ignoriranje

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Re: ignoriranje

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

somebody napisal/-a:
lucero napisal/-a:Mene pa zanima, ce se je kateri punci (al pa tipu) že kdaj zgodilo, da ji fant ni povedal, da noce bit vec z njo oz da se je zaljubil v drugo, pac pa jo je kr naenkrat ignoriral, se ji ni vec javljal, zmer iskal neke razloge, se obnasal cudno samo da bi ona njega prej zapustila, ker al on ni mel tolk jajc to povedat al pa vas ni hotel prizadet oz ne vem kaj...??

to je moja frendica delala tipu, d bi jo pustu, sam ji ni uspeval in je mogla ona njega pustit in si nakopala zamero

:(

Uboga reva.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

času čas

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

to sm delala js..ko sem se pač zaljubla v enga nism hotla vec met stikow z prejsnjim, da me slucajno kej ne zamika.al da nebi mislu,..da se kej hoče,:)
resit se bivsega in konec..in pol s5 mam stik ko se vse mal ohladi..sam dokler je vroče je obcutljivo in lahko se bolj prizadenes, kot ce pustis času čas.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

ja dejansko se mi je res to naredlo ... on je biu že nasplošno tak da je neki časa rabo, da je odgovoril, poklical al pa se odloču...
tak da na koncu je men prekipelo in sm ga js pustila ker nism mogla bit več v taki situaciji, je pa res da se je začel ful ohlajat tut prej ... ampak ok na koncu pač dojameš da je bolš tak... ;)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja itak da je bolš, še uslugo ti je naredu s tem k je šou stran od mene... ti je naredu prostor za bolšga od sebe :cool:
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

Nadine napisal/-a:ja itak da je bolš, še uslugo ti je naredu s tem k je šou stran od mene... ti je naredu prostor za bolšga od sebe :cool:

indeed :cool:

sicer se mi pa zdi, da je veliko moških takšnih, da ne pove... in po teh postih sodeč, tudi žensk. verjamem, da se človeku vse vrne, mogoče na drugem področju in takrat, ko smo ga že preboleli, a se mu. zakon narave, pač.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

men se tut zdi, da je vse več takih ko ne upajo povedat kak stvari stojijo... v vsakem primeru je bolše da takoj poveš da ti ni več, da lahko človek se sprijazni s tem in gre po določenem času naprej...
in prav je, da se vse vrne :)
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

ja jz sm tud že to delala d sm ignorerala tipa da bi ugotovi da neki ni kul in da bi pol se sporazumno razšla sam eni niso dojel tko da nakonc je blo treba direkt povedat da je konc
sam nism nikol tok ignorerala da pa 2tedna se neb jaula ..sam tko npr. en dan sm rabla d sm na sms odgovorila pa nism mela časa za se dobit pa tko

sm pa tud že jz bla ignorerana ..sam na precej grši način kt sm jz to delala ..vse je blo kul res ful se mela lepo s tipom po pa kr naenkrat ni blo več glasu ..ni več pisu ni več klicu nč kr konc brez pojasnila brez vsega ..in čez 2mesca zvem da ma že več kt en mesc drugo :?
Uporabniški avatar
bounty nanN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje:p

Neprebrana objava Napisal/-a bounty nanN »

No men se na srečo kaj takega še ni zgodilo...
Useeno pa mislim da tole pokazat da je konec zveze z ignoriranjem je malo grdo.....no ful grdo u bistvu. Navsezadnje že zarad tega kar ti je nekdo pomenu dokler te pač ni minlo je fer da poveš oz. razčistiš stvari....
pač moje mnenje :roll:
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
mala zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala zvezdica »

evo, še ena taka;) nedolgo nazaj se mi je to zgodilo, mam še frišne ranice ali boljše temu rečeno neprijeten filing. javo se mi je enkrat na dan in le to z enim sms-om. pa sem takoj pokapirala, da tu neki ne štima pa sem mu rekla na lep način in on v stilu kao da ni nič in če bi že blo, bi mi prav čas povedo...tako se je vleklo še en teden...in potem mi je le malo bolj počlo, ampak sem mu še vseen povedala na lep način, ker ne maram kreganja...in on, kako da nima čist v sebi razčiščeno, da je na momente hladen, da ne čuti nič in da ga ful moti, ker sem tako fejst potrpežljiva z njim (halooo) ampak je rekel, da ga bo minilo...in potem sem razmišljala in še isti dan naredila temu konec, ker to je mene samo murilo in takšne zveze si noben ne želi. sem imela srečo, da je blo to še bolj na začetku razmerja. in ni velikega trpljenja za nobenega, bolj neprijeten občutek, sploh verjetno ko se bova videla, do sedaj se še nisva, odkar sva končala. tako, da ne privoščim tega nikomur, ko le vidte, da nekomu ne pomente veliko ali nič, čimprej stran, da ne bo prevelike "škode". lp
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Re: ignoriranje

