ignoriranje

Pomoč iz čustvenih stisk.
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

ignoriranje

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Mene pa zanima, ce se je kateri punci (al pa tipu) že kdaj zgodilo, da ji fant ni povedal, da noce bit vec z njo oz da se je zaljubil v drugo, pac pa jo je kr naenkrat ignoriral, se ji ni vec javljal, zmer iskal neke razloge, se obnasal cudno samo da bi ona njega prej zapustila, ker al on ni mel tolk jajc to povedat al pa vas ni hotel prizadet oz ne vem kaj...??
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

aja, he he...ja meni je stokrat boljse da mi tip odkrito pove, bi ga razumela in bi mi blo lazje, tkoj bi vedla na cem sm...... takega obnasanja ne maram , ker se pol sam sekiram in ne vem kaj je narobe, pa se zmer neki upam in upam...pol na koncu me to cist unici in sm še bolj jezna, da ni mogu kej prej povedat....
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja no fer bi že blo od človeka,da pove,če mu ni več do zveze. Ne pa da drug nekak upa pa čaka na "boljše" čase ;)

Se mi zdi,da je lahko člouk še bolj prizadet,če nekdo igra tako igro(da se ohladi,da nekdo drug neb biu prizadet).Sicr se men še ni kej tazga zgodil..pa upam,da se mi tut ne bo.Ker naj bi biu temelj neke zveze tut iskrenost ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Amaretto »

Ja men se je že zgodilo enkrat.. cel tedn sm se presekirala, potem sm ga pa direktno vprašala, kaj za vraga se dogaja.. no potem me je pustu.. sicer sva kakšno leto po tem spet pristala skupaj, ampak sm si ga jst prvoščla na enak način. Izkoristla in odjebala. Maščevanje je sladko? O ja :twisted:
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Enkrat pa res..Sva se dobla,ni vedo kaj bi,na msnju mi je odpisal enkrat na dve uri,klicov ni blo več.Ko sem že zagnjavla po dobrem tednu,da naj za vraga se že odloči kaj bi rad,je reko da ni to to in sva končala.In tako obnašanje mi gre ful na živce.Povej tak pa tak je in konec,ne pa neko ignoriranje :evil:
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

No meni se je to enkrat že zgodilo, sm bla s fantom skoraj leto dni in je blo res vse popolno, nikoli se nisva skregala nic, ful sva se razumela vse....pol pa se mi kr naenkrat ni vec javil, niti na sms odpisal in sm se sekirala kot ena budala, ker nism vedla kaj je narobe, mela sm nesteto vprasanj in nesteto odgovorov,pol sm nekako sama zakljucila, da je to konec, res mi je blo bedno, groza, takrat sm zarad sekiranja ene 5 kil shujsala matr......cez en mesec sm njegovo sestricno vprasala, če ona kej ve, pa mi je pol ona rekla, da ja da je reku da sva koncala.....od takrat se nisva sploh vidla ze dva leta....sej sm ga ze prebolela in vse in mi vec nic ne pomeni hvala bogu, sam mi se danes ne gre v glavo, kako mi je lahko to naredila ena oseba, ki sm ji ful zaupala in niti tolko spostovanja ni mel do mene, da bi mi to reku...najhuje je,ker ne vem kaj je sploh blo v njegovi glavi takrat....

In zadnje case se nekako spet ponavlja ista zgodba s sedanjim fantom, zelo cudno se obnasa, nic se ne spomni name, zmer ma neke izgovore, pa sm mu ze rekla, da ce je kej naj mi pove, da ne bom jezna, ne je kao vse ok, sam itak, da ni, verjetno me noce prizadeti in se tko obnasa, da bi js njega odjebala, sam js ne morem kr tko dokler nimam vse razčiščeno, ne vem a nej se mal počakam al kaj.....joj, pa kaj lih js morm na take tipe naletet ....katastrofa
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

ja, tud men se je že to nardil... s tipom (uradno lih nisva bla par) se tud sicer nisva neki velik videvala, ker sva mela vsak svojo službo, sva se pa kr dostkrat slišala po telefonu al pa msn-ju ... poli je pa kr naenkrat se nehal, ni klical, ni pisal ... sej vbistvu še zdej ne vem, al je najdu kako drugo takrat al se je sam naveliču take veze na daljavo... je pa tud res, da ni bil lih za resne veze in mi je to prec od začetka povedu... vprašala ga nisem nikol, zakaj se je takrat vse nehal, nekak tud nočem vedet ... sva pa še zdj frenda, ni zdj neki, da bi gledala stran, ko bi šel mimo...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

