Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Smreka, sj vem, zdele je šok zate, sam ne se bat bit sama...sj si bla ubistvu že zdj, čeprov si bla kao v zvezi. Vrjem, da ti bo bolš brez njega, pol pa sama, al pa s kom drugim.
Več k očitno je, da on ni čist nč več vlagu v to zvezo, da mu je blo vse samoumevno in da se mu ni blo treba nikol za nč potrudit, zato je pa to (tebe) nehu cent. In zaslužiš si več od tega, ne morš sam ti dajat, pa nč dobivat nazaj. Sam bod močna, tole bo pač treba dat skoz in vrjetn ne bo lahko, sam pol boš pa velik srečnejša, trust me :wink:
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

js sm pa en tedn nazaj končala slabe 3 mesce trajajočo zvezo. blo je tko d je šel za vikend nekam brez mene in ignoriru moje klice tko d sm ga zato pustila ker mu ne zaupam več. ko sva se vidla ni pokazu nobenga obžalovanja in sva končala. no pa sva se zmenila da bova prijatelja. cel tedn sva se normalno družila in sva se imela ful bolš kot prej v zvezi, mene je ta konec zveze ubistvu odrešil nekega bremena-težko opišem. zveza z njim ni bla to kar si jst zelim ceprav ga imam ful rada in še vedno ga mam stalno v mislih in se sprašujem kaj dela. no to najini druženje je blo ful sproščeno, ful bolj kot je blo pa prej. vsaj zame. zdj je pa ratala taka scena da sm bla u soboto pr njemu, vse normalno ampak on je začel z nežnostmi, hotu se objemat, me božu, men pa ratal neprijetno pa sm mu odmaknla roko. k sm sla sva se še normalno objela ampak sm čutla da mi je zameru. tko da zdj je nehu klicat in se je odmaknu. premišlujem če je to njegova taktika da bom js popustila in ga hotela nazaj. kaj pravte? js nevem kaj nej si mislem, on se ni niti opraviču glede tistega kaj se je dogajalo da sva končala, res ne razumem, da si on kr predstavlja d ga bom zalubleno vzela nazaj brez njegovega truda zame. v pretekloti sm se že ful opekla tko da sm šla v to zvezo z večjim razumom in si naju n predstavljam več skupaj. sej je blo ful lepih stvari ampak je pa še ful velik takih, ki me motijo. premal je strasten, ne oddaja mi tiste vibracije, ki bi mi povedala da sm zanjga edina in da me noro hoče, ampak bol take, da mu je za vse skp useno. zdj nevem kako nej se do njega obnašam, ker je ful velka navezanost, ga pogrešam, rada bi zaspala z njim ampak na friends ravni. res nevem kako naj ga pripravim do pogovora, ker enostavno ko začnem to temo, se samo obrne stran. zdle bo ful tezko zame ker ga bom tok pogrešala.
pri njemu enostavno nism bla resnično zalublena. mam pa ga ful rada. oziroma nevem točno pri čem sem...če ni zaupanja zame vsa zadeva izgubi pomen. preveč sm se sekirala ko sm bla v zvezi in se spraševala skom je, ko se mi ni hotu oglasit. zdj mi bo ful tezko ker sm zgubla tapravo vez z best frendico k njemu pa še neki časa očitno nebom mogla :(
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

mislim da ko končaš neko zvezo ne greš še isti tedn k svojemu bivšemu na obisk kot "prijatlca"... ker če je vsaj en bil zaljubljen je tako hitro pričakovati prijateljske obiske nekaj nemogočega... pa z bivšim se normalno družit cel tedn?pa se objemat ko se razideta?nevem no...kolk pa sta stara?
Uporabniški avatar
alch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a alch »

hei =) sm nova na tem formu :D mam pa iste probleme kot ve pod tem formom... s tipom sma šla narazn pred 2 mescom, ko sma bla skp 1 let pa pou. dau mi konec zarad totalno bednega rzloga prvo zarad enga sms ko sm frendu napisala rtm in takrat je znoro pa sm u njega sila skos da bi šla nazaj skp ker mi use pomen pa nism ga hotla zgubit :cry: čez en mesec (ignorirala sem ga pa ga pstila pr miru) pa reku da je naredu napako in da mu hudo zato ko dau konc ampakn nemorma bit nazaj skp ker nima časa, s frendim pa skos okol hod a za mene ni cajta čeprav prav da me ma baje fula rad... fora pa u tem da prej ko sma bla še skp meu iste obveznosti ko jih ma zdej in mam občutek da še more bit nekje kak drug razlog zaka to naredu. najbol me pa muč ko si tle na msnju piše take verze da ga kao niam rada pa zlomlene srčke... zakaj sploh to piše če sam hoče da je tko pa sam nardiu napako nazaj skp pa noče? ampak ga mam res fullaa pa ful mi hudo in res trpim... menma se tko če me klikne kar vem da je fula napaka in nebi smela... sam niam srčeka da bi zgubila vse stike ker mi fula pomeni... tak se mi zdi kot da me sam jeb* u glavo ko se pa menma mi pa sam upanje deva... nwm kok mi ga bo uspel pozabit... help me?? :roll: :wink: :wink: tko mi hudoo da bv... ni ure da da neb mislala na njega... :cry:
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

