Never-ending-story napisal/-a:Mariah Carey jim je učeri fuuul dvignila gledanost, kot še noben doslej.
Nič jim ni dvignila.

Sicer ne sledim gledanosti DSDS-a, ampak na quotenmeter.de, za katere menim, da sledijo in vejo kaj pišejo, so dejali, da je DSDS prvič mel pod 5 mio. glealcev. Mogoče je tudi to krivo, da je Stefan Raab mel svoj Schlag den Raab show na Pro7.
Lopatka napisal/-a:Pa tud na splošno nimam pri ženskah nobene favoritke, ker me na vsaki neki moti.
Pri meni je isto. Najbolj normalna od žensk mi je delovala Stella pa mogoče še Sahra. Čeprav je menda do sedaj pri DSDS-u samo enkrat ženska zmagala, bi tudi tokrat najrajše vedla, da bi v finalu bila dva tipa - Thomas in Fady.
kyria napisal/-a:Je pa žal tako, da je g. Bohlen je v Thomasu odkril zlato jamo, se pa ciljno občinstvo enega in drugega, ne pokriva. Verjetno bo napel vse sile, da spelje vodo na svoj mlin, čeprav iskreno upam, da se Thomas ne bo vdal. DSDS je kljub vsemu doba odskočna deska zanj in če ostane zvest samemu sebi, gre lahko še samo navzgor.
Joj.. ne klicat hudiča.

Thomas ne sme pod nobenim pogojem sodelovat z Bohlenom. Potem pride ven taki sh*t kot ga lahko slišiš na Fly Alone albumu. Ko sem poslušala Bohlenove pesmi, katere
MORA Thomas pet, se mi je ta tak zasmilo.
Thomas pomoje že tak ma pogodbo v žepu, samo upam, da z nekom, ki ve kaj dela, in ki z njega ne bo naredil drugega Tobiasa Regnerja. On, ki iz songov kot so Chasing Cars, Stark pa tudi Same Mistake in Rule The World, naredi zlato in odpoje 3x boljše kot original, si zasluži bit čisto na vrhu.
Damn, samo zaradi njega komaj čakam na vsako soboto.