Big Brother 2008
- FreakyGirl7
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere...
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni se pa zdi, da ni blo nč narobe prkazano. Sandi pač rad je, sam to ni razlog, da je tko škrt s hrano glede podložnikov!!! Upam, da gre vn! Čeprav je bil tudi meni ušeč na začetku, sam mi je pa zdej vedno manj. Pozitivnost gor al pa dol, če je tko nesramn in se ne zna postavt v njihovo kožo!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Joooj smeh kako nalogo majo ta tedn..Jst sm misla,da se bom poscala k se je Eltybe prtožvou nad Saro,da se zihr laže,da je noseča z njim..
Pa pol tej problemi,k je rojevala
ful dobr res..hehe..me zanima če so pogruntal,da to ni naloga BBja 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Ker ni lušna? Kam pa gledaš, da tako vidiš? Ok, sej vsake oči imajo svojega malarja, sej nč ne rečem. Ampak kar se pa zoprnosti tiče, pa prednjačijo Sebastjan, Damjana, Marcelo, Sara, tele bi počas po spisku izločalavrednagreha napisal/-a:Zakaj janine tako antipatična?Hmmm, dobro vprašanje....zato ker je fullll dolgočasna, ker ni luštkana, kot npr. Sara......ker nič ne izžareva.......zoprna je pač!

Ma sigurno bi mela mal krizice.anahirbd napisal/-a:Kaj bi blo kej z Dado, če njen Sandi odide?
Ja ko je v soboto bila Ninina sogovornica, so me njene besede zelo presenetile, delovala je mirno, pokazala, da se imata s sestro radi, kljub vsem tem prepirom, na vsa vprašanja je imela izredno zanimive misli in odgovore.anahirbd napisal/-a:aja, baje je bla Tamara ful luštna, je to res?
No, gledala sem vcerajsno oddajo in moji vtisi trenutno so naslednji:
- ne vem zakaj, ampak Sandi in Dada mi postajata malce antipaticna, ker na tako pritlehen nacin komandirata oz. si to vsaj zelita poceti
- Sara, Marcelo, Jeanine, ElTyb, Naske in Marko so za moj okus popolnoma nemoteci elementi trenutno
- Sebastijan in ima resne probleme z obvladanjem jeze - najbolj smesno je, ko je rekel Damjani, da on ze ni konfliktna oseba, ona mu nekaj rece nazaj, on pa eksplodira
Izredno neprijeten clovek se mi zdi, skrajno pazljiv moras biti v komunikaciji z njim ali pa igrati po njegovo - moteca lastnosti pri ljudeh
- Damjana, se zmeraj ne vem, ali je zenska res tako tecna in najeda v nedogled ali se samo heca, ne glede na to, ji uspeva in mene zelo nasmeji
- Dejan se mi zdi dokaj normalen, na trenutke malce 'pameten', ampak me ne moti
- Tjasa me je popolnoma nasmejala, prav smesna je, ko se je kregala s Tamaro, sicer pa se mi ne zdi napacna - je pac se mlada in se rada krega, da obveljavi svoj prav
- Tamara, ceprav je izpadla, je bila pri kuhanju pudinga izredno nadlezna, ne zna nehati oz. sploh noce, je najpametnejsa in izredno je zgresila s svojim odnosom do Dejana (ma, ne mores tipu po enem tednu govoriti, naj se vec druzi s tabo, da te ignorira, da rabis pozornost ipd., ne vem, kje ona zivi, ampak cel svet se ne vrti okrog nje)
- ne vem zakaj, ampak Sandi in Dada mi postajata malce antipaticna, ker na tako pritlehen nacin komandirata oz. si to vsaj zelita poceti
- Sara, Marcelo, Jeanine, ElTyb, Naske in Marko so za moj okus popolnoma nemoteci elementi trenutno
- Sebastijan in ima resne probleme z obvladanjem jeze - najbolj smesno je, ko je rekel Damjani, da on ze ni konfliktna oseba, ona mu nekaj rece nazaj, on pa eksplodira

- Damjana, se zmeraj ne vem, ali je zenska res tako tecna in najeda v nedogled ali se samo heca, ne glede na to, ji uspeva in mene zelo nasmeji

- Dejan se mi zdi dokaj normalen, na trenutke malce 'pameten', ampak me ne moti
- Tjasa me je popolnoma nasmejala, prav smesna je, ko se je kregala s Tamaro, sicer pa se mi ne zdi napacna - je pac se mlada in se rada krega, da obveljavi svoj prav
- Tamara, ceprav je izpadla, je bila pri kuhanju pudinga izredno nadlezna, ne zna nehati oz. sploh noce, je najpametnejsa in izredno je zgresila s svojim odnosom do Dejana (ma, ne mores tipu po enem tednu govoriti, naj se vec druzi s tabo, da te ignorira, da rabis pozornost ipd., ne vem, kje ona zivi, ampak cel svet se ne vrti okrog nje)
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni je bla pa Tamara u soboto glupa, tudi če je delovala mirno. Z unm, da so pokazali sam glupe trenutke, ja seveda! Kako pa naj lepše prikažejo: Idi spat, pikolinca! (od te pikolince vedno hmal po tleh padm od smeha
- koja beseda) Jebote... U glavnm, meni je ona ful antipatična.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kak so bli smešni,ko je Sara rojevala in je na svet prišel mali Sandi ..
Ful so bli dobri.
Pa nasplošno je BB letos dosti bolj zanimiv,ko lani.Kar se pa tiče nominacij,mi je skor vseeno,kdo zapusti hišo.Odkar Damjana ne nosi več tolk očal,jo lažje prenašam.Sandi pa mi itak ni simpatičen že od samega začetka.
Pa Sebastijan..Ko prišo not,mi je deloval ful hud,pravi cuker.Z svojo ljubosumnostjo in dvoličnostjo bi ga zdaj kar ven poslala najraje.Čist mi je tečn rato.

Pa nasplošno je BB letos dosti bolj zanimiv,ko lani.Kar se pa tiče nominacij,mi je skor vseeno,kdo zapusti hišo.Odkar Damjana ne nosi več tolk očal,jo lažje prenašam.Sandi pa mi itak ni simpatičen že od samega začetka.
Pa Sebastijan..Ko prišo not,mi je deloval ful hud,pravi cuker.Z svojo ljubosumnostjo in dvoličnostjo bi ga zdaj kar ven poslala najraje.Čist mi je tečn rato.

MilkyWay napisal/-a:ja pa fora je bla, ker so ga usi v studiu imeli za nekega fajn človeka...tud gačanovič (se mi zdi da je bil on) je reku, da je on konkurenca...in tudi pri nini se je vidlo, da ji je všeč![]()
ja no...puncam so bed boyi ušeč

pa ena je napisala za marka, da se nam smili in ima zato našo podporo. meni se je smilil v začetku, sedaj pa več ne. in moja podpora njemu ostaja!