....
Zadnjič spremenil NotYourToy, dne 30. Mar. 2008 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jah ne vem, kaj mislš dosečt s tem, da ga hočeš 'samo videt'. mislm ne vem, če bo to prpelal do tacga razodetja, kukr ga ti rabš.

na tvojem mestu bi ga povabla na pijačo- npr. po sms-u, msn-ju, facebooku... čist neobvezujoče, kot 'frenda'. in pol boš itak vidla kaj je na stvari in razčstla pr seb. pa še njegov odziv ti bo jasen.

k tkole kukr zdej mutiš pa lah še 3 leta, pa ga nauš prebolela. ;)
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

...
Zadnjič spremenil NotYourToy, dne 30. Mar. 2008 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Jst sem novembra končala 4,5 leta trajajočo zvezo in še zdej nisem prebolela. Sej sva že prej večkrat tko za par dni končala, pa potem spet skup.... Sam je šlo potem samo še navzdol.
Point je: jst ga mam še vedno rada in on tud mene, pa še vedno se slišva pa si vse poveva...to je pa tud najina velika napaka. Vem da tko nikol ne bova drug druzga pozabila, ampak ne gre drugače. Sej sva mela vmes že druge pa to...sam...kaj pa vem. Jst ga enostavno potrebujem. In on mene (to pravim zato ker ga tko dobr poznam, ne da bi bla samovšečnež).

Ne vem kdaj se bo to DEJANSKO končalo... :(
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

leoncinha: takrat, ko bosta prekinila stike, al pa bos spoznala tipa, k bo nadomestil kao potrebo o bivsem. vidva sta odvisna od odnosov in zato mislita, da potrebujeta en drugega. ne si delat utvar. jst sm bivsega prebolela v trenutku, ko sem ugotovila, da me ne potrebuje. v resnici ni dovolj samostojen in sva en drugemu samo uslogo naredila.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Sej zdaj resno razmišljam da bova prekinla stike. Je že čas...
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

No js mam pa mal drugačen problem..prebolevam fanta s katerim sm bla dve leti,vendar sm bla js tista k je nardila konc. Vem da se mogoč ne sliši logično sam tko je..Veza je škripala že en cajt, vmes sva končala ene parkrat za par dni in potem bla spet skupaj. So bli eni problemi ,pa se je spremenu, potem spet drugi, pa je spet podelau na sebi in je blo kul..in tko se je nonstop nekaj novega najdlo. No in danes je en teden kar sm ga pustila, me je nekaj klicau pa se nisem oglasila, pa sva se slučajn srečala en dan-nisem ga pozdravla, ker sm bla preveč v šoku..in od takrat ne pridem k sebi. Pol mi je še napisal, da če ga več ne poznam, da bi lahk vsaj pozdravla. In pol je še neki klicau, se nisem oglasila in je napisau, da nonstop misli name in da mu je ful žal da nam ni uspelo. Kaj ta zadnji stavek pove? Da se je pač sprijaznu s tem, da je konec al bi mogoč še probau? Ta stavek me ful bega, ker nisem čist sigurna če je bla prava odločitev..ker mi je ful hudo :cry: in ne vem kaj naj. Ne bi ga rada klicala,da me na konc skensla in da ugotovim, da tist stavek ni mel nobenga pomena. Vsak komentar je dobrodošel :(
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

