Razlika v letih med partnerjema?
moj je skor eno leto mlajš od mene,sam je ful bolj zrel ko js
drgač si nikol nisem predstavlala,da bi mela koga mlajšega...ampak zdej se je pač tk zgodilo...ljubezen ne izbira let
...no v glavnme super mi je! 
drgač si nikol nisem predstavlala,da bi mela koga mlajšega...ampak zdej se je pač tk zgodilo...ljubezen ne izbira let
...no v glavnme super mi je! 
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Starejši slabo leto...
Kar se starosti tiče nimam lih pretiranih kriterijev k itak težko veš v koga se boš zaljubil. čeprov si zelo težko predstavljam, da bi bla s kom res zelo starejšim (10 let ali več), k bi mi blo čudno.
Me pa včasih matra firbec, kako bi blo meti par let starejšega, k ne bi bil na momente tok otročji in bi bla bolj na istem nivoju...
Sam mi moj srček čist odgovarja...NE bi menjala!!!!!!!
Kar se starosti tiče nimam lih pretiranih kriterijev k itak težko veš v koga se boš zaljubil. čeprov si zelo težko predstavljam, da bi bla s kom res zelo starejšim (10 let ali več), k bi mi blo čudno.
Me pa včasih matra firbec, kako bi blo meti par let starejšega, k ne bi bil na momente tok otročji in bi bla bolj na istem nivoju...
Sam mi moj srček čist odgovarja...NE bi menjala!!!!!!!

moj je 7 let starejši pa je prvi k je tok starejši... ubistvu sm vedno mela starejše kšn let dve... zdej pa sedm! kje sm ga nšla?!
sam ful dobr klapava skupi, bolš k s prejnimi pa tud dlje
js sm pa še vedno mnenja da morjo bit tipi vsaj mal starejši, pridobijo na egu pa pol MISLJO da lah bolš "poskrbijo" za ns...
res si ne predstavlam da bi bla s tipom k je 3 ,4,5 let mlajši od mene
js sm pa še vedno mnenja da morjo bit tipi vsaj mal starejši, pridobijo na egu pa pol MISLJO da lah bolš "poskrbijo" za ns...
res si ne predstavlam da bi bla s tipom k je 3 ,4,5 let mlajši od mene

Pr nama je pa 4 leta razlike (jz 16, on 20)..
Pa pomojem tut leta niso ta najbl pomembna stvar - če bi mi bil kak mlajši tip ql pa bi se mela fajn z njim me zihr ne bi motil, da sm starejša!
(sam si pa trenutn ne predstavljam enga mlajšega tko zravn mene, na-a)
Pa pomojem tut leta niso ta najbl pomembna stvar - če bi mi bil kak mlajši tip ql pa bi se mela fajn z njim me zihr ne bi motil, da sm starejša!
(sam si pa trenutn ne predstavljam enga mlajšega tko zravn mene, na-a)Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!