Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

zadnje čase mi pa najbol gre na živce Sebastjan. Nevem no .. se mi zdi ful konflikten tip. Use jemlje negativno..tko da sm bla mal razočarana k niso njega niminirali !
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

Zelo sem vesela, da je Sandi nominiran, ker mi bolj na živce skoraj ne bi moral iti.
Pravzaprav mi letos nihče ni kaj ekstra simpatičen. Še najbolj Sara, Marcelo in Jeanine.

Jaz bi raje, da bi izpadel Sandi.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni se pa zdi, da ni blo nč narobe prkazano. Sandi pač rad je, sam to ni razlog, da je tko škrt s hrano glede podložnikov!!! Upam, da gre vn! Čeprav je bil tudi meni ušeč na začetku, sam mi je pa zdej vedno manj. Pozitivnost gor al pa dol, če je tko nesramn in se ne zna postavt v njihovo kožo!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Joooj smeh kako nalogo majo ta tedn..Jst sm misla,da se bom poscala k se je Eltybe prtožvou nad Saro,da se zihr laže,da je noseča z njim.. :D Pa pol tej problemi,k je rojevala :D :D ful dobr res..hehe..me zanima če so pogruntal,da to ni naloga BBja :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Tyra napisal/-a:Jaz bi raje, da bi izpadel Sandi.

Jaz tudi. Za njim pa kar Dada :tot:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

men so usi neki antipatični ratal. sploh sebastjan. zadnič je izreku kao podporo damjani, nasledn dan jo je nomineru, kr neki usi so neki dvolični.
najbol mi je še eltyeb.

upam da sandi izpade, mi je še zmer damjana bl, čeprou mi tud ona ni neki.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

vrednagreha napisal/-a:Zakaj janine tako antipatična?Hmmm, dobro vprašanje....zato ker je fullll dolgočasna, ker ni luštkana, kot npr. Sara......ker nič ne izžareva.......zoprna je pač!
Ker ni lušna? Kam pa gledaš, da tako vidiš? Ok, sej vsake oči imajo svojega malarja, sej nč ne rečem. Ampak kar se pa zoprnosti tiče, pa prednjačijo Sebastjan, Damjana, Marcelo, Sara, tele bi počas po spisku izločala :roll: .
anahirbd napisal/-a:Kaj bi blo kej z Dado, če njen Sandi odide?
Ma sigurno bi mela mal krizice.
anahirbd napisal/-a:aja, baje je bla Tamara ful luštna, je to res? ;)
Ja ko je v soboto bila Ninina sogovornica, so me njene besede zelo presenetile, delovala je mirno, pokazala, da se imata s sestro radi, kljub vsem tem prepirom, na vsa vprašanja je imela izredno zanimive misli in odgovore.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, gledala sem vcerajsno oddajo in moji vtisi trenutno so naslednji:
- ne vem zakaj, ampak Sandi in Dada mi postajata malce antipaticna, ker na tako pritlehen nacin komandirata oz. si to vsaj zelita poceti
- Sara, Marcelo, Jeanine, ElTyb, Naske in Marko so za moj okus popolnoma nemoteci elementi trenutno
- Sebastijan in ima resne probleme z obvladanjem jeze - najbolj smesno je, ko je rekel Damjani, da on ze ni konfliktna oseba, ona mu nekaj rece nazaj, on pa eksplodira :D Izredno neprijeten clovek se mi zdi, skrajno pazljiv moras biti v komunikaciji z njim ali pa igrati po njegovo - moteca lastnosti pri ljudeh
- Damjana, se zmeraj ne vem, ali je zenska res tako tecna in najeda v nedogled ali se samo heca, ne glede na to, ji uspeva in mene zelo nasmeji :lol:
- Dejan se mi zdi dokaj normalen, na trenutke malce 'pameten', ampak me ne moti
- Tjasa me je popolnoma nasmejala, prav smesna je, ko se je kregala s Tamaro, sicer pa se mi ne zdi napacna - je pac se mlada in se rada krega, da obveljavi svoj prav
- Tamara, ceprav je izpadla, je bila pri kuhanju pudinga izredno nadlezna, ne zna nehati oz. sploh noce, je najpametnejsa in izredno je zgresila s svojim odnosom do Dejana (ma, ne mores tipu po enem tednu govoriti, naj se vec druzi s tabo, da te ignorira, da rabis pozornost ipd., ne vem, kje ona zivi, ampak cel svet se ne vrti okrog nje)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni je trenutno najbolj vsec ElTyb.
Sicer pa ne razumem ravno te nove naloge, oz. ne vem ce pravilno razumem. Oni (zvezdniki) morajo igrati vse te vloge, podlozniki (radijci) pa morajo ugotoviti, katere so odigrane in katere ne?
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Najboljš je ko se tam na forumu BB pogovarjajo kakšna je zadnja knjiga Harryja Potterja :lach:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni je bla pa Tamara u soboto glupa, tudi če je delovala mirno. Z unm, da so pokazali sam glupe trenutke, ja seveda! Kako pa naj lepše prikažejo: Idi spat, pikolinca! (od te pikolince vedno hmal po tleh padm od smeha :lach:- koja beseda) Jebote... U glavnm, meni je ona ful antipatična.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Kak so bli smešni,ko je Sara rojevala in je na svet prišel mali Sandi .. :rofl: Ful so bli dobri.

Pa nasplošno je BB letos dosti bolj zanimiv,ko lani.Kar se pa tiče nominacij,mi je skor vseeno,kdo zapusti hišo.Odkar Damjana ne nosi več tolk očal,jo lažje prenašam.Sandi pa mi itak ni simpatičen že od samega začetka.

Pa Sebastijan..Ko prišo not,mi je deloval ful hud,pravi cuker.Z svojo ljubosumnostjo in dvoličnostjo bi ga zdaj kar ven poslala najraje.Čist mi je tečn rato. :evil:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

MilkyWay napisal/-a:ja pa fora je bla, ker so ga usi v studiu imeli za nekega fajn človeka...tud gačanovič (se mi zdi da je bil on) je reku, da je on konkurenca...in tudi pri nini se je vidlo, da ji je všeč :wink:

ja no...puncam so bed boyi ušeč :D

:roll: :roll: :roll: mislim, da smo vsi imeli o tekmovalcih čudne občutke na začetku. in dokler ne vidiš kakšni so v hiši, si o njih težko ustvariš pravo mnenje (razen, če človeka poznaš). in ni nič čudnega, da se nam je na začetku zdel fajn, sedaj pa je pravo nasprotje opisanega. a si vedela v prvi oddaji, da bo ta še kako konflikten tekom dogajanja? :? prav tako so v predstavitvah "popačili" mnoge. ena izmed takih je definitivno sara, ki je "priznala", da kolegi za njo pravijo, da je orgazmična. pa je sedaj čist všečna.

pa ena je napisala za marka, da se nam smili in ima zato našo podporo. meni se je smilil v začetku, sedaj pa več ne. in moja podpora njemu ostaja!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Meni je zdaj tale naloga izvrstna. Toliko smeha pa ze dolgo ne :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica