Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

joj, moj inštruktor je enkrat na šipo nalepil listka z L (kot levo) in D. men je blo tolk hecn.

aya, pa drugač, če še ne veste: na glavni vožnji, pa tud tko, si lahko napišete na roko kera je leva kera pa desna, taki plonkiči niso prepovedani :evil:
drugač sm pa jst mela na eni roki zapestnce, na drugi pa nč - tko mal z pomoč
:wink:
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita.. »

Joj tole z levo pa desno se pomoje usakem dogaja,,kake sm mu js počela,da ne govorim o crkovanju avta.Usakič k sm se za mal ustavla sm ga mogla užigat.Dobre živce je meu tale moj inštruktor.

Drugač pa al nardiš izpitno al pa ne je čisto odvisno od komisije.Js sm mela izpitno pri 24ih urah in sm padla ampak če mene uprašaš nisem nardila nobene take napake sm bla že prou vesela pa še žiučna nism bla,ampak on je na koncu najdu miljon stvari in me je vrgu.
Nasledno sm mela pa 2 ure kasnej,pomen pri 26ih urah to sm pa nardila in mi še zdej ni jasno kako.Dvakrat mi je mogu inštruktor zapremzat kr bi drugače pešca zbila (še dobr da ni blo unga k zapiska prižgan),pol k sm dala u nižjo prestavo nisem spustila gasa in je cela mašina zacvila,enkat sm zapremzala d so komisiji listi iz roke padl tolk ga je vrgl ,najhujša je pa bla d sm iz avto u živo mejo zapelala.In kaj je na konc komisant reku....da se mu zdi da dobro reagiram in sm več kot sposobna sama vozt :o ,..NARDILA SI :D :o Tko da če mene uprašaš je use odvisno od komisije..dobr no itak d je pomenbno tut da dobr voziš ,ni pa to use,on igra velko vlogo.
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

jst sm tudi mela skozi probleme kera je leva kera desna...in sm zmeri prej ku sm dala smernik premisnla kam morm it...in pole mi enkrt inštruktor n križišči kr začne pist po roki D :D
jao...
no ma z glavno vožnjo sm bla dosti bl skoncentrirana in mi ni rablo nč študirat kera je leva kera pa densa :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Moj dragi je včeri naredu izpit (28 ur)... :D :D :D
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

čestitke! :)

meni je pa vedno pravo inštruktor da sem furjasta, ker sem vedno vozla po intuiciji, nikol se nisem nekaj poglablala v križišča pa znake in to (sploh si ne znam predstavljat da bi si mislila poleg : aha, ja, na naslednjem križišču bo taki pa taki znak, pol morem naret ono in ono - ? :D to dela sploh kdo? ker namreč je od mene to vedno pričakoval) :D
drugače pa UŽIIIVAM v vožnji na ful.. 25.tega sem mela ravno 2 mesca, odkar sem nardila izpit. :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Lejla86 napisal/-a:Moj dragi je včeri naredu izpit (28 ur)... :D :D :D

Čestitam....
Šeen norc več na cesti :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz sem pa ravno iz vožnje prišla. 6 ur mam-vau :D Fucking kuplnoga! Če tega ne bi bilo bi vse lepše bilo :D
Očitno bom morala avtomatika vozit, da ne bom s tem težave imela :D
Drugače pa mi je všeč. Crknil mi še ni-valda samo zato, ker mi še on pomaga s svojimi "pedali" :D Ko bo nehal bo pa napeto.hihihi.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Bulma napisal/-a:Jaz sem pa ravno iz vožnje prišla. 6 ur mam-vau :D Fucking kuplnoga! Če tega ne bi bilo bi vse lepše bilo :D
Drugače pa mi je všeč. Crknil mi še ni-valda samo zato, ker mi še on pomaga s svojimi "pedali" :D Ko bo nehal bo pa napeto.hihihi.

Opaaa! Delas izpit? Nice. Te bos koncno lejko prisla kaj k meni :D
Avto si tudi mislis kupiti?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Punce, kdaj ste ve nardile občinske? A predn ste začele vozt? Ker jst jih mam 7.aprila in mi ištruktorca res zavlačuje, sploh me nč ne pokliče za vozt :? A majo občinski sploh kej veze tle?
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Ne vem kaj ti mislš, k praviš občinski testi. Ene teste pišeš v avtošoli-cpp testi in te moreš nujno prej pisat, predn greš vozit. Pol maš pa še teste, k jih pišeš na izpitnem centru, te pa ponavad pišeš pol, k že neki časa voziš in morš tut bit 18, da jih sploh lahko pišeš (za une v avtošoli pa ni nujno, da si 18).
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Foxy-lady napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Jaz sem pa ravno iz vožnje prišla. 6 ur mam-vau :D Fucking kuplnoga! Če tega ne bi bilo bi vse lepše bilo :D

Jaaa-delan,ja :D Naš ka prijden. Či se prle kama ne zaletin :oops: Jes bi mejla staroga hroušča-tou tak znaš. Samo ne vem kak bou. Delo prek študentskoga pa avto gli nejde sküp.

Yazmeen
- jaz sem vse naredila prej. Ker enostavno nisva morala skup priti z inštruktorjem in sem potem imela čas. Drugače pa jih večina vmes dela. No,vsaj tisti ki jih jaz poznam.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Bulma napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:

Jaaa-delan,ja :D Naš ka prijden. Či se prle kama ne zaletin :oops: Jes bi mejla staroga hroušča-tou tak znaš. Samo ne vem kak bou. Delo prek študentskoga pa avto gli nejde sküp.

Evo ti hrošč za 400€, verjetno bi se dalo za menje zgucati. Zavarovanje je minimalno, tablico lejko obdrzis-en strosek menje, edino popravila bi verjetno bila kaksna, tak ka si komot lejko privoscis ;) Razen seveda tankanja, to bi se dosta kostalo :D

Pri komu pa delas izpit? Kelko je zdaj ena ura voznje?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sanja, cpp in občinski sta dve različni zadevi. Cpp morš met že prej narjen, da sploh dobiš un kartonček za vozt. Pol pa delaš občinske, sam ponekod težijo, da jih nardiš predn začneš vozt, eni jih pa pol vmes, k vozjo, delajo. Men je inštruktorca ful najedala, nej jih čim prej nardim in sm se prjavla, pa jih mam 7.4. Pa me je zanimal, če ma to kej veze s tem, da me sploh nč ne pokliče za vozt, če kao čaka zarad občinskih. Najbol, da jo jst pokličem, čeprov mi skoz nabija, da me bo ona :roll:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Ne to zihr ni zarad tega, k vsi k jih js poznam, so delal teste pol, k so mel že kr neki ur. Večino itak nismo še bli 18, k smo začel vozit, tko da jih niti nismo mogl prej narest.
Pa tut brez veze je čakat, sj lahko oboje istočasno delaš. Mislm kaj pa če jih slučajno ne nardiš? Ne moreš kr čakat; pomoje je najbolš, da jo pokličeš. Vrjetn jih ma ona zdj dost in ti je pol zarad tega rekla, da morš najprej teste narest...
Zaklenjeno