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

lucero napisal/-a:Mene pa zanima, ce se je kateri punci (al pa tipu) že kdaj zgodilo, da ji fant ni povedal, da noce bit vec z njo oz da se je zaljubil v drugo, pac pa jo je kr naenkrat ignoriral, se ji ni vec javljal, zmer iskal neke razloge, se obnasal cudno samo da bi ona njega prej zapustila, ker al on ni mel tolk jajc to povedat al pa vas ni hotel prizadet oz ne vem kaj...??

Jojjj...to je pa meni nekaj najbolj groznega od groznega da oseba egnorira drugo osebo...to po moje vsakemu živec sname...se pogovori in zaključi...to je najbolj cenen in podel način ki ga človek lahko izbere...s tem pokaže svojo nezrelost in ošabnost! :irre:
Enkrat se mi je zgodilo to in mi je film počil...osebe zdaj ni več v mojem življenju in sem vesel tega!Čim ji nekaj ni odgovarjalo ali sva se skregala je s takimi začela :aerger: :angry: :motz: :willnicht:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja res je nezrelo, nekoga kar ignoritat! Če že je kaj narobe/si jezen na nekoga al bilo kaj, nekaj najbl nezrelega, da enostavno človeka igniraš! Pač se pogovoriš, poveš kar imaš povedati in greš dalje.
Meni se strga če nekoga nekaj vprašam, pa se obnaša kot da ni slišal kaj sem vprašala oz. še huje - da spremeni temo čisto v drugo smer! :motz: Pol pa res popizdim :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

rada mam razčiščene stvari.. pa ne samo glede konca zveze, tudi v zvezi pač povem če me kaj moti (seveda na lep način) ker raje rešujem stvari, ko se le te še dajo rešiti.. hvala bogu za mojga dečka, da to počne tudi on.. ker neglede na to, da me prizadane, ko mi pove, da ga nekaj blazno moti, da moram spremenit.. ko stvar prespim, sm mu grozno hvaležna, da mi da priložnost, da napake popravim..
zdi se mi ignoriranje skrajno otročji način reševanja stvari.. če si dovolj zrel za sex in zvezo, je treba bit tut dovolj zrel da razčistiš stvari..
izvzeto seveda, če nekomu jasno poveš, pa vseeno nimaš miru, takrat tudi jaz ignoriram..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a molekulca »

ja men se je lih zgodilo:)
z bivšim sva naletela na probleme, k se jih enostavno ni dal rešvat sproti ker ni bilo nekega interesa z njegove strani.k sm bla pr njemu me je tako grdo ingoriral, da sem spakirala in šla od njega za vedno. potem sva se sicer še slišala, ker sem hotla tole razčistit enkrat za vedno. do zadnjega sem ga provucirala da bo on reku da je konc pa ni.
kaj naj pol s takim tipom k pa ni odločen in ne zna reševat problemov na kulturen način? :D
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Ignoriranje zna biti zvrst psihološkega terorizma. Čez nekaj let bom verjetno deloval na področju javne širitve zavesti o psihološkem terorizmu raznoraznih oblik in kako probodreti njegove nevšečnosti.

"Velike grdobije se začnejo z malimi."
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Lojze in Ana sta bila zaljubljeni par, poznala sta se dva meseca.

Nekega dne je Ana od lažnjivih ust slišala, da imajo Lojzeta njegovi bližnji za največjega norca. Ana je bila sprva užaljena, njena samopodoba je bila krhka, po nekem času pa je začela razmišljati, ali je to res. "Naj imam največjega bedaka za ljubimca?" Negativne misli so ji zasenčile realnost, nasedla je čenčam, njena pozitivna čustva do Lojzeta so se začela ohlajati.
Lažnjiva usta so znova obiskala Ano... "Lojze je en navaden pohotnež, za tvojim hrbtom osvaja druge, Ana, tebe sploh ne ljubi." Lažnjiva usta so ji povedala še par drugih sramotnih neresnic o njem. Ana se je zamislila nad pripovedmi, vprašala je še par ljudi in vsi so ji potrdili, da je držijo. Lažnjiva usta so uspela zavesti množico.

