Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

The Chronicles Of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe - men ful usecen film, sploh ker sem to risanko ful rada gledala po tv-ju se ko sem bila mlajsa. Priznam da sem umes tud zajokala, ko se umes tko grdo delal z levom :(

Apocalypto - huh men zlo nagnusem film :( Nekje na sredini sem ga nehala gledat, ker nisem vec zmogla (mi je slo mocno na bruhanje), vendar sem cez 2 uri nadaljevala z ogledom, ker me je prevec firbec matral kaj se zgodi z glavnim likom :D Drugace dober film, ce le ne bi bil tak kruto prikazan.

Da Vinci Code - tega filma sem se prov bala pogledat, ker mi je se usak reku, ki je poprej prebral knjigo, da ni tak dober. Ne da je slab, ampak knjiga je mnogo boljsa :D

Deja Vu - waaa ful dobr film. Res vreden ogleda!

The Crow - zlo dobr film in mi ni zal, da sem ga se enkrat pogledala.

Sugar & Spice - OMG ker bedn film. Nehala sem gledat po 30-ih minutah!
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

bouhica napisal/-a:The Chronicles Of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe - men ful usecen film, sploh ker sem to risanko ful rada gledala po tv-ju se ko sem bila mlajsa. Priznam da sem umes tud zajokala, ko se umes tko grdo delal z levom :(

men je bla ta risanka tud ful ušeč, zato sm si pol kr dvd filma kupla in mi je biu res fajn :D
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Lastovica napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:No country for old men - ne glejte. Izguba časa, pa Oscarji gor ali dol! Meni ni všeč.

Sem ga gledala že pred časom, pa tudi meni ni bil všeč.

Meni je bil pa super! Res, en boljših filmov v zadnjem času in Javier si je Oskarja čist zaslužu.

Michael Clayton --> soliden film, ampak nič posebnega, Tilda z Oskarjem za stransko žensko me ni prepričala
Wicker park --> lahko bi ga gledala 50x, napet, na trenutke smešen, zanimiva zgodba in Josh Hartnett :oops:
Shoot 'em up --> neumen; če je mišljen kot parodija, bi moral bit malo bolj ekstremen, drugače je preprosto glup
The bee movie --> do sedaj ena redkih risank, ki je bila "kr neki"
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Die Weisse Massai - ful dobr film. Vreden ogleda.

Moulin Rouge - tega filma sploh nisem mela namena pogledat, ker mi muzikali na splosno niso usec, tko da sem zacela gledat ze z nekim odporom. Me je pa vsebina cist prevzela, tko da mi je bil zelo usec. Priporocam!

Enemy Of The State - super film. Priporocam!
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Run fat boy run - dam mu 5/10. Vec si ne zasluzi.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Dones gledela Vantage Point (Točka prednosti...) Še kr znosen triler...Ampak nič posebnega. Zgodbo bi bilo potrebno še malo poglobit...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Gledal par dni nazaj Into the wild...kar dober film vreden ogleda :wink:

Sedaj pa par dni gledam Amazing Grace...pa je tudi dosti dober film...samo se ga prepozno lotim gledati, pa ga vsak dan po pol urice pogledam pred spanjem :freak: Zadnje čase so vsi filmi dolgi vsaj 120 minut...ali pa jaz na take naletim :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Ni vse zlato kar se sveti - super film. Zanimiv, pa ne veš kakšen bo razplet - okej msiliš si, samo... . Pustolovsko-romantičen. :D Bi ga še šla kar enkrat gledat.

Točka prednosti - no ja. Prve pol ure je bilo brezveze,. potem pa gre. Samo nekatere situacije so malo neverjetne aka James Bond style.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

There Will Be Blood - film med katerim sem dvakrat zaspala, tretjič pa sem ga nekako uspela pogledat do konca. Ni mi všeč ne zgodba, ne način govora glavnega igralca. Skratka film mi ni bil všeč.

The Notebook- lep romantičen film :)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ravn pršla iz kina, gledala sm The Mist ... film je super, men osebno fenomenalen, ker ni tistga tipičnega klanja iz ostalih grozljivk. Ampak ... ma eno velko napakao ... bedn konc, res totalno bedn konc. Amapk na splošno pa hud film, priporočam :ja:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Gledala One missed call. Meni osebno bedn film, tudi na IMDb- ju ma oceno 2,6 :? .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

jagodka85 napisal/-a:Ravn pršla iz kina, gledala sm The Mist ... film je super, men osebno fenomenalen, ker ni tistga tipičnega klanja iz ostalih grozljivk. Ampak ... ma eno velko napakao ... bedn konc, res totalno bedn konc. Amapk na splošno pa hud film, priporočam :ja:

Meni je bil pa ravno konec ful vsec. Koncno en holivudski film z neholivudskim koncem. Super.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Zeitgeist - film ki odpira oči. ta film so v ameriki prepovedal tko da ni prišel v kino, so ga pa vrtel mislm da en mesc nazaj po celem svetu v lokalih ali pa v kakšnih majhnih kinih. sestavljen je iz treh delov, prvi govori o tem da je krščanstvo izmišljeno oz. temelji na drugih verah - nč resničenga uglavnem, drug del govori o 11.9. in o obeh svetovnih vojnah, tret del govori o bankah.
je dokomentarc, ki si zasluži 10/10. ne morš verjet kaj vse se v ameriki dogaja - zato so ga namreč prepovedal.
loh ga gledate tut on line na netu
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

2 days in paris - Ena boljših romantičnih komendij, ni tista pocukrana ameriška ampak ravnoprav romantično francoska! Dialogi so pa itk čist originalni! 8.5/10 :)
Zaklenjeno