moj je skor eno leto mlajš od mene,sam je ful bolj zrel ko js drgač si nikol nisem predstavlala,da bi mela koga mlajšega...ampak zdej se je pač tk zgodilo...ljubezen ne izbira let ...no v glavnme super mi je!
Kar se starosti tiče nimam lih pretiranih kriterijev k itak težko veš v koga se boš zaljubil. čeprov si zelo težko predstavljam, da bi bla s kom res zelo starejšim (10 let ali več), k bi mi blo čudno.
Me pa včasih matra firbec, kako bi blo meti par let starejšega, k ne bi bil na momente tok otročji in bi bla bolj na istem nivoju...
Sam mi moj srček čist odgovarja...NE bi menjala!!!!!!!
Kar se mene tiče, je popolnoma vseeno koliko let šteje tisti, ki spodmakne tla pod nogami. Če to uspe mlajšemu ali starejšemu .... vseeno. Ko pa sta skupaj pa tako ali tako ne razmišljaš o tem koliko let ima. .... a ni tako?
moj je pol leta mlajši od emne sam se mi ne zdi velik manj zrel k jz. učas sma glede tega na isti ravni, včas je pa kdo bol otročji, večinoma on. sploh pa leta niso pomembna, res pa je da ženske prej dozorimo in da ne prenašamo otročjih tipčkov (vsaj večina)
Moj mož ,"pa se res fajn sliši ,"je tri leta starejši od mene in po moje je to idealna razlika v letih ali pa sem imela srečo. Ful se štekava , imava iste cilje in ambicije , hobije , vglavnem , vse klapa
moj je 7 let starejši pa je prvi k je tok starejši... ubistvu sm vedno mela starejše kšn let dve... zdej pa sedm! kje sm ga nšla?! sam ful dobr klapava skupi, bolš k s prejnimi pa tud dlje
js sm pa še vedno mnenja da morjo bit tipi vsaj mal starejši, pridobijo na egu pa pol MISLJO da lah bolš "poskrbijo" za ns... res si ne predstavlam da bi bla s tipom k je 3 ,4,5 let mlajši od mene
Pr nama je pa 4 leta razlike (jz 16, on 20).. Pa pomojem tut leta niso ta najbl pomembna stvar - če bi mi bil kak mlajši tip ql pa bi se mela fajn z njim me zihr ne bi motil, da sm starejša! (sam si pa trenutn ne predstavljam enga mlajšega tko zravn mene, na-a)
moj je 3 leta starejši od mene. In mi je to prav všeč, saj se lahko dosti reči naučim od njega, pa tudi kar se izkušenj s stvarmi nasploh v življenju tiče.
Leto pa par mescou je mlajsi sam deluje starejsi, pa na cse bolj zrelo razmilsja kot jaz ...tako da, ni vazno . Mela sem ze 2 let starejsega pa je bil totalen bukselj :unknown:
Meet me in outer space I will hold you close if you're afraid of heights I need you to see this place