Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Aloha napisal/-a:Tle se pa kr na uč ocen in zaokrož, pet centi gor al dol :lach: , pa maš kmal dvejsetko.

Ali so pa moški tako prepričljivi da jih prepričajo v to da je tisto kar imajo v rokah 20cm...pa ne pozabimo na to da se raje navzgor zaokroži kot navzdol...ne vem če je katera zaokrožila navzdol? Če drugega ne vsaj to da ženske stojijo za svojimi bingoti in lastniki le teh, pa ne glede na to koliko merijo...morda želijo povedati da ima njen toliko velikega in debelega da je vreden vsaj za 20cm in 16cm obsega :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Če si bl švoh u tistmu, kar sm js naštela, lahko decu bejbiko hitr uspe prepričat u neko namišljeno cifro :wink: ...
Pol pa u šol pr matematki na spored pride geometrija, pa njo kap zadane, k ugotovi razliko med 10 in 20 centiji :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Kva a tolk mejhne, da majo :eek: samo 20 centi?? za to se mi je pa ja ne splača zalaufat :lol:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Heh se mi zdi da imajo vse te zenske ocene od oka mal prevec. Tudi moja je mojega tica ocenila 2 cm prevec.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

To je iz vljudnosti :lol:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Zdaj ste že čisto zašli s teme! :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, meni pa se zdi, da sta zdaj tukaj 2 tabora ...
'Najstnice' (ce ne po letih, pa po dusi) - slepo zaljubljene in vdane svojim nekajmesecnim fantom, ki jih vidijo kot polbogove, od tod tudi pretiravanje v kolicini seksa (mozno, da dejansko seksajo toliko, ampak dejstvo je, da se marsikatera po pomoti izda in pove, da sama ne bi seksala toliko, ce bi upostevala le svoje zelje) in merah telesnih okoncin.
'Zrelejse' punce (ne nujno po dusi, ampak po letih) - te pa malce skrbi, kam gre njihova zveza, tamlade jim dajejo pomisleke, ces ali nisem dovolj lepa/seksi, da seksava tako malo, zakaj se mu ne da ... V isti sapi se hudujejo nad 'najstnicami', ces, da lazejo, v resnici pa jih je zelo zelo strah, da je z njimi kaj narobe.

No, s kom je v resnici kaj narobe, pa naj vsaka presodi sama. Moje mnenje je se vedno enako - leta gor in dol, seks med dvema je pomemben faktor in ni lepsega, ce stima, bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta odnosa in predvsem to, da sta oba zadovoljna s pogostostjo in dejanskim dejanjem. Ostalo je brezveze ...

Zgoraj sem zanalasc malce posplosevala, zato brez zamere, mislim pa, da se iz postov jasno razvidi, kam katera pade - pa kaj, problem ni, v katerem kosu si, ampak zakaj si tam :D
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Po domače... Fouš si najstnicam? :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

No...sigurno bi si marsikatera želela večkrat seksati s svojim izbrancem...je pa sigurno tudi to, da praktično ni možno seksati po 2x na dan celo leto ali več let zaporedoma! Sploh če si vzameš čas za seks...oziroma predajanje pozornosti na telesnem nivoju med dvema osebama...
če si oseba ki je zaposlena z rednimi obveznostmi...primer: šola, fax, delo, gospodinjska opravila, itd. ...definitivno ni toliko časa na voljo!
Zdaj kdo je komu favš in kdo klobasa nekaj da bi se pač pohvalil z nečim je pa drugo vprašanje :wink:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Pretiravat v količini seksa sploh ne moreš :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka

ryu10kyu napisal/-a:No...sigurno bi si marsikatera želela večkrat seksati s svojim izbrancem...je pa sigurno tudi to, da praktično ni možno seksati po 2x na dan celo leto ali več let zaporedoma! Sploh če si vzameš čas za seks...oziroma predajanje pozornosti na telesnem nivoju med dvema osebama...
če si oseba ki je zaposlena z rednimi obveznostmi...primer: šola, fax, delo, gospodinjska opravila, itd. ...definitivno ni toliko časa na voljo!
Zdaj kdo je komu favš in kdo klobasa nekaj da bi se pač pohvalil z nečim je pa drugo vprašanje :wink:

Če je obema do tega, potem si kljub vsem tem obveznostmi, ki si jih naštel, ne bi smelo bit težko utrgat kako urco alpa dve na dan za sex... alpa dva :)
Jasno pa ne skozi celo življenje. Je pa tako, da je na forumu večina mlajše populacije. Tam nekje 18-25. Takrat pa valda se sexa ko zajci, prav hudih obveznosti ni, in zato so tudi tukaj tako velke številke. (pustmo centimetre :)
Potem se pa radi kakšni malo starejši, ali pa pač "zrelejši po duši", obregnejo ob to :)

Pa še nekaj... Zakaj bi s kvantiteto kvaliteta pešala? Vaja dela mojstra.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Mislim, da ni hotel povedati, da s kvantiteto kvaliteta peša, vendar je valda bolš, če je seks dober pa manjkrat kot pa velikokrat pa nič prida.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Saj ne gre za to, da bi s kvantiteto kvaliteta pesala. Je zgolj tezje logisitcno izpeljati seks 2-3x na dan kot 1x na dan, ker nimas ravno toliko casa, da bi se zadevi vedno dodobra posvetil ... Zato se mi zdi cisto sprejemljivo recimo 3x na teden konkretno, popolnoma sprostitev obeh, namesto vsak dan nekaj na hitro, toliko, da lahko reces, da vsak dan. Veliko je seveda odvisno od tega, ali zivita skupaj ... tam je lazje, ce se dobivas pa ni vedno priloznosti.

Sicer pa kakor komu pase ... zase vem, da mi vsak dan ne, torej ne vem zakaj bi se dokazovala :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa tako se vsaj kaj nabere v jajcih...da če že špricne da orenk špricne...ne da se komaj malo nabere v mošnji pa že mora ven :lach:
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka

ryu10kyu napisal/-a:Pa tako se vsaj kaj nabere v jajcih...da če že špricne da orenk špricne...ne da se komaj malo nabere v mošnji pa že mora ven :lach:

Pa to veš, da večkrat ko špricne, bolj kvaliteten je ta špric? :)
Odgovori