Smreka napisal/-a:No pa sm še jst tuki pristala. Po več kot 4 letih... konec.
In ugotavljam, da bolj ko si fer, bolj ko si zvest, bolj ko ljubiš in več ko daš... bolj najebeš. Živiva skupaj, gre kamor hoče... A od novega leta dalje ni bil sposoben niti en vikend biti tukaj z mano... Se crkljat... Al je bil s kolegi, al pa sva šla oba ven... 1 teden nazaj sem ga prosila, če sva lahko ta vikend skupaj, mi je obljubil... S tem da razlog da noče bit pri meni je da se dolgočasi... A vedno je govoril kako mu je lepo pri meni... Danes...par ur nazaj, mi je sporočil, da jutro čez dan nekam odhaja..in da bo zato SPET spal doma, pri starših (kjer ima v kleti svojo sobo in posteljo)... Prosila sem ga naj pride k meni ker mi je obljubil...ne - če bi pa slučajno prišel bi pa potem naslednji vikend spal doma!
Meni se je pred očmi stemnilo... končala sem...Ne morem bit z nekom, katerga moram prosit, če je pri meni. Če pri meni vsaj spi.
In on se je strinjal... brez problema...Ok, bova pa pač nehala.... še smejal se je ko sem mu rekla naj mi prinese ključ...
Govorila sem z njegovo mamo... ona mi je rekla da je izkoriščevalec, da je nezrel in da ne ve kaj hoče. Mama, ki se ponavadi postavi na sinovo stran je rekla, da bi takega kot je on že zdavnaj odjebala. Ker izkorišča, ker gleda samo nase, ona mi je rekla, da če si z nekom, si z nekom in se ne zmišljuješ kot on!!!!! Ona mi je rekla da sem super punca, da si zaslužim boljšega...
Kolikokrat me je žalil, poniževal, se delal "carja". Kolikokrat je trmaril da sem ga čakala in prosila naj neha... Nikoli mi ni nič dal, a enkrat, ko sem ga po 2 letih zveze prosila naj mi posodi avto za čez vikend, mi je rekel, da sem "izkoriščevalska P***a". A jaz sem vztrajala in upala da bo bolje. Vsakič ko se mi je nasmejal, še včeraj mi je rekel ljubezen njegovega življenja... Kako sem lahko ljubezen njegovega življenja, če se pa ni hotel niti potruditi????
Zakaj jokam za takim človekom??? Zakaj mi je hudo???
Kako sem lahko ljubila takega človeka???
Punce... rabim moč... da ne bom rekla ja... ko bo spet prišel in hotel biti z mano...
Začela sva biznis skupaj...lahko bi nama uspelo in bi naredila imperij... A raje je končal...
Sesuva se mi vse... Kako naj še kdaj verjamem??? Ljubim??? Kako??? Gradila sva si prihodnost....
Jaz mam pa po tem opisu dogodkov občutek, da je on čakal, da mu bo rekla, konec, ker sam ni imel jajc, da bi ga naredil. Potem se je pa veselo strinjal s tem, da je ona rekla konec. Ma žalostno je, kako so nekateri ljudje izkoriščevalski, potem pa še navadne šleve. Smreka, prov srečo imaš, da si se znebila takega človeka.
Ni vse zlato, kar se sveti.