Kritike filmov!
-
- Komunikatorka
jaz sem pa danes gledala JUMPER in je ql film 

Zadnjič spremenil Sessa, dne 27. Mar. 2008 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
No jst sm pa zdej šla gledat film 10.000 p.n.št. pa morm rečt, da film ni dobr..sm kumej čakala, da ga je konc..Sicr ma dobr-zanimiv konc pač...preobrat nek..Ne vem no..Šla sm ga gledat,ker ni blo druzga več ob taki uri 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
The Brave One - zlo dobr film. Grozno je, da se taki pretepi dejansko dogajajo
8/10

No country for old men - ne glejte. Izguba časa, pa Oscarji gor ali dol! Meni ni všeč.
Ta teden sem ravno po tv "zadela" ta film-}http://www.imdb.com/title/tt0114345/ (The Scarlet Letter 1995) Meni je to takoooo dober film. Ne vem kako je lahko tako slabo ocenjen na imbdju. Ga je gledal kdo?
-
- Komunikatorka
Party monster približno pol filma sem se smejala, pa ne zato ker bi bla komedija al pa kar kol, ampak zaradi igre (obnašanje igralcev, besede,...) tak mal friki film.
igra tud Manson. ampak ga ubistvu sploh ne spoznaš. meni se je sele nasmeh enega zmed likov zdel nekoliko znan.
igra tud Manson. ampak ga ubistvu sploh ne spoznaš. meni se je sele nasmeh enega zmed likov zdel nekoliko znan.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Foxy-lady napisal/-a:No country for old men - ne glejte. Izguba časa, pa Oscarji gor ali dol! Meni ni všeč.
Sem ga gledala že pred časom, pa tudi meni ni bil všeč.
Gone baby gone - Dam mu 8/10 ze zaradi Morgana Freemana
Zgodba ni slaba, obrat na koncu pa je res dober. Priporocam.

Tud jaz sem gledala P. S. I love you in mi je bil zelo zelo vsec. V enem trenutku sem se smejala, v drugem jokala. Ceprav traja malo vec kot dve uri, mi je minil zelo hitro. Dobra izbira igralcev (predvsem moskih
).
Gledala pa sem tudi risanko Horton in je prav simpaticna. Gledala sem jo s sestricno in je bila zelo navdusena.

Gledala pa sem tudi risanko Horton in je prav simpaticna. Gledala sem jo s sestricno in je bila zelo navdusena.