prvo se moraš sama odločit kaj hočeš, preden greš dečka spraševat kaj si on želi...predvidevam, da bi rad da poizkusita znova, samo če sama ne veš kaj bi rada je igranje z njegovimi čustvi prou otročje...
nevem kaj naj bi bilo tako grozno, če ga pokličeš in se pogovorita kaj se dogaja z vama. če te zavrne vsaj veš kje si in lahko nadaljuješ s svojim življenjem...na žalost se ljudje velikrat ne zavedajo kaj imajo, dokler tega ne zgubijo...pa kakor si napisala se je zelo trudil, da bi vama uspelo. konec koncev dva človeka nista enaka in se je treba trudit, da zveza uspe!
veliko sreče!
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Hm odkrito rečeno je pomoje boljše da ga pustiš pri miru. Glede na to, da se mi nisi neki časa oglašala in ga niti pozdravla, u bistvu si ga čist zignorirala si zasluži vsaj to, da te v miru preboli in da ga pustiš pri miru, kot pa da ga begaš s svojimi čustvi, ker niti sama neveš kaj hočeš.
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Smreka napisal/-a:No pa sm še jst tuki pristala. Po več kot 4 letih... konec.
In ugotavljam, da bolj ko si fer, bolj ko si zvest, bolj ko ljubiš in več ko daš... bolj najebeš. Živiva skupaj, gre kamor hoče... A od novega leta dalje ni bil sposoben niti en vikend biti tukaj z mano... Se crkljat... Al je bil s kolegi, al pa sva šla oba ven... 1 teden nazaj sem ga prosila, če sva lahko ta vikend skupaj, mi je obljubil... S tem da razlog da noče bit pri meni je da se dolgočasi... A vedno je govoril kako mu je lepo pri meni... Danes...par ur nazaj, mi je sporočil, da jutro čez dan nekam odhaja..in da bo zato SPET spal doma, pri starših (kjer ima v kleti svojo sobo in posteljo)... Prosila sem ga naj pride k meni ker mi je obljubil...ne - če bi pa slučajno prišel bi pa potem naslednji vikend spal doma!
Meni se je pred očmi stemnilo... končala sem...Ne morem bit z nekom, katerga moram prosit, če je pri meni. Če pri meni vsaj spi.
In on se je strinjal... brez problema...Ok, bova pa pač nehala.... še smejal se je ko sem mu rekla naj mi prinese ključ...
Govorila sem z njegovo mamo... ona mi je rekla da je izkoriščevalec, da je nezrel in da ne ve kaj hoče. Mama, ki se ponavadi postavi na sinovo stran je rekla, da bi takega kot je on že zdavnaj odjebala. Ker izkorišča, ker gleda samo nase, ona mi je rekla, da če si z nekom, si z nekom in se ne zmišljuješ kot on!!!!! Ona mi je rekla da sem super punca, da si zaslužim boljšega...
Kolikokrat me je žalil, poniževal, se delal "carja". Kolikokrat je trmaril da sem ga čakala in prosila naj neha... Nikoli mi ni nič dal, a enkrat, ko sem ga po 2 letih zveze prosila naj mi posodi avto za čez vikend, mi je rekel, da sem "izkoriščevalska P***a". A jaz sem vztrajala in upala da bo bolje. Vsakič ko se mi je nasmejal, še včeraj mi je rekel ljubezen njegovega življenja... Kako sem lahko ljubezen njegovega življenja, če se pa ni hotel niti potruditi????
Zakaj jokam za takim človekom??? Zakaj mi je hudo???
Kako sem lahko ljubila takega človeka???
Punce... rabim moč... da ne bom rekla ja... ko bo spet prišel in hotel biti z mano...
Začela sva biznis skupaj...lahko bi nama uspelo in bi naredila imperij... A raje je končal...
Sesuva se mi vse... Kako naj še kdaj verjamem??? Ljubim??? Kako??? Gradila sva si prihodnost....

Jaz mam pa po tem opisu dogodkov občutek, da je on čakal, da mu bo rekla, konec, ker sam ni imel jajc, da bi ga naredil. Potem se je pa veselo strinjal s tem, da je ona rekla konec. Ma žalostno je, kako so nekateri ljudje izkoriščevalski, potem pa še navadne šleve. Smreka, prov srečo imaš, da si se znebila takega človeka.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

Smreka...vem da je hudo...ampak, čeprav po 4 letih...prav je da se je končalo, kako si lahko sploh upala...če ti je rekel da si izkoriščevalska P***a bi mogla že takrat it...žal mi je da se ti je to zgodilo....pogovori se z dobro prijateljico, ustvari si novo življenje, težko boš pozabila 4 leta, sigurno bo še dolgo to obdobje nekje s tabo ampak, enkrat se boš spomnila...o, sedaj pa me ne preganja več misel nanj=) in spet bo vse v redu...čeprav se mogoče sedaj sliši še nemogoče.
Zaklenjeno