No, meni pa se zdi, da sta zdaj tukaj 2 tabora ...
'Najstnice' (ce ne po letih, pa po dusi) - slepo zaljubljene in vdane svojim nekajmesecnim fantom, ki jih vidijo kot polbogove, od tod tudi pretiravanje v kolicini seksa (mozno, da dejansko seksajo toliko, ampak dejstvo je, da se marsikatera po pomoti izda in pove, da sama ne bi seksala toliko, ce bi upostevala le svoje zelje) in merah telesnih okoncin.
'Zrelejse' punce (ne nujno po dusi, ampak po letih) - te pa malce skrbi, kam gre njihova zveza, tamlade jim dajejo pomisleke, ces ali nisem dovolj lepa/seksi, da seksava tako malo, zakaj se mu ne da ... V isti sapi se hudujejo nad 'najstnicami', ces, da lazejo, v resnici pa jih je zelo zelo strah, da je z njimi kaj narobe.
No, s kom je v resnici kaj narobe, pa naj vsaka presodi sama. Moje mnenje je se vedno enako - leta gor in dol, seks med dvema je pomemben faktor in ni lepsega, ce stima, bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta odnosa in predvsem to, da sta oba zadovoljna s pogostostjo in dejanskim dejanjem. Ostalo je brezveze ...
Zgoraj sem zanalasc malce posplosevala, zato brez zamere, mislim pa, da se iz postov jasno razvidi, kam katera pade - pa kaj, problem ni, v katerem kosu si, ampak zakaj si tam