Zraven vsega je še pa pesem brezvezna. Ste vidli Bohlena kaj je delal med njenim nastopom? Ovi si pa dovoli ne

Glede Thomasa.. Meni se pa sploh ne zdi pasiven

FreakChiq napisal/-a:Ste vidli Bohlena kaj je delal med njenim nastopom? Ovi si pa dovoli ne
Frenkie napisal/-a:Da ne omenjam tistih sončnih očal... da si princeska slučajno ne bo vid poškodovala zaradi reflektorjev.
Never-ending-story napisal/-a:Mariah Carey jim je učeri fuuul dvignila gledanost, kot še noben doslej.
Lopatka napisal/-a:Pa tud na splošno nimam pri ženskah nobene favoritke, ker me na vsaki neki moti.
kyria napisal/-a:Je pa žal tako, da je g. Bohlen je v Thomasu odkril zlato jamo, se pa ciljno občinstvo enega in drugega, ne pokriva. Verjetno bo napel vse sile, da spelje vodo na svoj mlin, čeprav iskreno upam, da se Thomas ne bo vdal. DSDS je kljub vsemu doba odskočna deska zanj in če ostane zvest samemu sebi, gre lahko še samo navzgor.
kyria napisal/-a:Sem pa tudi opazila, da ga v občinstvu spremljajo člani njegovih bivših bendov. Sicer ne vem, kaj je bil razlog njihovega razpada a upam, da vidijo priložnost, ki jim v tem trenutku trka na vrata.
FreakChiq napisal/-a:Drugače mam pa dve novici..
Baje, da je mali Herd zapustil show - če je res ali gre samo za pobožno željo pa bomo zvedli pomoje v ponedeljek.
Gestern Mittag packte er die Koffer, flüchtete aus der Villa zu seinen Eltern nach Worms.
Die Jury-Urteile, vor allem von „Bär“ Läsker, sind mir zu hart. Darauf habe ich keinen Bock mehr.“ ()
Wie geht’s weiter? RTL-Sprecherin Anke Eickmeyer: „Wir haben Benni die Möglichkeit gegeben, seinen Schritt noch einmal zu überdenken.“ Nach BILD-Informationen könnte er bis morgen zurückkehren.
Wer kommt sonst? Stella (flog am Samstag), Jermaine, Sarah oder ein Teilnehmer der Top-15.
bild.de