tud meni se je to zgodilo... jz sm se tok presekirala tkrt in pretrpela...pol je itak on mene pustu, ker jz njega pač nism bla sposobna pustit :roll:
ah... :(
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Meni se je tudi to zgodilo enkrat...Ampak ker je bilo še relativno na začetku zveze nisem še imela pretiranih čustev, očitno tudi jaz nisem bila zaljubljena in tako ga enkrat tudi jaz nisem poklicala in to je bilo to...in obeh strani ignoranca... Zdaj pa ko se še vidiva greva na pijačo in se čist uredu razumeva
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

ja, v tretjem razredu
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Znana zgodba. :)
Sam da je bil en s kerim sva bla skp, šla narazen, bluzila skoz neki .. Pa sem mu jz rekla, da je dost bluzenja, da se mi ne da it več tega .. In sva za par dni prekinla, pol je pa reku da mu ta ideja ni všeč, da se mu je končno vse poklapal (služba, flat dubu, itd.), da bi blo d best če bi pač nehala "bluzit" in začela neki resnga, skp hodila naokol, blablabla .. In ajde, we gave it a try, čez dva tedna me je začel pa ignorirat, tko iz nule. Ne vem zakaj, don´t get it. Mogoče mogu on met "zadnjo besedo" al karkoli.

lucero napisal/-a:najhuje je,ker ne vem kaj je sploh blo v njegovi glavi takrat....

Jp, to je najhuj. Mislm, men je vseen za vseskp, sej greš čez, sam why the f... je mogu že prekinjeno pokrpat, da me je lah pol začel ignorirat? Ubistvu edina stvar, k mene zanima je - zakaj? Sam to nej mi objasne pa mi bo vseen tut če me pol naprej ignorira.

Sam zato je zgleda treba met jajca. Arr.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, moj bivsi. Bedak, ampak takrat sem bila se tako mlada in naivna, da se sploh ne cudim, da vseh znakov nisem prepoznala. Mi gre pa taksno obnasanje izjemno na zivce. Clovek naj zbere vsaj toliko jajc, da ne laze ali ignorira in naj raje pove kako in kaj. Od takrat ne prebavljam izgovorov in sprenevedanja, ljudi s podobnimi lastnostmi pa odganjam od sebe, ker mi gre na bruhanje, ko se spomnim koliko zagat lahko taksno ravnanje pusti v cloveku. Ni vredno!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men je tud bivši naredu neki podobnega. Bla je fora, da na začetku je blo vse super, res popolno (tak popolno da sm prav vedla da bo neki moglo it narobe), pol se je pa počas začelo, da se mi po par dni ni nč javu - itak je bil to ful šok za mene, ker nism razumela zakaj naenkrat tako obnašanje ... on se mi je za vsako pol opravičeval in bluzu neki, pa sm mu zmeri vse spregledala. No, je blo neki časa vse okej, pol pa nazaj isto, pa spet okej, pa spet ista zgodba ... Nazadnje se 2 tedna nisma nč slišala, sm itak skor znorela in ga ful napizdla, pa on men nazaj da "upa da vem, da ni to da bi me zanalašč zajebaval". Katastrofa. Pol sma se še 1x dobla, recimo da rešla stvari, pol je blo pa spet isto - 2 tedna nč glasu od njega. Takrat mi je blo pa dost in sm mu napisala sms da očitno je to konec. In on men nazaj, da je res bolše, da mi reče da je konc. Ubila bi ga, prasca. Da mi ne more odkrito povedat kak je in morm prav izsilit iz njega priznanje da noče bit več z mano ... Kej takga pa še ne. In niti ne vem, kak si nej razlagam vso to pardnevno zatišje vmes, ko sma bla še skup - mogoč me sploh nikol ni mel rad, čeprav vem, da ma človek mal probleme sam s sabo. Mi je pa orng zajebu življenje.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: ignoriranje

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

lucero napisal/-a:Mene pa zanima, ce se je kateri punci (al pa tipu) že kdaj zgodilo, da ji fant ni povedal, da noce bit vec z njo oz da se je zaljubil v drugo, pac pa jo je kr naenkrat ignoriral, se ji ni vec javljal, zmer iskal neke razloge, se obnasal cudno samo da bi ona njega prej zapustila, ker al on ni mel tolk jajc to povedat al pa vas ni hotel prizadet oz ne vem kaj...??

to je moja frendica delala tipu, d bi jo pustu, sam ji ni uspeval in je mogla ona njega pustit in si nakopala zamero

:(
Odgovori