Kvaaa,spet ponavlajo ja sej res da k sm prvič gledala sm bla u OŠ,pa sm gledala neki cajta nazaj k so ponavlal,sam zdj pa mislm da sm skor use dele gledala pa se mi nebi dal več.Razn zadne dele čist na konc k sm zamudila.Drgač pa to je najbolša nadaljevanka ever
Mnja spet so začel ponavljat od prve sezone naprej, kar se mi zdi že kr mal annoying glede na to da so šele pred kratkih nehal predvajat. Sicer pa men je bil ta Beverly Hillst tko tko.. Nič posebnega.
Tudi meni se zdi to najboljša nadaljevanka ever. Tako stari kot novejši deli in v bistvu so posneli toliko sezon, da sčasoma kaj pozabiš in rada gledam še enkrat (medtem ko filmov ne morem videti več kot enkrat, dvakrat). Skratka, redkokatera nadaljevanka se mi zdi tako zanimiva in vredna ogleda, da bi zanjo žrtvovala del svojega popoldneva.
Spet je no, sej sm vesela, k ko je končalo (enkrat novembra) sm bla čist žalostna še 3 dni sm že tolko krat gledala, samo prvih 5 del mi nikoli ne rada videt so mi pa novejši deli boljši, čeprav pol k je šow Brandon se mi je zdelo kot da so odstranli bistvo Beverly hillsa Samo je pa lušn brandon na začetku
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Spet predvajajo BH 90210, pa na žalost ne morem spremljat tega kanala, kjer predvajajo, drugač bi si sigurno pogledala kateri del. Še takrat, ko je bil, nisem mogla skor nikol gledat, pa ful mi je bla všeč ta nadaljevanka
Jaaa-to bi zakon bilo!!! V bistvu pa vsi skoraj isto še zgledajo kot prej če se ne motim. No,z gubicami pač Sem zadnjič gledala eno serijo ko Dylan not igra. Damn, kak staro zgleda Samo je še pa itak full hot.
[vanessa] napisal/-a:Nadaljevanje bi blo zanimivo, samo dvomim da tko uspešno kot 17 let nazaj Zdej gledam ko utegnem.. Nikoli se ne bom naveličala BH-a