aya, pa drugač, če še ne veste: na glavni vožnji, pa tud tko, si lahko napišete na roko kera je leva kera pa desna, taki plonkiči niso prepovedani

drugač sm pa jst mela na eni roki zapestnce, na drugi pa nč - tko mal z pomoč

Bulma napisal/-a:Jaz sem pa ravno iz vožnje prišla. 6 ur mam-vauFucking kuplnoga! Če tega ne bi bilo bi vse lepše bilo
Očitno bom morala avtomatika vozit, da ne bom s tem težave imela
Drugače pa mi je všeč. Crknil mi še ni-valda samo zato, ker mi še on pomaga s svojimi "pedali"Ko bo nehal bo pa napeto.hihihi.
Foxy-lady napisal/-a:Bulma napisal/-a:Jaz sem pa ravno iz vožnje prišla. 6 ur mam-vauFucking kuplnoga! Če tega ne bi bilo bi vse lepše bilo
Drugače pa mi je všeč. Crknil mi še ni-valda samo zato, ker mi še on pomaga s svojimi "pedali"Ko bo nehal bo pa napeto.hihihi.
Opaaa! Delas izpit? Nice. Te bos koncno lejko prisla kaj k meni![]()
Avto si tudi mislis kupiti?
Bulma napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Bulma napisal/-a:Jaz sem pa ravno iz vožnje prišla. 6 ur mam-vauFucking kuplnoga! Če tega ne bi bilo bi vse lepše bilo
Opaaa! Delas izpit? Nice. Te bos koncno lejko prisla kaj k meni![]()
Avto si tudi mislis kupiti?
Jaaa-delan,jaNaš ka prijden. Či se prle kama ne zaletin
Jes bi mejla staroga hroušča-tou tak znaš. Samo ne vem kak bou. Delo prek študentskoga pa avto gli nejde sküp.