Zdej se s športom ukvarjam sam rekreatiuno, ampak na fitnesu sm pa redno usak druk dan. Pa gre preklet počas
. Al pa kr stagnira kdaj. Kljub znanju s tega področja, programom in predanosti. Jeba.
. Al pa kr stagnira kdaj. Kljub znanju s tega področja, programom in predanosti. Jeba.
.
rabim pač eno spodbudo, v fitnesu pa sem prepuščena sama sebi. samo zato sem pristaš aerobike. drugače mi je tud fitnes fajn. mogoče drugo sezono mal bl poskusim...
Zdej sm začela hodt na Body pump in sm čist fenica ratala. Absolutno so vodene vadbe za vsazga, ki v solo izvedbi nima dost zagona al pa samodiscipline. Sm tud sama spadam in drugi k vadjo s tabo, sploh pa inštruktor/ica, pa energična glasba na dost visokem volume vsi pripomorejo, da iz sebe iztisneš še tisto zadnjo kapljico moči, ki jo telo premore. 

Aloha napisal/-a:Heh, sej je tko - tiste, k se rade mal bl šlepajo, ko niso pod "nadzorom", niso dost zagnane, kadar so odvisne same od sebe, nimajo samodiscipline in kontrole, so bl teamskega duha, rade vejo, da u "trpljenju" niso same in jim sledenje "ukazom" ne pouzroča težav, se odločjo za aerobiko. Ostale, k posedujemo lih obratne lastnosti, hodmo u fitnes.