ryu10kyu napisal/-a:Saj je že pokojni psihijater Rugelj povedal, da so za pijance krive ženske...in to je tipičen primer zakaj moški začne utapljati svojo žalost v pijači...dobre preddispozicije, če pristaneš s takim dekletom...
Kar koli narediš ji ni prav...pa še utihniti ne zna...sem zelo skulirana oseba in miren po naravi...ampak po parih letih bivanja s tako osebo dvomim, da bi si še upal zatrditi, da si je ne bi želel zadaviti...
Potem se pa moški napije od žalosti ker nikjer nima mira...še doma kjer si vsak človek želi imeti neko družinsko idilo ne dočaka tega...moški se napije pride domov in doma ga čaka taka pijavka ki mu začne skakati po glavi...pa ni čudno da se človeku spipa in jo potem udari...če nobena beseda ne zaleže. In potem se ona joka kakšnega desca ima doma...da ga pije in jo pretepa in začaran krog se začne.
Kateri moški pa bi iz ljubega mira udaril žensko? Dejansko ne vidim scenarija, da moški pride domov pijan in skoči na žensko in jo začne pretepati? Vedno sta dve plati....kar ne pomeni da to zagovarjam...sem zelo proti nasilju do žensk! Ampak po tej plati po eni strani razumem moškega zakaj stori tako radikalno dejanje.
Bolezen je potrebno zdraviti z preventivo in iz preventivnega razloga si definitivno ne bi želel bivati s tako osebo, ki bi iz mene naredila pijano pokveko z iscuzanimi živci...
Ne morem, da ne bi. JA, za nasilje nad ženskami so krive ŽENSKE. Seveda, katera pa si ne želi bit pretepena

Daj malo se cenzuriraj prosim te.
Kot drugo- če kateremu ubogemu tipu kaj ni prav na njegovi ženski ma naj spoka stvari in gre kdo ga pa sili bit s tako hudičevko?!?! Ali ubogi revež nima možnosti?!?!
Ok, pa da ne bom čisto OT- komaj verjamem, da se T&T skoz toliko kregata, ker to moreš znoret zraven- jaz bi se že zdavnaj odselila nekam (mislim v privatnem življenju).
Kot drugo, mi je Damjana ful tipica z izjavami, ker se ji vidi da nalašč provocira (in ni neumna v izjavah kot so nekateri)
Kot tretje pa mislim, da si je Dejan sam kriv, da si je "nakopal" Tamaro...kaj je pa rinil v njo...malo bi počakal kak teden, da bi ugotovil, da je baba zmaj, ne pa da je zdaj cela bruka zaradi njega