kolko časa moški zdži s polnimi "jajčki"
kolko časa moški zdži s polnimi "jajčki"
mogoče malo čudno uprašanje ampak useeno...
zanima me , predvsem izkušnje moških. kolko torej moški zdrži brez izpraznitve(seksa, masturbiranja)
kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!? al se vam spolni slo(libido) poviša!?
kakšni dejavniki vplivajo na to, kolko časa kdo zdrži!?
hvala vam za odgovore:)
zanima me , predvsem izkušnje moških. kolko torej moški zdrži brez izpraznitve(seksa, masturbiranja)
kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!? al se vam spolni slo(libido) poviša!?
kakšni dejavniki vplivajo na to, kolko časa kdo zdrži!?
hvala vam za odgovore:)
Zadnjič spremenil felice, dne 31. Mar. 2008 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- metuljčica*
- Cosmofrik
Jaz vem za enega, da po dveh dneh že jamra
Pa za enega, k tut po 10 dni ni včasih. In moram reči, hehe, sej ne vem, če ima to sploh kaj veze, da je imel drugi bistveno večja jajca kot prvi hehehe
Pol imam enega kolega, k se mu zdi to nenaravno, pa je nehal to početi. Pa pač počaka, da se dobi s kakšno bejbo.
No nej še tipo povejo. Mene tut zanima, kakšen filing je to

Pa za enega, k tut po 10 dni ni včasih. In moram reči, hehe, sej ne vem, če ima to sploh kaj veze, da je imel drugi bistveno večja jajca kot prvi hehehe
Pol imam enega kolega, k se mu zdi to nenaravno, pa je nehal to početi. Pa pač počaka, da se dobi s kakšno bejbo.
No nej še tipo povejo. Mene tut zanima, kakšen filing je to

Re: kolko časa moški zdži s polnimi "jajčki"
felice napisal/-a:kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!?

mislim, kakšna vprašanja? pa koliko si stara?

Po znanstvenih raziskavah povprečen moški zdrži največ en teden. Po tem času se začnejo kazati znaki abstinenčne krize, nočne more, halucinacije, pomanjkanje apetita, bolečine v želodcu, ekstremna občutljivost na bližino žensk (še posebno, če so le-te v plodnem obdobju) in panični napadi ter strah pred izgubo penisa.
Če moški tudi na tej stopnji ne zadovolji potreb, se kriza stopnjuje in rezultat se kaže v patološki spolni privlačnosti do otrok (kar zelo dobro ve papa Ratzinger, saj ima ogromno birokratskega dela s premeščanjem porednih duhovnikov po celih ZDA) ali živali. Razvijejo se lahko preganjavice, še posebno pri homoseksualcih, ki so že tako družbeno stigmatizirani, še posebno s strani nazadnjaške in primitivne RKC.
No, zdaj veš.
Če moški tudi na tej stopnji ne zadovolji potreb, se kriza stopnjuje in rezultat se kaže v patološki spolni privlačnosti do otrok (kar zelo dobro ve papa Ratzinger, saj ima ogromno birokratskega dela s premeščanjem porednih duhovnikov po celih ZDA) ali živali. Razvijejo se lahko preganjavice, še posebno pri homoseksualcih, ki so že tako družbeno stigmatizirani, še posebno s strani nazadnjaške in primitivne RKC.
No, zdaj veš.
Hahahahahhaha, good joke.Shannon napisal/-a:Po znanstvenih raziskavah povprečen moški zdrži največ en teden. Po tem času se začnejo kazati znaki abstinenčne krize, nočne more, halucinacije, pomanjkanje apetita, bolečine v želodcu, ekstremna občutljivost na bližino žensk (še posebno, če so le-te v plodnem obdobju) in panični napadi ter strah pred izgubo penisa.
No, zdaj veš.
ela85 napisal/-a:felice napisal/-a:kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!?
ja, najbrž gredo k urologu zaradi tega.
mislim, kakšna vprašanja? pa koliko si stara?
Jest bi pr tvojem postu zavijala z očmi, ker če ne veš, da tipa loh ful jajca bolijo v primeru, da se ne sprazne al pa da je ful zrajcan, pol pa ne sexa, to še ne pomen, da je to neumn vprašanje. Tko je. Kolk si pa ti stara?!
O, dobr da zdej vem da me bolijo. Ker jst nism nic cutil.Kaychee napisal/-a:Jest bi pr tvojem postu zavijala z očmi, ker če ne veš, da tipa loh ful jajca bolijo v primeru, da se ne sprazne
A sm napisala, da te al da te loh.... K si tud ti tok pametn pa se morš na vsako besedo naslont... In ne vem, kaj je tle tolk problema, sej če mene zanima tud tipa prašam kako in kaj. A je to tolk čudn?!
In napisala sm točn to, kar sm dobila v odgovor v zadnje od enga tipa. A te še kej zanima, Mahagonij?!

In napisala sm točn to, kar sm dobila v odgovor v zadnje od enga tipa. A te še kej zanima, Mahagonij?!

Zadnjič spremenil Kaychee, dne 01. Apr. 2008 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.