felice napisal/-a:mogoče malo čudno uprašanje ampak useeno...
zanima me , predvsem izkušnje moških. kolko torej moški zdrži brez izpraznitve(seksa, masturbiranja)
Neskoncno.
felice napisal/-a:kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!?
Ne.
felice napisal/-a:al se vam spolni slo(libido) poviša!?
Ja. Asimptoticno se priblizuje neki meji.
felice napisal/-a:kakšni dejavniki vplivajo na to, kolko časa kdo zdrži!?
Masturbacija pase. Torej da se karkoli zadrzuje, mora imet neko idejo da je kej narobe z masturbacijo.
A ste srecne zdej?
Ne vem kje ste picke prisle na idejo, da je "moski si praznijo jajca" karkoli vec kot samo fraza. Ker to nima nobene veze z resnicnostjo. Vecino volumna sperme proizvedeta prostata in se en par zlez zraven, torej v jajcih ni nicesar kar bi jih polnilo, razen spermijev samih, kar pa je minimalen volumen. Torej je to da imajo moski povna jajca navaden bullshit. Ne vem a ne znate na wikipedio pogledat kako je s tem. Edini rezultat abstinence je vecja potrebnost, ki raste najprej hitro in kasneje pocasi. Ce je bil seks 1 dan al pa 3 dni nazaj je vecja razlika kot med 1 tedensko in 1 mesecno abstinenco. Torej lahko vsak moski abstinira od seksa kolikor hoce, razlog zakaj ne, je zato ker ratas potreben, masturbacija pase, torej zakaj ne bi masturbiral. Za abstinenco rabis razlog(naprimer si zakrknjen katolik in noces masturbirat) in voljo (da se pol zadrzis k je potreba).
Hm, koliko jaz vem, se mi zdi, da niti niso tolk vezan na to - kot na neko potrebo.. mogoč ko imajo novo žensko pa so takrat res tečni malo, drgač pa... vsaj moj lahko zdrži dolgo... res dolgo
Jaz sem opazil da ful tečen ratam, če se dolgo časa ne izpraznem Mogoče bi se lahko to smatralo kot preveč energije, ki bi jo bilo treba nekam vložiti ali kaj jaz vem
Tako da verjamem da verjetno potem mine čez čas ta potreba ali kaj jaz vem in se normalizira...saj konec koncu da živiš v celibatu bi se ti spipalo čez čas...tako da sem siguren da je iz tedna v teden potem vse skupaj lažje.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
samo meni je moj fant omenil, da če manj seksa mu tudi libido upada, se pravi če ne seksa redno, mu tudi želja pada.....ne vem, samo recitiram mojega dečka.
moj je reku, da če si navajen na vsakodnevno praznenje jih je treba po 3h dneh nujno, če si navajen na praznenje vsake 3 dni, lahko zdržiš kak teden... imam pa sošolca, ki mu sploh še ni prišlo oz. sploh ne poskuša da bi mu.