasvet prosite zdravnika. To je iz priročnika za tabletke Yasminelle izpisan. Po mojem je mala možnost, ker je le bila pred tem menstruacija, fajn pa je če imaš še dodatno zaščito vsaj 7 dni, ker si pozabla vzet tabletko.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Baje da ko nehas jemat tabletke se kaka 2 meseca mas zelo male sanse za zanositev ker ima telo se toliko teh hormonov v sebi, tako da mislim, da nimas neke panike, glede na to da si prej verjetno redno jedla tablete in si samo nekaj ur prepozno vzela...
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cascada11 »

zdravo punce, sem nova na tem forumu in ker se mi ne da brat vseh 280 strani za nazaj bi vas kr tuki vprašala neki stvari. kot večina od vas tud men povzročajo KT kar nekaj preglavic. Na začetku sem jedla Logest - imela sem glavobole, libido na dnu, nihanja v razpoloženja in v treh mesecih sem se zredila za 5 kg. Nato sem šla zamenjat svoje tabletke in sem dobila Yasminelle, prvi mesec je bil še bolj grozen, potem se je začelo nekako počasi urejat. sedaj jih jem tri mesece, vendar je moj libido še vedno polovičen v primerjavi z prej, ko jih nisem jedla, nihanja v razpoloženju imam še vedno, le teža se mi je uspela ustaliti - vendar žal na novi teži :( . Zanima me, če ima tudi katera od vas izkušnje z menjanjem logesta na Yasminelle in kako je bilo z vami?ter če je kaj upanja, da se mi psiha izbolša?in kako je s težo?
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

hm jaz sem sla iz Logesta na Stediril M....imela sem iste tezave z Logestom kot ti...nato sem samo zamenjala in sem se ze v drugem tednu jemanja steirilM super počutila...še danes jih uporabljam brez katerihkoli težav...
Zaklenjeno