Nekega dne je bil Lojze s prijatelji v lokalu, Ana pa se je znašla v istem lokalu na drugi strani. Lojze je ni opazil, ona pa mu je ves čas sledila s pogledom. Tam so se znašla tudi lažnjiva usta. Izkoristila so priliko. V Lojzetov krog prijateljev je prišlo nekaj pijanih deklet in ena od njih se je začela motati okrog Lojzeta. Po nesreči se je spotaknila in bi skoraj padla po tleh, a jo je Lojze spretno zadržal, jo v padanju objel... zavrtela sta se in ona je padla nanj. Lažnjiva usta so skočila do Ane. "Vidiš, sredi lokala jo objema in se z njo valja po tleh." Anine prijateljice so prikimavale: "pa res, kakšen prasec!; ženskar!; na čevelj ga daj!; kaj se sploh meniš za tega cepca!".

Zvečer je Lojze poklical Ano.
Ana: "Nočem biti več tvoja punca. Sem videla, kako si se objemal s tisto blondinko v lokalu."
Lojze:"Katero blondinko?"
Ana:"Aha, zdaj mi boš še lagal?!"
Lojze:"O čem govoriš, kje sem se s katero objemal in kdaj?"
Ana:"A me imaš za norca, kaj... saj ni čudno, da te imajo za tepca, saj se obnašaš kot pet letni otrok!"
Lojze:"Ampak ne vem, res ne vem o čem govoriš. A o tem, ko sem pijano punco prestregel, da ni padla po tleh včeraj? Kdo pa ti je rekel, da sem se objemal z njo?"
Ana:"Ne išči izgovorov, dobro vem, kako je bilo, sem bila na prizorišču in tudi vem, da sta šla potem skupaj na WC! Spizdi. Odločila sem se, da tudi tvoja prijateljica ne bom več!"
Lojze:"Ej daj umiri se malo. Nekaj si narobe zastopila. Ko pa ravno omenjaš blondinke, ravno sem prebral en vic o njih... Je blondinka zelela naredit samomor, zato se je vlegla na tracnice, vsako nogo polozila na svoj tir... ...in naslednji dan je v casopisu pisalo: Vlak izginil v neznano."
Ana je poklopila telefon.

Lojzetu ni bilo nič jasno. Teden dni jo je vsak dan klical po telefonu, a se ni javila. Ani je postajal vse bolj tečen.
Ana je bila doma iz Kranja, on pa iz Krškega. Kot zaljubljenca sta se srečevala v Ljubljani.

Lojzeta je skrbelo. Nič mu ni bilo jasno. Osmi dan je stopil do njenega stanovanja, potrkal na vrata in jo vprašal, kaj se je zgodilo. Navrgla mu je, da je nesramen, nespoštljiv, tečen, bedak in celo psihopat, da jo nonstop kliče, saj mu je vendar povedala, da noče imeti nič več z njim.
Lojze: "Rad bi se pogovoril s teboj."
Ana:"Se nimava kaj za pogovarjati!"
Lojze:"Pa kaj je vendar narobe, sem kaj narobe storil ali kaj, zakaj odklanjaš prijateljstvo?"
Ana:"Ni mi všeč tvoj smisel za humor, ni mi všeč, kako se vedeš. Zdaj pa že nehaj težiti in mi daj mir!!!"

Lojze je spoznal, da Ana tisti dan ne bo odgovarjala trezno, zato jo je lepo pozdravil in šel domov. Čez tri dni se je vrnil. Zgodba se je ponovila.
Lojze je še tretjič obiskal Ano, jo prosil, naj mu posveti malo pozornosti, da se izjasneta. Ana ga ni poslušala, zamerila mu je, ponos ji ni dovolil, da bi odgovorila na bilokaj, kar jo je spraševal.

Lojze je sestavil pismo, ji ga dostavil na dom, še enkrat skušal komunicirati z Ano, ampak ni bilo pametnega odgovora.

Ko vas nekdo četrtič zavrne, vedite, da to več ni vaš problem. Ana je bila bistra punca, pamet pa jo je zapustila, ponos ji ni dopustil, da bi se bila sposobna zmotiti in na račun čenč so zamrla celo njena čustva. Ko je Lojzetu povedala toliko plehkih besed, se ni upala niti soočiti več z njim.

Take stvari so posledica ignorantskega ignoriranja. Vzrok za to ni nujno običajna nezrelost, včasih je na čelu tudi mentalna motnja ali sado-mazohistično načelo, ipd.

P.S.: zgodba je izmišljena
Odgovori