Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Jochie napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:
Jochie napisal/-a:pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal... :roll:

jebote tako babo imeti doma.... ni čudno, da so štajerci pijanci! :D :D :D

Ejjjj, tale izjava je bila pa mal kruta!!!!Mal se zamisli nad sabo.....js namreč poznam tudi velik ljubljančanov, gorenjcev itd. ki so pijanci...poleg tega pa velik bolj škrti in zafrustrirani kot štajerci.Je pa res, da sta te dve totalno glupi in dosadni, ampak to še ne pomeni da smo štajerci pijanci!!!!!
Mal pazi kaj govoriš

veš kaj pomeni tole: :D ???

veš kaj pa pomeni tole: :D :D :D ???

pomeni, da je bila šala? :wink: (s tem smeškom sem ti pa požmrknil!)

Ja ja, sej niasem zamerila......sam ni mi pa lih všeč....da se takole posplošuje.....hehehhe, sicer pa vidim da si ti tut štajerc al kako?:) :lol:
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

men se zdi, da je Tamara bolj primitivna od Tjaše...
Zadnjič spremenil vrednagreha, dne 27. Mar. 2008 13:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

tut Sandi je postal tko mal čuden....Dada je pa cool
Zadnjič spremenil vrednagreha, dne 27. Mar. 2008 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

:lol:
Zadnjič spremenil vrednagreha, dne 27. Mar. 2008 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Snow flake napisal/-a:Jst pa ne razumem, zakaj vam gre "Žanin" tko v nos, mej je čist fajn punca, najboljš med vsemi pa mi je Dada. Ne prebavljam pa tega kreganja not, ko ga je trikrat več, kot v prvem šovu :? :roll:
Jochie napisal/-a:pa ti dve mariborčanki...kot bi z mitraljezom streljal, pa to ne neha, pa ne neha, sem skoraj televizijo razbil od živčnosti, ko sem jih poslušal... :roll:
Ja no mislim, jst sem tud rekla, sej se kr ne nehajo kregat, sej niti ne vejo več, zakaj se, sam derejo se v nedogled. Če bis e lepo zmenli, v miru delili nasvete in iskali skupno rešitev, bi bla naloga prec uspešnejša in nebi bli živčni :roll: Sebastjan se bo pa tud segrizel, če kmal ne pride med gospodarje.

Zakaj janine tako antipatična?Hmmm, dobro vprašanje....zato ker je fullll dolgočasna, ker ni luštkana, kot npr. Sara......ker nič ne izžareva...pa tole z dekco mi je tut mal bolano...poleg tega pa glede na to da je v vezi....ves čas ogovarja svojega tipa.....ki je po moje ko pride vn (kar bo kmalu) ne bo hotel nazaj....že glede na vse izrečene kritike.......zoprna je pač!Pa mislim da nisem edina s takim mišljenjem.
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

sem se neki zatipkala...zato toliko mojih postov...rač. nagaja
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

kaj ti si sama tukaj? :D kak ti lahko računalnik nagaja in sam napiše 8 različnih zaporednih postov? :?

dejan danes dela... in se je že nažrl hrane :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Joj jst sm se prov navadla, da gledam vsak dan ob 20h Big brother.
boga Damjana učeri, sej ne vem al mam sam jst tak občutek al tud kera druga sam men ta Sebastjan k en psiho deluje.
Pa ta Tamara :angry: Brez besed sem no. Heh Dejan je bil prov smešen ko je razlagu zuni, da mu Tamara skos teži pa da je ljubosumna :lach:
Marko mi gre z vsakim dnem bolj na živce. Sara me vse bolj pozitivno preseneče; sploh ni taka kokoš k sem na začetku mislna, najbrž je hotla takrat sam čimbolj vpadljiva bit.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kaj je pa sara včeraj pekla, ko je vse zažgala???? :D
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

ryu10kyu napisal/-a:Saj je že pokojni psihijater Rugelj povedal, da so za pijance krive ženske...in to je tipičen primer zakaj moški začne utapljati svojo žalost v pijači...dobre preddispozicije, če pristaneš s takim dekletom...
Kar koli narediš ji ni prav...pa še utihniti ne zna...sem zelo skulirana oseba in miren po naravi...ampak po parih letih bivanja s tako osebo dvomim, da bi si še upal zatrditi, da si je ne bi želel zadaviti...
Potem se pa moški napije od žalosti ker nikjer nima mira...še doma kjer si vsak človek želi imeti neko družinsko idilo ne dočaka tega...moški se napije pride domov in doma ga čaka taka pijavka ki mu začne skakati po glavi...pa ni čudno da se človeku spipa in jo potem udari...če nobena beseda ne zaleže. In potem se ona joka kakšnega desca ima doma...da ga pije in jo pretepa in začaran krog se začne.
Kateri moški pa bi iz ljubega mira udaril žensko? Dejansko ne vidim scenarija, da moški pride domov pijan in skoči na žensko in jo začne pretepati? Vedno sta dve plati....kar ne pomeni da to zagovarjam...sem zelo proti nasilju do žensk! Ampak po tej plati po eni strani razumem moškega zakaj stori tako radikalno dejanje.
Bolezen je potrebno zdraviti z preventivo in iz preventivnega razloga si definitivno ne bi želel bivati s tako osebo, ki bi iz mene naredila pijano pokveko z iscuzanimi živci...

Ne morem, da ne bi. JA, za nasilje nad ženskami so krive ŽENSKE. Seveda, katera pa si ne želi bit pretepena :roll: Daj malo se cenzuriraj prosim te.

Kot drugo- če kateremu ubogemu tipu kaj ni prav na njegovi ženski ma naj spoka stvari in gre kdo ga pa sili bit s tako hudičevko?!?! Ali ubogi revež nima možnosti?!?!

Ok, pa da ne bom čisto OT- komaj verjamem, da se T&T skoz toliko kregata, ker to moreš znoret zraven- jaz bi se že zdavnaj odselila nekam (mislim v privatnem življenju).
Kot drugo, mi je Damjana ful tipica z izjavami, ker se ji vidi da nalašč provocira (in ni neumna v izjavah kot so nekateri)
Kot tretje pa mislim, da si je Dejan sam kriv, da si je "nakopal" Tamaro...kaj je pa rinil v njo...malo bi počakal kak teden, da bi ugotovil, da je baba zmaj, ne pa da je zdaj cela bruka zaradi njega :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jochie napisal/-a:kaj je pa sara včeraj pekla, ko je vse zažgala???? :D

Men je zgledal kot un pohan kruh al kako se reče. Pa sej lepo,da se uči kuhat tam...sam se mi smiljo njeni sostanovalci, k jih ma kot za ene poskusne zajčke :lach:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

đast a seknd Đoši boi :D a-a, nista z Maribora, ampak z Malečnika (to pa je malo vun z MB-ja) in da te nea cujem vec neumnosti govorit :evil: :D Pa ne, luft tui ni isti, da ves :P

Kar se glede Tamare tice - je pa res ena natempirana bomba brez custev.
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Lara napisal/-a:Ne morem, da ne bi. JA, za nasilje nad ženskami so krive ŽENSKE. Seveda, katera pa si ne želi bit pretepena :roll: Daj malo se cenzuriraj prosim te.

Kot drugo- če kateremu ubogemu tipu kaj ni prav na njegovi ženski ma naj spoka stvari in gre kdo ga pa sili bit s tako hudičevko?!?! Ali ubogi revež nima možnosti?!?!

Saj ne, da sem proti temu proti čemur si tudi ti...ampak tudi ženske imajo možnost oditi od moškega, če želijo...ampak oba veva da ni tako enostavno :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sAdie napisal/-a:

đast a seknd Đoši boi :D a-a, nista z Maribora, ampak z Malečnika (to pa je malo vun z MB-ja) in da te nea cujem vec neumnosti govorit :evil: :D Pa ne, luft tui ni isti, da ves :P

Kar se glede Tamare tice - je pa res ena natempirana bomba brez custev.

vem kje je malečnik, pa ena uporabnica iz foruma je od tam, sicer moja prijateljica izpred davno let, s katero sva se na forumu po naključju našla! :D moram mirkat, kaj pišem! :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Sara je delala pohane šnite.

Drugače pa jaz ku gledam dostikrat v živo moram povedat da zvečer lepo pokažejo realno stanje v hiši.
Dada je čist fuknena men postala in sandi tudi. Ostali gospodarji z izjemo markota so ok.

Drugače pa Sebastjan je psihič,ker ga moj sošolec pozna,sta bla soseda včasih...In je znan po tem da rad punce tepe,pa veliko je bil v drogah.
Odgovori